X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Sue Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój sobie upodobał lewą stronę - wypycha się tam pupką albo plecami i często właśnie po tej stronie mam taki garb :P

• Groszek Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypoczywamy.... Dzien pelen wrazen...

Mowilam, ze Gabrys na snieg czeka :-p u nas rano zaczal sypac :D

ciesze sie ze mam to za soba, jak urodzicie to opisze Wam moj porod :-p
    bylam 2 razy docinana, ale nie czulam tego.. Byla to dla mnie ulga i inaczej by mi pol d.. Rozerwalo (sory za okreslenia)... Bole parte przy koncu-masakra :p

dostalam dziecko na piersi i szok :O nie docieralo to do mnie, ze to juz.. Ze jest moj :O
    jeszcze nie dociera :-) ma czarne wloski po mnie... Fotke wstawie jak wroce do domku, bo teraz nie mam warunkow..

Darlam sie co sil w plucach :O gardlo mnie boli.... Wszyscy na oddziale mnie slyszeli i sie zastanawiaja skad mialam tyle sil :P

trafilam na mlodego doktorka znowu...:-p ale spoko, dostal z mojego kolana w czolo :P hihi, ogolnie nic sie nie wtracal.:-) rzadzilam.:-p

pod koniec mialam kroplowke z oxy, zeby bole byly czestsze....bo mialam krotkie i tylko mnie meczyly, nic nie dawaly..

Mialam kryzys, bo lezac na lozku planowalam samobojstwo swoje :p a final juz za rogiem byl....
    Bylam nieobliczalna, maz podrapany....

Dacie rade dziewczynki, lece odsypiac bo jednak to spory wysilek dla organizmu!
    Dobranoc :-)

derii84, Sue, truskawkax25, Januszkowa, Patrycja20, laureczka25, Gosiak, gusiaa, Asiaa1201, Lara 82, LadyDi, Maarta:), słoneczna 85, Bietka, Aagnieszkaa, kasia_1988, angelstw, AsiaSzw, Boroniówka, juska19, asia888, Angélique89 lubią tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff,to kamień spadł mi z serca już do końca. Schozowalam się się ddziśod późnego popoludnia. Noe dosc,ze dzisiaj Olaf w ciągłym ruchu,tzn wypychania,parcia głowa i lekkie falowania(chyba kolanami) to jeszcze w ogóle dziś nie spał przez dłuższą część dnia,a to do niego nie podobne.

Dwa cuda: Tymus i Olafek ♥♥♥

p19uskjok4jap6fv.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku no to gigantka jestes :) Maz podrapany, doktor dostal z kolana... dobre hehe. Najwazniejsze, ze jest juz po wszystkim i ze mam Gabrysia przy sobie :) Odpoczywajcie i dochodz do siebie. Usmialam sie czytajac Twojego posta :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Groszek czytając Twój sympatyczny post oczami wyobraźni widzę to wszystko i mało tego,ma wrażenie,ze podobnie będzie ze mną hi hi.
    Odpoczywaj jak najwięcej,duzo zdrowia dla Ciebie i Gabrysia.

Dwa cuda: Tymus i Olafek ♥♥♥

p19uskjok4jap6fv.png
  • Januszkowa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku dałaś rade, jesteś bohaterką.
    Czekamy na zdjęcie :)
    Penelope się dzisiaj nie odzywała, ona już na dniach, może coś się święci.

derii84, Penelope lubią tę wiadomość

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku, wojownik z Ciebie :)
    Możesz być z siebie dumna, dałaś radę!
    Strasznie zazdroszczę Ci tego, że już masz Gabrysia przy sobie, że doświadczyłaś tego metafizycznego spotkania :)
    Chyba Stokrota o tym pisała - że jak zobaczyła swoją córeczkę, to wiedziała już co znaczy miłość bezwarunkowa :)

Odpoczywaj, bo teraz się dopiero zacznie ;) Poród to dopiero początek!

Jeszcze raz moje ogroooomne gratulacje!!! :*

Muszę P. powiedzieć, żeby się nie zbliżał, tak na wszelki wypadek, jeśli nie chce być podrapany.
    Ostatnio jak mnie mały kopnął i tak jęknęłam z bólu to mi mówił, że on sobie nie potrafi wyobrazić, że ja będę krzyczeć, i kopać, i stękać z bólu.
    Dla faceta to też musi być ciężkie - bo czasami np. boli mnie tak, że chcę, żeby mnie przytulił, a czasami boli tak, że wkurza mnie jak dotyka mnie kawałkiem stopy :P I weź tu ogarnij kobietę!

