Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sukienka nr 1 jest bardzo ładna, ja bym chętnie taką miała tak do noszenia,taka bardziej tunikowa jest, wybrałam 2 i 3 pod kątem ślubu tylko
bardziej mi się widzą jako ślubne. Dla siebie do noszenia na co dzień wybrałabym nr 1
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 23:38
Lara 82, Topola, Sue lubią tę wiadomość
-
No to mi pomogłyście z tą sukienką
Ja chcę taką, którą później jeszcze założę - dlatego nie wybieram takiej stricte ciążowej. Nie chcę też takiej ślubnej typowo - podoba mi się każda, no nic, muszę się z tym przespać
Katiś, trzymam kciuki, żeby się rozkręciło, bo po co masz wracać i 5 razy jeździć
Ja też chciałabym, żeby mi odeszły wody, bo za cholerę nie będę wiedzieć kiedy pojechać. A jak znam siebie, to będę zwlekać do końca i mówić, że nic mnie nie boli
byleby nie jechać do szpitala
Wzięłam nospę, kąpiel i ból przeszedł
Kurcze te skurcze to nieciekaweAsiaa1201, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, jako, że już trochę po północy, częstuję tortem owocowym, serniczkiem i tiramisu - do wyboru do koloru. Te, które cierpią na bezsenność zapraszam już na wyżerkę, pozostałe jutro z rana do kawy Inki
Ja na razie nie idę jeszcze spać, czuję jakąś dziwną ekscytację....Penelope, Sue, Aagnieszkaa, Fedra, Lara 82, AsiaSzw, LadyDi, asia888, megg, Bietka, słoneczna 85, Francuska25, Januszkowa, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Sue, a ja jak znam siebie pewnie pojadę i zrobię fałszywy alarm, bo jak do tej pory nie miałam żadnych skurczy, raz mnie lekko okresowo bolało ale krótko. I jak coś sie zacznie dziać konkretnego, to spanikuję.
Ponoć to boli tak, że wiesz, że to toJa w to wierzę i wierzę, że po prostu będę wiedzieć, że to to.
Moja mama miała dwa różne porody- pierwszy to skurcze 17h i bóle głównie krzyżowe, drugi - wody jej odeszły ok. 18-19, ja o 23:25 byłam na świecie
Ja chcę tę drugą wersjęGosiak, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gosia 100 lata 100 lat 100 lat
Wszystkiego co najlepsze zdrowia szczęścia pomyślności spełnienia marzeń no i przedewszystkim lekkiego i przyjemnego porodu i zdrowego dzieciątkaGosiak wrote:Dziewczynki, jako, że już trochę po północy, częstuję tortem owocowym, serniczkiem i tiramisu - do wyboru do koloru. Te, które cierpią na bezsenność zapraszam już na wyżerkę, pozostałe jutro z rana do kawy Inki
Ja na razie nie idę jeszcze spać, czuję jakąś dziwną ekscytację....Gosiak lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Gosia wszystkiego najlepszego!!! Ale się nie wyspalam !!! Ale laski obudziłam sie, poszłam do wc, a tam po siku brązowo. Jakiś taki glucik cały brązowy wyleciał. Czekam Na obchód żeby się zorientować czy to czop czy co. Bolą mnie jamniki chyba i trochę się boję.Pola
Hania -
Gosiak najlepszosci!!
A ja wg belly mam od dzisiaj ciaze donoszona i zaczynam 38 tc...
A wg lekarza jest inna metoda liczenia dnia porodu, wg belly moj termin to 12 luty, a wczoraj lekarz mi powiedzial ze oni maja metode ( nazwy nie pamietam) ze do dnia @ dodaja rok, odejmuja 3 miesiace i dodaja 7 dni, tym sposobem u mnie termin porodu to 15 luty, i od konca licza tc ciazy, A wiec skonczony wg niego 37 tc mamw niedziele..pytal skad ja mam swoje tc ciazy i jak powiedzialam ze z neta to mowi ze z netem nie dyskutuje:) albo idziemy netem albo medycyna :p hehe
megg, Gosiak, Fedra, Lara 82 lubią tę wiadomość