Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justta gratulacje!!!
(tez nie trafilam z płcia)
Sue gratuluje daty
Asia trzymaj sie i dawaj znac co u ciebie, cos postepuje?
Stokrota gratulacje, dobrze ze juz w domku, czekamy na zdjecie
Pia polubilam za maluszka, a ty sie nie stresuj, bedzie ok!
dzis caly dzien jem...ide po jablko -
Pia Gizela wrote:No właśnie ja ich nie czuję jakoś specjalnie. Może kilka razy coś mnie tam zakuło
Chociaż od tego KTG to mam wrażenie, że ciągle coś czuję
Jestem zestresowana! I wiem, że to mi nie pomaga:/ Nic trzeba czekać ...
-
Pia ja od czwartku mialam takie skorcze. 2 dni lezenia plackiem podwojny magnez i nospa forte 3x1 tabl i przeszlo jak reka odjal. Dzis KTG ksiazkowe. Odpocznij troszke od mycia podłóg aby brzuszkowy posiedział w swoim domku. Bedzie dobrze.
Megg a ja trafiłam z Leosiem u Justymoże z sentymentu do chłopców.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 20:02
Gosiak, megg, Fedra, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pia tak jak mówią dziewczyny odpuść trochę i odpoczywaj.
Ja odkąd się oszczędzam i biorę 3x dziennie nospę i magneb6 znacznie lepiej się czuje. Brzuch mi się nie stawia, nie boli nic w pachwinach.
Jak odkurzam to już więcej nie robię tego dnia.
Jedna czynność na dzień, tak zalecił lekarz - a wcześniej odkurzałam, mopowałam, gotowałam obiad, prasowałam itp. -
Pia Gizela wrote:Justta gratuluję!
Ja po wizycie, mały waży 2,5kg wiec nie za dużo. Szpital wybranyRodzę w Chorzowie.
Szyjka 2 cm, zamknięta i twarda.
Niestety - skurcze na ktg, dość regularne! Jutro o 12,00 mam się stawić na kolejne KTG i jakby co doktor powiedział "będziemy interweniować". Boję się
Nie martw się będzie git najwyżej przepisze Ci więcej magnezu. -
heeej
my już po wizycieusłyszałam co chciałam
brzuszek opadł jak mówiłam, szyjka miękka i w 13 dni z 2,5 cm.poleciała na 1.5 cm.!!
na pewno do 40 tyg.nie wytrzymam- góra 38
Polcia ma 2510 kg., do porodu obstawiła 2800-2900no i jest dziewczynką, pięknie się pokazała dzisiaj
w kolejnym tygodniu mogę rodzić już
ale lepiej poczekać do tego 37 t. na upartego
wizyta 4 lutego- o ile dotrwam
aaa coraz bliżej!!
Asiaaa gratuluję czopu!!!
Sue gratuluję z okazji daty
justa gratulacje ogromne synka
teraz miałam co 6 minut skurcze na razie trzyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 20:31
Patrycja20, Lara 82, Suri97, megg, Bietka, asia888, Fedra, Januszkowa, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko, daj jeszcze tej dzidzi troszkę posiedzieć w brzuszku
Dobrze, że wszystko w porządku
Ja do 06.02 nie planuję urodzić, Tomasz, siedź grzecznie!!
Zjadłabym kisiel, czekolade, generalnie coś słodkiego, ale tak strrrrrrasznie nie chce mi się iść do sklepu!Suri97 lubi tę wiadomość
-
Ja to się zastanawiam nad tym co piszecie bo mój brzuch napina się w zależności od dnia po 15-40 razy. Ja mam tak nad reaktywną macicę, a jak młody się wierci za bardzo to brzuch zaczyna twardnieć. Co kilka dni wieczorem robi się twardy jak skała i to na długo. Ja nie wiem czy odstawię leki, takie jak magnez 3xdziennie aspargin i 2 razy Magne b6 max i no-spa (no spę biorę co drugi dzień 2x1 tabl).
Skurcz mnie nie boli tylko idzie sobie przez cały brzuch i spina mi cewkę moczową i czuje parcie na 2 i tyle.
Pia naprawdę nie martw się wyluzuj, bo ze stresu jeszcze większe się napiszą.
Ja muszę jutro poważnie z gin pogadać i zobaczymy jutro na wizycie jak tam moje podwozie, 2 tyg temu miałam zamkniętą szyjkę 18mm, ciekawe czy ją jeszcze mam, no i co tam u młodego słychać. Czy ma te 3kg czy nie.
Choć czuję, że mi macica coraz wyżej sięga, a nie obniża się, od tyg. weszła na mój żołądek i mam zgagę. Poza tym choć to mnie bolało, ale w ogóle nie narzekam jak chce może częściej. Wolę jak się rusza niż mnie straszy. Drugi dzień już jak przeciągał się to rączkę tak mi na maksa wsadził w prawą pachwinę, że mi taka kulka wyszła i w tym czasie nóżka pod lewym żebrem, normalnie wygięło mnie. Ale cholera spodobało mi się, wcześniej tak nie było, więc myślę, że mu się urosło. -
Justta gratulacje!
Stokrota, czekam na zdjęcia! Super ze juz jesteście w domu.
Wchodze na forum i czekam na wieści od Asi, jakoś przez to,ze mamy ten sam termin wydaje mi się bliska :po Asia, daj znać!
Moja koleżanką jednak jeszcze dziś nie urodzi, chociaż bóle się utrzymują...