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Januszkowa wrote:
    Groszku dałaś rade, jesteś bohaterką.
    Czekamy na zdjęcie :)
    Penelope się dzisiaj nie odzywała, ona już na dniach, może coś się święci.
    Też właśnie myślałam czy Penelope czasem nie rodzi...

Januszkowa, Penelope lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • gusiaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku bojowa babka z ciebie ,ważne że dalas radę :)) a teraz wypoczywaj...

Mój mąż już wie że ma się za blisko nie zbliżać do mnie i każdy mu mówi że obraczke ma zostawic w domu żebym jej nie zmiarzdżyła...

Kornelka 💕 09.02.2015r. /2680g. 54cm

tb73krhmu0f7yc26.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde Groszek dałaś jazzu na tej porodowce!
    Jak widać wszystko do przEżycia ;)

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• Sue Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Też właśnie myślałam czy Penelope czasem nie rodzi...

A Penelope nie pisała czasem, że przyjeżdża do niej siostra? Może nie ma czasu wejść na forum?
    A może rodzi... W sumie, jest następna w kolejce :)

Penelope lubi tę wiadomość

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykapana i uciekam lulac. Dobranoc i nie piszcie za duzo bo pozniej ciezko Was nadrobic ;)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penelope sie nie odzywa bo z tego co pamietam wczoraj do niej siostra przyjechala, wiec pewnie zajeta. :-)
    No ale zawszw moze byc zajeta porodem ;-)

relge6yd3cl8y0me.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy wy jeszcze <3 ze swoimi partnerami?
    My mielismy dlugo post a teraz troche bym chciala a boje sie ze jak tylko sprubuje to misia z brzucja wygonie? Normalnie sama nie wiem co chce?

relge6yd3cl8y0me.png
  • Januszkowa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siostra Penelope wczoraj miała do niej przylecieć, a wczoraj do nas pisała. Ja mam przeczucie, że coś się u niej dzieje :)

z789jaq.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara, my <3 normalnie, teraz mieliśmy przerwę, bo byliśmy chorzy i jakoś nie było sił :)

Ale zamierzam dziś/jutro tego mojego przyszłego męża zbałamucić :) No i mam nadzieję, że uda mi się dotrwać do nocy poślubnej.
    Myślę, że jednym razem misia z brzucha nie wygonisz :)
    Chociaż, kto wie...

Porody chodzą po ludziach :)

Lara 82, megg lubią tę wiadomość

• Maarta:) Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek gratuluje i zycze zebys szybko doszla do siebie, zdrowka dla Was:)
    Ja tez chce takiego szybkiego porodu!:)

oar843r8kh12ukn4.png
  • Januszkowa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara 82 wrote:
    Dziewczyny czy wy jeszcze <3 ze swoimi partnerami?
    My mielismy dlugo post a teraz troche bym chciala a boje sie ze jak tylko sprubuje to misia z brzucja wygonie? Normalnie sama nie wiem co chce?
    My nic od czerwca, najpierw był zakaz przez miesiąc, a później się baliśmy. Teraz się boje, a nóż przypląta się jakaś infekcja na koniec. Sama się boje czegokolwiek tam dotykać, przy prysznicu jestem nawet ostrożna, a co dopiero <3 Jestem cykorem. Przyspieszać nic nie chce. Z moim nastawieniem i strachem przed porodem to pewnie się zablokuje i przenoszę ciąże.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 23:38

Lara 82, Angélique89 lubią tę wiadomość

z789jaq.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja za 24 min mam ciaze donoszona nawet wg tej metody naegelego :p
    Wiec juz spokojna bede :) a nawiazujac do mojego pytanka wczesniejszego bo nie widzialam odp :p
    Czy jak jest male rozwarcie ale ma sie skierowanie na cc to tez odsylaja do domu tak jak w przypadku sn?

megg lubi tę wiadomość

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara ja chcialabym z moim partnerem ale przez to ze znowu wszedl mi grzybek na wizycie w srode to odpuscilismy... Zwlaszca ze go nie bylo 8 tyg i jak teraz zaczniemy to mnie troche podrazni a to bedzie sprzyjalo infekcji ... Znowu.. Wiec juz dalismy sobie spokoj... Ja lece znowu na globulkach macmiror.. Juz mam ich dosc ale jak mus to mus.. A fakt ze juz nie swedzi.. Zreszta pekarz zbadal w stode i powiedzial ze w srodku jest wydzielina twarozkowa i drozdzak.... :(

Lara 82 lubi tę wiadomość

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
‹‹ 1942 1943 1944 1945 1946 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