X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Sue Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój sobie upodobał lewą stronę - wypycha się tam pupką albo plecami i często właśnie po tej stronie mam taki garb :P

• Groszek Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypoczywamy.... Dzien pelen wrazen...

Mowilam, ze Gabrys na snieg czeka :-p u nas rano zaczal sypac :D

ciesze sie ze mam to za soba, jak urodzicie to opisze Wam moj porod :-p
    bylam 2 razy docinana, ale nie czulam tego.. Byla to dla mnie ulga i inaczej by mi pol d.. Rozerwalo (sory za okreslenia)... Bole parte przy koncu-masakra :p

dostalam dziecko na piersi i szok :O nie docieralo to do mnie, ze to juz.. Ze jest moj :O
    jeszcze nie dociera :-) ma czarne wloski po mnie... Fotke wstawie jak wroce do domku, bo teraz nie mam warunkow..

Darlam sie co sil w plucach :O gardlo mnie boli.... Wszyscy na oddziale mnie slyszeli i sie zastanawiaja skad mialam tyle sil :P

trafilam na mlodego doktorka znowu...:-p ale spoko, dostal z mojego kolana w czolo :P hihi, ogolnie nic sie nie wtracal.:-) rzadzilam.:-p

pod koniec mialam kroplowke z oxy, zeby bole byly czestsze....bo mialam krotkie i tylko mnie meczyly, nic nie dawaly..

Mialam kryzys, bo lezac na lozku planowalam samobojstwo swoje :p a final juz za rogiem byl....
    Bylam nieobliczalna, maz podrapany....

Dacie rade dziewczynki, lece odsypiac bo jednak to spory wysilek dla organizmu!
    Dobranoc :-)

derii84, Sue, truskawkax25, Januszkowa, Patrycja20, laureczka25, Gosiak, gusiaa, Asiaa1201, Lara 82, LadyDi, Maarta:), słoneczna 85, Bietka, Aagnieszkaa, kasia_1988, angelstw, AsiaSzw, Boroniówka, juska19, asia888, Angélique89 lubią tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff,to kamień spadł mi z serca już do końca. Schozowalam się się ddziśod późnego popoludnia. Noe dosc,ze dzisiaj Olaf w ciągłym ruchu,tzn wypychania,parcia głowa i lekkie falowania(chyba kolanami) to jeszcze w ogóle dziś nie spał przez dłuższą część dnia,a to do niego nie podobne.

Dwa cuda: Tymus i Olafek ♥♥♥

p19uskjok4jap6fv.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku no to gigantka jestes :) Maz podrapany, doktor dostal z kolana... dobre hehe. Najwazniejsze, ze jest juz po wszystkim i ze mam Gabrysia przy sobie :) Odpoczywajcie i dochodz do siebie. Usmialam sie czytajac Twojego posta :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Groszek czytając Twój sympatyczny post oczami wyobraźni widzę to wszystko i mało tego,ma wrażenie,ze podobnie będzie ze mną hi hi.
    Odpoczywaj jak najwięcej,duzo zdrowia dla Ciebie i Gabrysia.

Dwa cuda: Tymus i Olafek ♥♥♥

p19uskjok4jap6fv.png
  • Januszkowa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku dałaś rade, jesteś bohaterką.
    Czekamy na zdjęcie :)
    Penelope się dzisiaj nie odzywała, ona już na dniach, może coś się święci.

derii84, Penelope lubią tę wiadomość

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku, wojownik z Ciebie :)
    Możesz być z siebie dumna, dałaś radę!
    Strasznie zazdroszczę Ci tego, że już masz Gabrysia przy sobie, że doświadczyłaś tego metafizycznego spotkania :)
    Chyba Stokrota o tym pisała - że jak zobaczyła swoją córeczkę, to wiedziała już co znaczy miłość bezwarunkowa :)

Odpoczywaj, bo teraz się dopiero zacznie ;) Poród to dopiero początek!

Jeszcze raz moje ogroooomne gratulacje!!! :*

Muszę P. powiedzieć, żeby się nie zbliżał, tak na wszelki wypadek, jeśli nie chce być podrapany.
    Ostatnio jak mnie mały kopnął i tak jęknęłam z bólu to mi mówił, że on sobie nie potrafi wyobrazić, że ja będę krzyczeć, i kopać, i stękać z bólu.
    Dla faceta to też musi być ciężkie - bo czasami np. boli mnie tak, że chcę, żeby mnie przytulił, a czasami boli tak, że wkurza mnie jak dotyka mnie kawałkiem stopy :P I weź tu ogarnij kobietę!

