Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara 82 wrote:Ja to się zastanawiam nad tym co piszecie bo mój brzuch napina się w zależności od dnia po 15-40 razy. Ja mam tak nad reaktywną macicę, a jak młody się wierci za bardzo to brzuch zaczyna twardnieć. Co kilka dni wieczorem robi się twardy jak skała i to na długo. Ja nie wiem czy odstawię leki, takie jak magnez 3xdziennie aspargin i 2 razy Magne b6 max i no-spa (no spę biorę co drugi dzień 2x1 tabl).
Skurcz mnie nie boli tylko idzie sobie przez cały brzuch i spina mi cewkę moczową i czuje parcie na 2 i tyle.
Pia naprawdę nie martw się wyluzuj, bo ze stresu jeszcze większe się napiszą.
Ja muszę jutro poważnie z gin pogadać i zobaczymy jutro na wizycie jak tam moje podwozie, 2 tyg temu miałam zamkniętą szyjkę 18mm, ciekawe czy ją jeszcze mam, no i co tam u młodego słychać. Czy ma te 3kg czy nie.
Choć czuję, że mi macica coraz wyżej sięga, a nie obniża się, od tyg. weszła na mój żołądek i mam zgagę. Poza tym choć to mnie bolało, ale w ogóle nie narzekam jak chce może częściej. Wolę jak się rusza niż mnie straszy. Drugi dzień już jak przeciągał się to rączkę tak mi na maksa wsadził w prawą pachwinę, że mi taka kulka wyszła i w tym czasie nóżka pod lewym żebrem, normalnie wygięło mnie. Ale cholera spodobało mi się, wcześniej tak nie było, więc myślę, że mu się urosło.
Ja mam z tymi napinaniami dokladnie tak samo i tez biore jeszcze nospe i magne b6. Pracowite te nasze macice ....
-
Asia, ja mam ochotę na kisiel, generalnie na coś słodkiego, ale wiem, że jak zjem, to będę miała taką zgagę, że pożałuje
Gosiak, ja miałam to samo niedawno - jedzenie wmuszałam, bo coś trzeba zjeść.
Teraz mam podobnie, czasami mnie najdzie jakaś ochota, ale po prostu odpuszczam i nie jem, bo wiem, że później cierpię
-
A ja nie narzekam na brak apetytu. Wręcz przeciwnie - co godzinę jestem głodna. A słodycze to bym tonami jadła
Dziś już 3 razy słyszałam, że opadł mi brzuch... Wydaje mi się też, że powoli odchodzi mi czop. We wtorek wizyta. Już nie mogę się doczekać, bo chciałabym zobaczyć co tam słychać. Ciekawe, czy nie mam żadnego rozwarcia? -
nick nieaktualny
-
Gosia ja apetyt mam ale już chyba mi zostają jogurty bo nic mi się nie mieści. Słuchajcie na śniadanie zjadłam bułeczkę z szynką i pomidorkiem małym. Potem ok. 13 bułkę słodką z serem. Ok 17. 5 kopytek i jednego maleńkiego kotlecika (pojedyncza pierś z kurczaka podzielona na 3 to tą 1/3). No i teraz wieczorem pół Bounty i teraz pękam no czuję się jak balon, że za dużo zjadłam. Czy to naprawdę dużo ? Jecie mniej?
Kupiłam sobie dziś 1 pomarańczę, bo nie jem owoców ale mówię chociaż jedną zanim karmić zacznę i nie ma szans już dziś bo by się chyba boleściami skończyło chyba ją jutro na obiad zjem. Masakra, a głodna chodzę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 21:57
-
nick nieaktualny
-
Sue ta pierwsza mi się bardzo podoba przynajmniej ze zdjęcia. Taka trochę Audrey Hepburn i jakoś mi do Ciebie pasuje
Ale jestem pewna, że we wszystkich wyglądałabyś pięknie.
Ja dziś dostałam kopa energii (nareszcie) i wyszorowałam całe mieszkanie na błysk. I teraz dobrze mi z tym że jest czyściutko i świeżo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 21:59
-
Suri97 wrote:Czy ktoras z was bedzie miala profesjonalna sesje noworodkową?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 22:13
Suri97 lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
No właśnie te modelki mają wszystkie ponad 170cm wzrostu, ja jestem niziutka, więc może nie byłoby najgorzej
Sprawdzę jak długości, bo to sklep w necie, więc nie przymierzę.
Ale ja też jestem za 2 lub 3 tylko się nie mogę zdecydowaćGosiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny