Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justta gratulacje! zgadlam
hehe
Dziewczyny gratulacje slubow i obyscie dotrwaly! napewno dotrwacie
Ja tez caly dzien jem, ogolnie tylko jem i jem ostatnio, to co opisalas Lara to ja bym zmiescila w jeden swoj posilek!
u mnie macica nadaktywna rowniez, ciagle twardnieje od 4 miesiaca ciazy mam te twardnienia, nic nie wynika z nich.
-
Katis, moze sie jeszcze rozkreci
powodzenia!
Sue, mi chyba 2 jka bardziej a potem 3 ka, zaleznie jakie masz nogi, jak dlugie to 3 ka pierw z wydluzonym tylem
A ja sie kimnelam od 18 wstaje i czuje sie jak napompowany balon! Palce mi spuchly a stopy to masakra! Jak male paroweczkiaz sie przerazilam
-
mala_mi1982 wrote:Justta gratulujemy!
Ja jak asia888 mam twardnienia prawie od początku ciąży, nic się nie zmieniłoTak samo miałam w pierwszej ciąży + zagrożenie przedwczesnym porodem, a ciążę przenosiłam
Ja to samo i cala ciaza na lekach rozkurczowych -
Ale się zaczyna dziać jak nic obstawiam porody grupowe...
I ja to jestem chyba dziwna bo mnie nie przeszkadzają odwiedziny w szpitalu czy w domu zapowiedziałam jedynie ze jeśli kto choć przeziębiony to niech się wyleczy i jak przyjdą to kawę czy herbatę sami sobie robią bo ja skakać przy nikim nie będę
U Nas w szpitalu myją dzieciątko a w domu zamierzam kapać co drugi lub trzeci dzień przynajmniej na początku by !lodej nie wkurzać
Stokrota dobrze ze jesteś już w domu i gratuluje Ci ze pomimo ciężkich przeżyć ogarnęłaby wszystko...
Za skurczowe Mamy trzymam kciuki
Aha i co do tego czy jest związek czy dziecko urodzi się przed czy po terminie a jego rozwoju to się kompletnie nie zgadzam, pracowałam z wieloma dziećmi w wieku około 3 lat i tak naprawdę bardzo dużo zależy po pierwsze od predyspozycji dziecka ale rownież od jego rodziców
My z mężem podjęliśmy decyzje ze zostaje z dzieckiem w domu ile się da a o pracy będę myślec pózniejsylwia1985, asia888, megg lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Sue sukienka nr. 3.
Agaa28 chyba wolałabym jechać 7 razy z fałszywym alarmem niż 1 raz nie zdążyć
Katiś trzymam kciuki- chyba za szybki poród, bo tego chcesz. Będzie dobrze, a jeśli wrócisz jutro do domu to przynajmniej będziesz trochę oswojona z oddziałem po tej nocy. -
agaaa, taki scenariusz ja też sobie wymarzyłam, że wody odchodzą i wtedy wiem co robić dalej. Ale niestety akcja z odejściem wód zdarza się 10% kobiet, życzę sobie znaleźć się w tym przedzialeagaaa28 wrote:Katiś na ostatniej wizycie lekarz nam mowil ze zna panie co na porodowke z falszywym alarmem jechaly i 7 razy.... Najlepiej chyba jak od odejscia wod sie zaczyna bo tak to masakra jakas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 23:07
-
Januszkowa wrote:Sue sukienka nr. 3.
Agaa28 chyba wolałabym jechać 7 razy z fałszywym alarmem niż 1 raz nie zdążyć
Katiś trzymam kciuki- chyba za szybki poród, bo tego chcesz. Będzie dobrze, a jeśli wrócisz jutro do domu to przynajmniej będziesz trochę oswojona z oddziałem po tej nocy.
Ja tez wole 7 razy niz z glowka ....Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Penelope wrote:agaaa, taki scenariusz ja też sobie wymarzyłam, że wody odchodzą i wtedy wiem co robić dalej. Ale niestety akcja z odejściem wód zdarza się 10% kobiet, życzę sobie znaleźć się w tym przedziale
To i moj wymarzony scenariusz -
Sue ja sie wylamuje i glosuje na sukienke nr 1.
Ja tak jak pisalam wczesniej jestem glodna co godzine. Jak weszlam do domu, to sie rzucilam na precle w czekoladzie i zjadlam pol opakowania - wystarczy juz tego dobrego na dzisiaj!
Katis trzymaj sie. Moze to falszywy alarm i jeszcze nie czas?Topola lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Dla mnie odchodzące wody to najgorszy scenariusz i najbardziej stresujący, bo przy dodatnim GBS muszę szybko dojechać do szpitala, żeby podali mi antybiotyk. Chciałabym, żeby skurcze powoli się rozkręcały, a ja w tym czasie telefon do męża, prysznic, ogarnianie się, make up
Ale planować to sobie możemyPenelope, Sue, Fedra, megg lubią tę wiadomość
-
Justta gratuluje synka
Katiś mówiłam, że Ty pierwsza wylądujesz w szpitalu heheoby akcja się rozkęciła
Ja dla przyspieszenia akcji wybrałam się na ostatnie zakupy i myślałam, że coś mnie chwyci a tu dupa ciszaaaaa
Kupiłam małemu śpiworek do kołyski z Disneya w Smyku piękny jest
Lecę się kompać i spać, a może w nocy mnie coś chwyciPenelope, Sue, Fedra, Angélique89 lubią tę wiadomość