Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja upieklam dziś muffinki:) zanioslam kosmetyczce troche, troche zjedlismy i juz zostały dwie:)
Zdrzemnelam się 30 minut. Muszę się zabrać za prasowanie.
MałaMi widzisz, teoria a praktyka rzadko w parze idąja ponoc nie byłam jakimś ostrym ssaczem
zamiast piersi czy smoczka najlepszym uspokajaczem był kciuk:) i tak do 4 czy 5 roku zycia
zęby proste, żeby nie było
-
nick nieaktualny
-
Właśnie szykuje się do ginekologa na 19 bo jest juz opóźnienie.
wczoraj miałam mieć depilację bikini ale zabrakło wosku do bikini. Dzisiaj nie chciałam iść aby nie być czerwona i stwierdziłam ze poradzę sobie maszynka. 2 razy się zacielam do takiego stopnia ze nie mogłam powstrzymać krwawienia. Rany boskie niezdaza ze mnie...
Ja dalej nie wiem co z tymi szczepieniach. Wiem ze będę szczepila ale czym nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 18:05
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Suri ja zaczynam być przerażona tą zimą
od wczoraj wieczora non stop sypie...
byleby nam tylko drogi dojazdowej do domu nie zasypało na amen bo ja chcę urodzić w najbliższym czasie!! -
Słoneczna ja mam ten podgrzewacz, chyba podsyłałam link do niego
Moja siostra ma taki sam, jej córeczka ma 16 miesięcy, od dawna jest używany codziennie, chociażby na butle z herbatką, zawsze ma ciepłą w nocy. Mój też już został przetestowany jak zostały u mnie na noc
Prałam rożki, nic im się nie stało. W 40 stopniach.
megg, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Jupiii jutro moj podklad i przewijak zostanie wyslany
A i nie wiem czy pytalam bedziecie dla swoich dzieci kupowaly takie albumy do wspomnien z pierwszych lat. Jesli tak to bardzo polecam "MOJ PIERWSZY ALBUM CHLOPIEC / DZIEWCZYNKA " mialam okazje obejżec mnóstwo takich albumow poniewaz szukalam dla synka kolezanki. Ten jest super. Od okresu ciazy do 3 roku zycia. Mojemu M tak sie spodobal ze prosil abym odrazu kupila dla jego chrzesnicy. Roznia sie oczywiscie koloremsa super. Dzis musze porobic fotki co tam w srodku jest ciekawszego bo dla naszego Ignasia bede taki album robic sama i wlasnie tez zaraz zamowie mayerialy. Noe powiem bardziej sie oplaca kupic gotowy bedzie tanszy z 10 razy
ale ja uwielbiam takie robotki reczne a i frajde bede miala ze sama zrobilam
Penelope lubi tę wiadomość
-
Laurka wrote:Angelstw wez zacznij machac lopata i to odgarniac to zaraz urodzisz i przy okazji bedziesz miala jak wyjechac :]
Laurka wyjechać spod domu to żaden problem bo tu mam odśnieżone na bieżąco
ale dostać się do głównej drogi - tu jest pies pogrzebany
pomijam kierowców którym się wydaje że mogą wszystko a później kończy się to kolizjami, lądowaniem w rowach, blokowaniem dróg...a jednak kawałek do szpitala mam
jak urodzę przy machaniu łopatą to już mi wyjazd potrzebny nie będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 18:16
-
ASIASZW , ja już mam taki album i pierwsze wpisy z czasu ciąży. Ten co ja mam jest w większości na czas "okołoporodowy" i mniej trochę potem na kolejne miesiące ale istotne zagadnienia są. Nie chce za bardzo rozbudowanego bo znam siebie i mogę mieć tyły w regularności pisania. Myślę że taki album to fajna pamiątka na kiedyś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 18:16
AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
rozwarcie 3 cm, skurcze mam polminutowe, srednio co 3-5 minut, boli ale do wytrzymania. Polozna zadowolona, bo akcja ladnie postepuje.
Zrobila mi masaz, dosc bolesny, ale wytrzymalam. Mowi, ze jestem bardzo silna, wiec wychodzi na to, ze mam wysoki prog bolu.
sluz z krwia sie ze mnie leje jak 150.
A no i mialam lewatywe. Powiem Wam, ze ulga konkretna, polecam
za okolo pol godz przenosza mnie na sale tam gdzie bede rodzic. a teraz lece zmienic sexi pampersiakaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 18:24
angelstw, Boroniówka, Katiś, AsiaSzw, Gosiak, Bietka, Asiaa1201, Kasia_10.02, przedszkolanka:), Suri97, LadyMK, ash, dorocia2324, Januszkowa, megg, Lara 82, Maarta:), słoneczna 85, Sue, kafabi, Aagnieszkaa, bella84, asia888, juska19, Angélique89, Penelope lubią tę wiadomość