Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cath w tesco te produkty na wylacznisc tescowe nazywaja sie tesco value;) sa tansze wiec pewnie o to babkom chodzilo;)
Do mnie przyjechal spiworek.
Jeszcze czekam na paczke od brzuchatek ale to pewnie jutro.
Moj synek chyba lubi ogorkowa bo tak skacze;))Gosiak lubi tę wiadomość
-
Angelcia ja z czekolada to przepadam teraz. Najlepiej Milka bo rozplywa sie w ustach;))
Stwierdzilam ze trzeba jesc bo ma duzo magnezu
No i przy karmieniu sobie nie bede mogla pozwolic.
Jutro idzuemy lub zamawiamy pizze bo potem tez raczej nie zjem;))Gosiak, dorocia2324, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Cath w tesco te produkty na wylacznisc tescowe nazywaja sie tesco value;) sa tansze wiec pewnie o to babkom chodzilo;)
Do mnie przyjechal spiworek.
Jeszcze czekam na paczke od brzuchatek ale to pewnie jutro.
Moj synek chyba lubi ogorkowa bo tak skacze;))Ale wiesz osoba trzecia jak podsłucha taka rozmowę to ychodza takie śmiechowe sytuacje
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
To ja tak w ramach przypomnienia wkleję, bo przeglądam swoje notatki
Wody plodowe. Zawsze zapisujemy godzinę odejścia.
Jeśli wynik GBS, czyli badanie na bakterie paciorkowca jest dodatni i odeszły wody, nieważne jaki kolor - mamy 2h na dojazd do szpitala.
Jeśli wynik jest ujemny, a wody przezroczyste z klaczkami mazi, bądź rozowawe - mamy 6-8h na dojazd do szpitala.
Jeśli wynik jest ujemny, ale wody są żółte bądź zielone - mamy 2h aby dojechać.
Wody mogą się też sączyć. Na wkładkę będzie mokro, raz drugi, trzeci. Wachamy czy to nie mocz, jeśli nie śmierdzi moczem traktujemy to jak normalne wody. Zapisujemy godzinę pierwszego odkrycia i zbieramy się po woli do szpitala.słoneczna 85, Sue lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Wstałam dziś o 9, ale nadal jestem półprzytomna, bo miałam ciężką noc. Przed pierwszą jeszcze nie spałam a potem budziłam się co godzinę
Dziś zaczynam 38 tydzień, czyli ciąża donoszona
Ale humor jakoś nie bardzo mi dopisuje...Laurka lubi tę wiadomość
-
No ja też czekolady teraz dużo. Mamy szafkę ze słodyczami i po każdych zakupach tam coś ląduje, czekolad to po świętach jeszcze z 7. Ale my uwielbiamy z orzechami laskowymi, a takie właśnie najlepsze Ritterki. Już nie mówię o snikersach jakąś maniaczką się stałam. No i nić tylko bita śmietana
A dziś chyba poproszę męża o lody z Maca w polewie toffitaką mam ochotę.
Gosiak, słoneczna 85, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:No ja też czekolady teraz dużo. Mamy szafkę ze słodyczami i po każdych zakupach tam coś ląduje, czekolad to po świętach jeszcze z 7. Ale my uwielbiamy z orzechami laskowymi, a takie właśnie najlepsze Ritterki. Już nie mówię o snikersach jakąś maniaczką się stałam. No i nić tylko bita śmietana
Lara kusisz cholero!!!Sue, Lara 82, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Kurcze miałam miec na 13-tą usg i o 12 zadzwonili z przychodni ze zostało przwłożone na 2.02..wkurzylam się bo nie wiem czy doczekam a poza tym następna wizytę bez usg mam 4.02 i juz nie mam na nią robić badań krwi i moczu? Tez macie te ostatnie wizyty bez badań czy moj gin mi nie zlecił bo nie wiem o co chodzi..Laureczka25
-
Lara 82 wrote:No ja też czekolady teraz dużo. Mamy szafkę ze słodyczami i po każdych zakupach tam coś ląduje, czekolad to po świętach jeszcze z 7. Ale my uwielbiamy z orzechami laskowymi, a takie właśnie najlepsze Ritterki. Już nie mówię o snikersach jakąś maniaczką się stałam. No i nić tylko bita śmietana
Ja bym nie mogła mieć w domu szafki ze słodyczami, u mnie się nic nie uchowa.
Niestety na słodycze mam zawsze ochotę i potrafię zjeść całą czekoladę "na raz"szczególnie teraz pod koniec ciąży.
Lara 82, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
laureczka25 wrote:Kurcze miałam miec na 13-tą usg i o 12 zadzwonili z przychodni ze zostało przwłożone na 2.02..wkurzylam się bo nie wiem czy doczekam a poza tym następna wizytę bez usg mam 4.02 i juz nie mam na nią robić badań krwi i moczu? Tez macie te ostatnie wizyty bez badań czy moj gin mi nie zlecił bo nie wiem o co chodzi..
-
Mi dawal na każdej wizycie skierowanie na badania (zawsze krew i mocz i jakieś dodatkowe) a teraz nic mi nie dał..kurcze może myśli ze juz w lutym nie przyjdę na wizyte ale dziwne to jest bo mi się wydaje ze nawet przy przyjeciu do szpitala chcą zobaczyć ostatania krew i moczLaureczka25
-
Ja dziś robiłam badania, ale wszystko w normie
Nie wiem czy jeszcze będę powtarzać przed porodem.
Moje wszystkie wyniki w krwi idą w górę, więc ekstra! Mocz też super.
Robiłam też hiv, hbs i hcv - ujemne, hiv muszę odebrać osobiście, bo nie publikują w necie. Jest dobrze
Następna wizyta 03.02., dotrwam na pewno
Lara, ja własnie zjadłam 2 listki czekolady i już mam zgagę. Jedyne co mnie powstrzymuje przed słodyczami, to tak okropna zgaga po zjedzeniu czegokolwiek słodkiego. Mam zgagę nawet po soku pomarańczowym
-
To niehumanitarne pisać o takich pysznościach w obecności karmiącej kobiety
Jedzcie te czekoladki póki możecie
Penelope, Sue, megg, Gosiak, Januszkowa, Angélique89, ash, Lara 82, LadyDi, AsiaSzw, przedszkolanka:), dorocia2324, Fedra, Suri97, bella84 lubią tę wiadomość
-
U mnie nasza szuflada ze słodyczami jest regularnie napełniana ale też i opróżniana przez mojego męża!! Nie pali już od 3/4 miesięcy i cały czas coś je! Masakra! Już krzyczę na niego! I chyba założę alarmy na szufladę i na lodówkę
Bo co pół godziny musi zajrzeć czy czegoś dobrego nie ma! A jak ja sobie kupiłam wczoraj wafelka WW to od razu wyłapał i musiałam się z nim podzielic bo patrzył sie na mnie jak zbity pies!
Januszkowa, Lara 82, dorocia2324, Suri97 lubią tę wiadomość
-
ja nie moge sie obejsc bez czekolady i krówek
Sebza wybacz
zrobilam krokiety i ide do fryzjera
ciekawe jak mi wyjdzie to ombre
milego dnia
aha uwazajcie bo mojemu mezowi niby z allegro wyslalo w @ linka ze musi odblokowac konto (na linka nawet nie wszedl ale pewnie bylo trzeba podac dane) tak wiec uwaga na oszustow!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 13:46
Lara 82 lubi tę wiadomość