Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś z okazji urodzin chyba - pospałam
Ale obudził mnie ból miesiączkowy i to taki konkretny... no nic, zobaczymy...
Dziękuję Wam kochane za życzenia - ekspresowy poród bez komplikacji to jest teraz chyba moje jedyne marzenieasia888, Fedra, Lara 82, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Wybaczcie ale nie zdążę nadrobić
wczoraj mialam dzień odwiedzania babć i dziadków! Cztery razy na czwrte piętro wchodziłam!
pachwiny wieczorem to mnie tak naparzały ze chodzić nie mogłam!!
Ja teraz mniej sie bede odzywać bo mam teraz w weekend na studiach maraton egzaminowy! I teraz sie uczę
Gosiak stoooo lat! I szybkiego i bezbolesnego porodu!Gosiak lubi tę wiadomość
-
Katiś wrote:Gosiak to chyba Twój pierwszy ból @ co nie?
Dzięki kochane za kciuki. Czekam na obchód i badanie bo trochę się zeschizowalam tym plamieniem.bo zeschizowac mozna z tymi skurczami i bolami!
wiem bo sama wczoraj mialam trzy skurcze o d 4 do 5:30! Ale potem poszłam spać stwierdziłam ze jak mocniej bedzie to mnie wybudzi i co i nic
-
Katiś wrote:Gosiak to chyba Twój pierwszy ból @ co nie?
Dzięki kochane za kciuki. Czekam na obchód i badanie bo trochę się zeschizowalam tym plamieniem.
Trzymaj się, Katiś, będzie dobrze!
-
Katis powodzenia.
Ja dopiero wstalam. Slabo tak w nocy nie spac
Milego dnia wam zycze. Ja sie musze ogarnac i wypad robie bo mam zaplanowane pare rzeczy. Chetnie wszystko bym odwolala ale z racji iz mam jutro 2 wizyty u lekarza to nie wcisne dzisiejszych zajec. -
Justaa Gratuleje
Gosiu wszystkiego najlepszego,dużo zdrowia,samych wspaniałości oraz szybkiego i lekkiego porodu. Teraz ja czekam na kawałek torta urodzinowego
Katis jak czytam Ciebie,to taki dam scenariusz miałam z pierworodnym,bez jaj identyczny. To był czop jak nic. Zapewne zrobią Ci usg jeszcze. Mnie nie cchcieli puścić do domu tylko na patologii zostawić,ale o 16 zdecydowali ze podłącza oxyt....trzymam kciuki za rozkrecenie się akcjiGosiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
truskawkax25 wrote:Gosiak wszystkiego Najlepszego
i oczywiście łatwego i szybkiego porodu
Ja mam cała noc nie przespanągorączka, okropny katar i kaszel który mnie męczy...
dobijcie mnie... bo już sama nie wiem co robić
Współczuję, bo sama niedawno tak się czułam. -
Kobietki ale wy tu skrobiecie ,ciezko was nadrobic wczoraj napisalam posta ale jakos go usunelam i juz pozniej nie mialam weny
Ja wlasnie zbeiram sie na skan i oczywiscie lekarz tylko zerknie co i jak ale z 3 h mi zejdzieMeczace sa te wizyty 2 razy w tyg najgorsze czekanie bo nie wchodzi sie na czas
Katis powodzenia -
Nadrobilam!
Gosiak STO LAT:) dobrego porodu i zdrowia dla Janinki)
Katis powodzenia- na pewno urodzisz dzis lub jutro;)
ja wczoraj w Ikei zjadlam frytki i hot doga- takie pyszn ebyly te frytki..
nie wiem kiedy jadlam ostatnio- moze przed ciaza albo na poczatku ciazy?
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Truskawka, syrop z cebuli sobie zrób, na katar maść majerankowa, sterimar, Euphorbium, możesz smarować klatkę piersiową taką maścią dla dzieci z jakimiś olejkami, na gardło tantum verde w sprayu, isla do ssania... dużo pij, herbatka z malinami, mleko z miodem...
Współczuję, bo sama niedawno tak się czułam.
Wczoraj już zdążyłam wypić cały syrop z cebuli musze zrobić następny... mleko z miodem pije, herbatkę z cytryną też i jakoś na razie poprawy nie widzęto jeszcze wezmę pod uwagę tą resztę co napisałaś. Dziękuję