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Januszkowa wrote:
    Groszku dałaś rade, jesteś bohaterką.
    Czekamy na zdjęcie :)
    Penelope się dzisiaj nie odzywała, ona już na dniach, może coś się święci.
    Też właśnie myślałam czy Penelope czasem nie rodzi...

Januszkowa, Penelope lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • gusiaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku bojowa babka z ciebie ,ważne że dalas radę :)) a teraz wypoczywaj...

Mój mąż już wie że ma się za blisko nie zbliżać do mnie i każdy mu mówi że obraczke ma zostawic w domu żebym jej nie zmiarzdżyła...

Kornelka 💕 09.02.2015r. /2680g. 54cm

tb73krhmu0f7yc26.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde Groszek dałaś jazzu na tej porodowce!
    Jak widać wszystko do przEżycia ;)

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• Sue Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Też właśnie myślałam czy Penelope czasem nie rodzi...

A Penelope nie pisała czasem, że przyjeżdża do niej siostra? Może nie ma czasu wejść na forum?
    A może rodzi... W sumie, jest następna w kolejce :)

Penelope lubi tę wiadomość

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykapana i uciekam lulac. Dobranoc i nie piszcie za duzo bo pozniej ciezko Was nadrobic ;)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penelope sie nie odzywa bo z tego co pamietam wczoraj do niej siostra przyjechala, wiec pewnie zajeta. :-)
    No ale zawszw moze byc zajeta porodem ;-)

relge6yd3cl8y0me.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy wy jeszcze <3 ze swoimi partnerami?
    My mielismy dlugo post a teraz troche bym chciala a boje sie ze jak tylko sprubuje to misia z brzucja wygonie? Normalnie sama nie wiem co chce?

relge6yd3cl8y0me.png
  • Januszkowa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siostra Penelope wczoraj miała do niej przylecieć, a wczoraj do nas pisała. Ja mam przeczucie, że coś się u niej dzieje :)

z789jaq.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara, my <3 normalnie, teraz mieliśmy przerwę, bo byliśmy chorzy i jakoś nie było sił :)

Ale zamierzam dziś/jutro tego mojego przyszłego męża zbałamucić :) No i mam nadzieję, że uda mi się dotrwać do nocy poślubnej.
    Myślę, że jednym razem misia z brzucha nie wygonisz :)
    Chociaż, kto wie...

Porody chodzą po ludziach :)

Lara 82, megg lubią tę wiadomość

• Maarta:) Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek gratuluje i zycze zebys szybko doszla do siebie, zdrowka dla Was:)
    Ja tez chce takiego szybkiego porodu!:)

oar843r8kh12ukn4.png
  • Januszkowa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara 82 wrote:
    Dziewczyny czy wy jeszcze <3 ze swoimi partnerami?
    My mielismy dlugo post a teraz troche bym chciala a boje sie ze jak tylko sprubuje to misia z brzucja wygonie? Normalnie sama nie wiem co chce?
    My nic od czerwca, najpierw był zakaz przez miesiąc, a później się baliśmy. Teraz się boje, a nóż przypląta się jakaś infekcja na koniec. Sama się boje czegokolwiek tam dotykać, przy prysznicu jestem nawet ostrożna, a co dopiero <3 Jestem cykorem. Przyspieszać nic nie chce. Z moim nastawieniem i strachem przed porodem to pewnie się zablokuje i przenoszę ciąże.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 23:38

Lara 82, Angélique89 lubią tę wiadomość

z789jaq.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja za 24 min mam ciaze donoszona nawet wg tej metody naegelego :p
    Wiec juz spokojna bede :) a nawiazujac do mojego pytanka wczesniejszego bo nie widzialam odp :p
    Czy jak jest male rozwarcie ale ma sie skierowanie na cc to tez odsylaja do domu tak jak w przypadku sn?

megg lubi tę wiadomość

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara ja chcialabym z moim partnerem ale przez to ze znowu wszedl mi grzybek na wizycie w srode to odpuscilismy... Zwlaszca ze go nie bylo 8 tyg i jak teraz zaczniemy to mnie troche podrazni a to bedzie sprzyjalo infekcji ... Znowu.. Wiec juz dalismy sobie spokoj... Ja lece znowu na globulkach macmiror.. Juz mam ich dosc ale jak mus to mus.. A fakt ze juz nie swedzi.. Zreszta pekarz zbadal w stode i powiedzial ze w srodku jest wydzielina twarozkowa i drozdzak.... :(

Lara 82 lubi tę wiadomość

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
‹‹ 1942 1943 1944 1945 1946 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