Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
angelcia pisz i się nawet nie wygłupiaj
to ja się odezwałam w końcu, zresztą sama mnie zachęcałaś, a jak już się pojawiłam to Ty znikasz? Pisz bo fajnie się czyta Twoje posty
deri84 mój wiercipiętek ulokował się po lewej stronie brzucha. 2 razy podjął próbę przemieszczenia się na prawą ale ani jemu ani mi to nie odpowiadało więc szybko wrócił na swoje miejsce. Jego ruchy ograniczają się do wypinania doopki, naciskania główką na szyjkę i manipulowania rączkami gdzieś na dolea nóżki ciśnie mi pod żebra, czasem aż mnie wyprostuje
Groszku jesteś moją bohaterkąuśmialiśmy się z Mężem czytając Twój post
byłaś mega dzielna! I tak sprawnie Ci poszło
a z ciekawości, jak było u Gabrysia z czkawką dzień czy dwa przed porodem?
Czkał?
Lara my mieliśmy dłuuuugą przerwę serduszkową, alezamierzamy na dniach to zmienić
też nie chciałabym za szybko wykurzyć z brzuszka Jaśka..
Katiś obyś obiadek zjadła dziś w domku
Witam się z ranaoczywiście wyspana już od 2 godzin. Te noce wykończą mnie jeszcze zanim zdążę urodzić
derii84 lubi tę wiadomość
-
Groszku Janneette Kalyta twierdzi ze jak kobieta sie drze przy porodzie znaczy ze ma udane życie seksualne
tego sie trzymajmy
Moje dziecię od 5 rana szalalo! Na chwilkę udalo mi się przysnąć i tak wlasnie wstalam szykuje si i na studia! Dzis wieczorem mogę rodzic!
Pytalyscie wczoraj czy udalo mi się zaliczyć na studiach i tylko sie wkurwilam bo kobieta miala nam zrobić kolokwium na okienku naszym i wiecie zapomniala o nas!!! Wg nie przyszla. A ja z bolącym brzuchem ledwo chodzaca pojechalam 70 km aby zaliczyć ten głupi egzamin i co?ma go zrobić w sesji a w sesji nie ma szans bo 7 lutego. Trudno zalicze go w sesji poprawkowej. Moj mąż stwierdzil ze niepoważni ludzie u nas wykładają ! I ma racje! Dzis dwa egzaminy i jedno zaliczenie moze dzis chociaż pójdzie wszystko po mojej myśli!
derii84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Suri97 wrote:Witajcie.
U nas tyle sniega nasypalo : O Jeszcze tej zimy tyle nie bylo.
z tego co doczytałam to jesteśmy z tych samych okolic,
u mnie też śniegu nasypało przez noc tyle ile jeszcze tej zimy nie było
i ciągle sypie....
Suri97 lubi tę wiadomość
-
Witam i ja. U nas nie ma sniegu. A szkoda
Noc przespana. Wczoraj po tych chrzcinach padlam jak kawka.
Groszku. Dzielna jestes! Czekam na foty niecierpliwie
Cath jaja sobie ci ludzie robia. Jak mozna zapomniec o grupie studentow ??? Szok.
Mam nadzieje ze dzisiejszy dzien przebiegnie po Twojej mysli i ze zaraz potem urodzisz. O nawet Igus kopie wiec moze cos w tym jest.
Mikego dnia dziewczynki. Nie ociagac sie tylko rodzic raz razGosiak, Suri97, derii84 lubią tę wiadomość
-
Angelstw doczytalam ze stacjonujesz na babyboom jeszcze. Bylam tam na lutowkach u was na poczatku ale w II trym jak wrocilam do pracy to nie moglam sie z powrotem wkrecic i przyszlam tu do dziewczyn. Ale kojaze cie troszke bo zdazalo mi sie was podczytywac z nudow
A tam jestem na forum non stop na Ciazy ze staraczek bo jakos bardzo sie zżyłyśmy przez te miesiace -
Gosia to trzymamy kciuki za 1.02
Ja bym chciala 5.02. Juz mam tak serdecznie dosc bo juz mi tak wszystko doskwiera ze szok
Zasieglam opini o dr. BRANIECKIM od Belli i jutro z rana bede dzwonic sie umawiac. Moja kumpela dyr w urzedzie Marszalkowskim mowi ze on jest super wiekszosc dziewczyn z urzedu do niego chodzi a do tego jest ich rzecznikiemco mnie zaskoczylo. Wiec ide jak w dym
bella84, megg lubią tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Angelstw doczytalam ze stacjonujesz na babyboom jeszcze. Bylam tam na lutowkach u was na poczatku ale w II trym jak wrocilam do pracy to nie moglam sie z powrotem wkrecic i przyszlam tu do dziewczyn. Ale kojaze cie troszke bo zdazalo mi sie was podczytywac z nudow
A tam jestem na forum non stop na Ciazy ze staraczek bo jakos bardzo sie zżyłyśmy przez te miesiace
jestem tam, udzielam się choć nie jakoś non stop
ale jestem w tematach na bieżąco
na babyboom jeszcze sn porody się nie zaczęły. Póki co pierwsze cc dziewczyny mają za sobą
na babyboom jestem jeszcze na wątku ciąża po poronieniu z racji tego co przeszłam. Tam więcej się udzielm. Wspieram dziewczyny w trudnych chwilach.. -
bella84 wrote:Gosiak a Ty to rodzisz sn:p wiec do daty 1.02 to sie nie przywiazuj :p wiadomo jak jest :p na zyczenie dziecie nie wychodzi hehe
Może i Janinka mamy posłucha
Poza tym chciałabym się wyrobić do 04.02, bo wtedy moja doula wyjeżdża - co prawda ma na zastępstwo za siebie inną sprawdzoną, ale ja bym chciała z tą moją.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 09:18
-
nick nieaktualny