Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
"Zazdroszcze" Wam tych objawów przed porodowych, u mnie kompletna cisza, a nadal sprzatam, gotuje, robię zakupy, spaceruje z psem, jezdze autem, 2-3 kursy dziennie na 4p, a młoda nis sobie z tego nie robi:-\ w piątek podgląd będzie i mam nadzieje, ze powoli cos się tam dzieje... Boje się dwóch rzeczy: przenoszenia ciąży i niedotlenienia... tfu, tfu musi byś dobrze"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Suri97 wrote:Czy ktoras z was bedzie miala profesjonalna sesje noworodkową?
My się nad taką zastanawiamyna pewno jest to świetna pamiątka:)
Tylko jak orientowałam się to 450 zł za 15 zdjęćzobaczymy sama też interesuje się fotografią więc się zastanawiamy
Sue mi się podoba 3jeszcze 2 też jest bardzo ładna
to wszystko zależy jak będzie leżeć na Tobie i w której będziesz się lepiej czuć
Jeszcze brakowało mi gorączki -
No i ciekawe jak tam nasza Asia, koleżance przy pierwszym synku odszedł czop taki kolorowy ok 6 rano, a o 4 rano następnego dnia urodził się synuś.
No ale przy drugiej córce nić nie odchodziło, po prostu zaczęły się skurcze a po 3,5 h mała była na świecie. -
nick nieaktualny
-
Sue wrote:Stokrota, dziękuję Ci bardzo!
Ja będę się rejestrować i badać na położniczym a P. załatwi mi hotel
Będę mogła się wietrzyć
I okno otworzyć!
Jeszcze raz dużo zdrówka dla Ciebie i Malutkiej :*
Daleko masz na Brochów? -
Ale fajnie wkońcu coś zaczyna się dziać u nas
)
Co do sukienki to nr.3 bardzo ładna..
Ją dziś praktycznie nic nie zjadlam i nic ciężkiego ,a znowu boli mnie żołądek..czuje że w nocy znowu będzie mnie czyścić...
-
Strasznie się cieszę ze z mama i Leosiem wszystko dobrze
Gratulacje od Nas :*Gosiak wrote:Mam smsa od Justty:
Mala Kruszynka juz na swiecieLeos ur sie o 13:15 waga 2400, 46cm, cudowny grzeczny maluszek i ma dlugie wloski, dostal 10 punktow, ja czuje sie ok, znieczulenie po malu puszcza, jestesmy bardzo szczesliwi, pozdrowienia dla e-ciotek, jussta
Sue lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyU mnie sesja noworodkowa kosztuje ok 100-150zł u fajnej laski w domu - jeden pokój ma ala studio - tła, gadżety, ubranka itp. Cena to album - 10zdjęć obrobionych.
Mnie brzuch twardnieje i szyjka napiera wtedy, ale sie tym przestałam jarać i tak nie rodzę -
nick nieaktualny
-
Jestem na patologii ciąży. Skurcze od 17 co 8 min o 19 pojechaliśmy na ip. Przyjęli mnie na porodowke, a tam cisza. Żadnych skurczów NIC. Rozwarcie na 1palec i szyjka jeszcze długa. Jutro rano badanie. Jak nic się nie zmieni to do domu . Kurde laski na drugi raz to będę czekać na wody choćby nie wiem co!!! Aaa i jak tak siedziałam na tej porodowej to trochę strach mnie oblecial.
Lara 82, Sue lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Mnie się podoba nr 2Sue wrote:Dziewczyny, którą byście wybrały:
1:
2:
3:
Dodam, że mam silne bóle @... Leżę i się nie ruszam. Ale tak bolało mnie tylko przy okresie i to jakimś bardziej hardcorowym.Sue lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi