Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
cath wrote:Jakie ja mam straszne bóle w dole brzucha! i doszły plecy!
Ale ciągłe są cały czas bolą!!!!! Ratunku
Kochana, tak mialam wczoraj...wziełam 4 magnezy i 2 nospy..troche przeszlo..w nocy znów mnie obudziły straszne bole krzyzowe...ehhh zaczyna sie
Dzien dobry wszyystkim -
AsiaSzw wrote:Laureczka a badalas sie na zakrzepice. Jeju jak sie zmartwilam twraz. Widze ze brzuchy mamy takie same
Cath oby to bylo to
Tak badałam w pierwszej ciąży bo też miałam żylaki a po ciąży się ładnie wchlonely ale w drugiej wyszło ich dwa razy więcej i tez na tej samej nodze..prawdopodobnie dziecko mi jakoś tak niefortunnie uciska..Laureczka25 -
cath wrote:Gosiak spokojnie mi mój gin już 3 tygodni temu mówił że mogę nie doczekać n astepnej wizyty a jak przyszłam tydzień temu to się zdziwił ze jeszcze tu jestem
Oby!cath lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Kochana, tak mialam wczoraj...wziełam 4 magnezy i 2 nospy..troche przeszlo..w nocy znów mnie obudziły straszne bole krzyzowe...
ehhh zaczyna sie
Dzien dobry wszyystkimZawsze wolałam przeczekać chyba że ból się ciągnął i był nie do zniesienia to co innego
NA razie nie jest źle
Wiecie co najgorsze jest to ż enie wiadomo czy to już powoli to czy jeszcze nie!
-
Cath ja też tak mam, ze biore wtedy gdy musze i co musze..przez cała ciąze wziełam 2 nospy...nie liczą wczoraj...
ale wczoraj tak mnie bolał brzuch, ciągnąl, jalby mieśnie, jak coś..nawet nie umiem tego opisać, ze ani siedzieć, ani stać, tym bardziej leżeć...od rana do 16 wytrzymałam, potem wziełam tablety bo już mi organizm padał z bólu... -
Hejka!
Sebza maluszek jest słodki!!!
Słoneczna nie byliśmy w praskim, mąż rozmawiał z kumplem, który tam pojechał na oglądanie iddziału i ten mu skutecznie odradził ten szpital i jego oglądanie. W takim razie szpital mam już wybrany- Inflancka- chyba, że coś mi się jeszcze zmieni a jest jakieś prawdopodobieństwo tego
Sylwia to ja jestem upośledzona społecznie bo pływać nie umiembardzo bym chciała, ale tak jak Cath strasznie boję się wody... próbowałam się nauczyć, ale niestety chyba już jestem za stara. Co prawda do wody wejdę, ale musze mieć wszystko pod kontrolą, jeżeli zanurzę głowę to wpadam w panikę i wtedy nie panuję na swoim ciałem. JA strasznie nie lubię lać sobie wodę na oczy bo mnie to stresuje ;p
Młodego chcemy brać na basen, ale mąż powiedział, ze będziemy chodzić razem
Co do tatuażu to mój mąż ma na żebrach i gdyby miał fundusze to by zrobił sobie też rękaw cały, ale on kosztuje około 4 tys, więc na razie odpuszcza... JA też możliwe, że kiedyś sobie zrobię, bo trochę mnie ciągnie do tego
Dziewczyny ja chyba jestem jakaś dziwna ;p wy marudzicie i narzekacie na bóle różnego rodzaju, doszukujecie się symptomów porodu. JA mam odwrotnie... nic mnie nie boli, wczoraj byłam pół dnia poza domem i nie odczuwałam później żadnych niedogodności. Nic mnie nie boli, brzuch chyba mi nie opadł a do terminu porodu zostało mi 10 dni. W takim tempie moje dziecko wyjdzie chyba w lutym ;p
Dzisiaj mam zamiar wysprzątać generalnie kuchnie, może w końcu coś poczuję ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 10:29
cath, megg, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Uffff, to mnie pocieszyłaś. No ona też powiedziała, że w sumie to ją już teraz w ciążach nic nie zdziwi, ale sama jest ciekawa czy się zobaczymy
Oby!Jak ma wyjść to wyjdzie i tyle
-
Cath szczerze to patrząc co robi mój organizm to wolałabym tą nieszczęsna lewatywe na oddziale (sorry jeżeli ktoś jest wrażliwy). No i dalej czekam na bardziej dosadne objawy porodu.
zaczynajcie rodzić, to przynajmprzynajmniej tak nie będę myślała o sobieGosiak, cath lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Cath jak ja Ci zazdroszczę tego małego brzuszka
ja juz prawie 20kg przytyłam i czuje się jak słon a Ty tak pięknie wygladasz jak byś była w szóstym miesiacu..zżera mnie zazdrość i Cie podziwiam ze taka zgrabna jesteś
cath lubi tę wiadomość
Laureczka25 -
JA też jestem antylekowa i to tak solidnie, biorę coś jak już ból jest na tyle silny, ze ciężko mi wytrzymać ;p
Co do opinii lekarza, to moja gin powiedziała kiedyś, że jak tylko zdejmie mi pessar to popłynę, ostatnio zmieniła zdanie ;p
Mnie czyści teraz codziennie rano od około 2 tyg ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 10:31
-
laureczka25 wrote:Cath jak ja Ci zazdroszczę tego małego brzuszka
ja juz prawie 20kg przytyłam i czuje się jak słon a Ty tak pięknie wygladasz jak byś była w szóstym miesiacu..zżera mnie zazdrość i Cie podziwiam ze taka zgrabna jesteś
laureczka25 lubi tę wiadomość
-
To i ja - pewnie ostatnia fotka brzucha
http://wrzucaj.net/images/2015/01/20/brzucho.jpgcath, megg, Katiś, dorocia2324, kafabi, Sue, LadyDi, Lara 82, Patrycja20, AsiaSzw, Penelope, Januszkowa, Angélique89, Fedra, Kathy's, asia888 lubią tę wiadomość
-
Słoneczna nie zostaniesz sama! Ja tez bede w Praskim.
Rozmawiałam ostatnio z kilkoma lekarzami rożnych specjalności i każdy powiedział to samo. Brzydki i stary oddział, ale fantastyczni specjaliści, bardzo dobry sprzęt i opieka. No i jeszcze nasz doktor!! Mi to wystarczy!!!
Sebza śliczny synuś!!! Gratuluje raz jeszcze!!!!
Mój brzuch tez rośnie, mam wrażenie ze każdego dnia jest większy!słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny