Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wypoczywamy.... Dzien pelen wrazen...
Mowilam, ze Gabrys na snieg czeka :-p u nas rano zaczal sypac
ciesze sie ze mam to za soba, jak urodzicie to opisze Wam moj porod :-p
bylam 2 razy docinana, ale nie czulam tego.. Byla to dla mnie ulga i inaczej by mi pol d.. Rozerwalo (sory za okreslenia)... Bole parte przy koncu-masakra :p
dostalam dziecko na piersi i szoknie docieralo to do mnie, ze to juz.. Ze jest moj
jeszcze nie docierama czarne wloski po mnie... Fotke wstawie jak wroce do domku, bo teraz nie mam warunkow..
Darlam sie co sil w plucachgardlo mnie boli.... Wszyscy na oddziale mnie slyszeli i sie zastanawiaja skad mialam tyle sil
trafilam na mlodego doktorka znowu...:-p ale spoko, dostal z mojego kolana w czolohihi, ogolnie nic sie nie wtracal.
rzadzilam.:-p
pod koniec mialam kroplowke z oxy, zeby bole byly czestsze....bo mialam krotkie i tylko mnie meczyly, nic nie dawaly..
Mialam kryzys, bo lezac na lozku planowalam samobojstwo swoje :p a final juz za rogiem byl....
Bylam nieobliczalna, maz podrapany....
Dacie rade dziewczynki, lece odsypiac bo jednak to spory wysilek dla organizmu!
Dobranocderii84, Sue, truskawkax25, Januszkowa, Patrycja20, laureczka25, Gosiak, gusiaa, Asiaa1201, Lara 82, LadyDi, Maarta:), słoneczna 85, Bietka, Aagnieszkaa, kasia_1988, angelstw, AsiaSzw, Boroniówka, juska19, asia888, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Ufff,to kamień spadł mi z serca już do końca. Schozowalam się się ddziśod późnego popoludnia. Noe dosc,ze dzisiaj Olaf w ciągłym ruchu,tzn wypychania,parcia głowa i lekkie falowania(chyba kolanami) to jeszcze w ogóle dziś nie spał przez dłuższą część dnia,a to do niego nie podobne.
-
Groszku, wojownik z Ciebie
Możesz być z siebie dumna, dałaś radę!
Strasznie zazdroszczę Ci tego, że już masz Gabrysia przy sobie, że doświadczyłaś tego metafizycznego spotkania
Chyba Stokrota o tym pisała - że jak zobaczyła swoją córeczkę, to wiedziała już co znaczy miłość bezwarunkowa
Odpoczywaj, bo teraz się dopiero zaczniePoród to dopiero początek!
Jeszcze raz moje ogroooomne gratulacje!!! :*
Muszę P. powiedzieć, żeby się nie zbliżał, tak na wszelki wypadek, jeśli nie chce być podrapany.
Ostatnio jak mnie mały kopnął i tak jęknęłam z bólu to mi mówił, że on sobie nie potrafi wyobrazić, że ja będę krzyczeć, i kopać, i stękać z bólu.
Dla faceta to też musi być ciężkie - bo czasami np. boli mnie tak, że chcę, żeby mnie przytulił, a czasami boli tak, że wkurza mnie jak dotyka mnie kawałkiem stopyI weź tu ogarnij kobietę!
-
Lara, my
normalnie, teraz mieliśmy przerwę, bo byliśmy chorzy i jakoś nie było sił
Ale zamierzam dziś/jutro tego mojego przyszłego męża zbałamucićNo i mam nadzieję, że uda mi się dotrwać do nocy poślubnej.
Myślę, że jednym razem misia z brzucha nie wygonisz
Chociaż, kto wie...
Porody chodzą po ludziachLara 82, megg lubią tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Dziewczyny czy wy jeszcze
ze swoimi partnerami?
My mielismy dlugo post a teraz troche bym chciala a boje sie ze jak tylko sprubuje to misia z brzucja wygonie? Normalnie sama nie wiem co chce?Jestem cykorem. Przyspieszać nic nie chce. Z moim nastawieniem i strachem przed porodem to pewnie się zablokuje i przenoszę ciąże.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 23:38
Lara 82, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
A ja za 24 min mam ciaze donoszona nawet wg tej metody naegelego :p
Wiec juz spokojna bedea nawiazujac do mojego pytanka wczesniejszego bo nie widzialam odp :p
Czy jak jest male rozwarcie ale ma sie skierowanie na cc to tez odsylaja do domu tak jak w przypadku sn?megg lubi tę wiadomość
-
Lara ja chcialabym z moim partnerem ale przez to ze znowu wszedl mi grzybek na wizycie w srode to odpuscilismy... Zwlaszca ze go nie bylo 8 tyg i jak teraz zaczniemy to mnie troche podrazni a to bedzie sprzyjalo infekcji ... Znowu.. Wiec juz dalismy sobie spokoj... Ja lece znowu na globulkach macmiror.. Juz mam ich dosc ale jak mus to mus.. A fakt ze juz nie swedzi.. Zreszta pekarz zbadal w stode i powiedzial ze w srodku jest wydzielina twarozkowa i drozdzak....
Lara 82 lubi tę wiadomość