X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jeszcze popatrze tego motylka;)) bo ta Il to ma super fotki.
    Tylko za cene 400 zl jest 5 fot obrobionych. Ok 3-4 stylizacji i 30-50 surowych zdjec. Bez odbitek zadnych.
    Czasowo napisane 2-2,5 h wiec uwazam ze to i tak duzo czasu i wiecej nam nie trzeba.

Najgorzej ze do tych sesji takie dzueciaki do 2 tyg sie nadaja

cath, agaaa28 lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a z Trójmiasta polecam z całego serducha Gosię https://www.facebook.com/GosiaMichalakPhotography?fref=ts <3

bella84 lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po KTG i ciszaaaa ;) synkowi się nie spieszy, jutro kolejne, a jak do poniedziałku nic to oxytocyna i do przodu ;)

kasia_1988, przedszkolanka:), Januszkowa, słoneczna 85, Pia Gizela, asia888, Lara 82, megg, Angélique89, Fedra lubią tę wiadomość

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• cath Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    To jeszcze popatrze tego motylka;)) bo ta Il to ma super fotki.
    Tylko za cene 400 zl jest 5 fot obrobionych. Ok 3-4 stylizacji i 30-50 surowych zdjec. Bez odbitek zadnych.
    Czasowo napisane 2-2,5 h wiec uwazam ze to i tak duzo czasu i wiecej nam nie trzeba.

Najgorzej ze do tych sesji takie dzueciaki do 2 tyg sie nadaja
    Zgadza sie ponieważ dzidziulki można ładnie ułożyć wtedy, łatwo zasypiają, nie grymasza. A do tego te krostki noworodkowe się jeszcze nie pojawiają a już poźniej niestety są! i ciężko je zlikwidować w photoshopie! :)
    Ja z koleżanką robię takie zdjecia maluszków :) Ale to tylko u nas w okolicach :)

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Januszkowa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia ja też mam dodatni GBS, dzisiaj o 18 mam wizyte, idę z wynikiem i mam zamiar dokładnie o wszystko wypytać, zdam relacje późnym wieczorem. (U mnie mąż tak samo w godz. ma powrót z pracy do domu)

Moja noc była okropna, o 1,2,3,4,5,6, do WC :/ jak w zegarku co godzine, do tego ból brzucha jak przy okresie, przy jednej pobudce obudziłam się cała zlana potem, musiałam się przebierać. Później zasnęłam jeszcze i obudziłam się o 9. Teraz czuje się dobrze i nic mi nie dolega. Ostatnie noce bywają męczące, już mam lęk przed pójściem spać, że znowu będzie to samo.

Na obiad zupa ziemniaczana, nie robiłam jej ho ho :)

Gosiak lubi tę wiadomość

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 godziny to dużo i mało na taką sesje z dzieciaczkiem, bo trzeba go przewinąć, nakarmić itd. - tak mi powiedzieli ci od fotografii brzuszkowej naszej, także zależy od dziecka.

Ale trzeba przyznać, że 5 obrobionych zdjęć to niedużo, a z drugiej strony po co 40?

My w kwocie 180 zł dostaliśmy 34 obrobione zdjęcia, z tego chyba 3-4 do wyboru w wersji czarno-białej i kolorowej.

Też słyszałam, że najlepiej tak do 2 tygodnia zdecydować się na te fotografie, ale skąd mam wiedzieć w jakim będziemy stanie? I czy ja będę mieć siłę na zdjęcia jeszcze :D Czy Brzuszkowy będzie się nadawał do takiej sesji tak szybko :D

cath lubi tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• Boroniówka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia Gizela wrote:
    Broniszówka kogo polecasz?
    http://www.fotokowalski.pl/pl/index.php
    zajebiste robi zdjecia i bardzo pocieszny facet ,jego zona jest grafikiem więc on cyka a ona obrabia tyle,że troche kosztuje niestety ;) łądnie wywołują też, choć tam gdzie ja pracuje jest taniej ;) ale niestety mój szefo nie organizuje takich sesji a ja sama mam troche ograniczone możliwości więc też się nie podejmuję

73esxwa.png
    bfarxzdvidppk01a.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na czym ta zupa ziemniaczana i co w srodku? Ziemniaki, marchew, pietruch i cebula? Ja nigdy nie robilam
    Ja chyba nalesniki dzis zrobie

atdcqtkf2affvuei.png
  • Boroniówka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://agawa-fotografka.blogspot.com/

http://fotosiemek.com/

Oni są wszyscy z okolic Krakowa,Chrzanowa ;) ale naprawdę godni polecenia i zdolni ,widziałam mase ich prac i warto

73esxwa.png
    bfarxzdvidppk01a.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:

Pia moja też już czkała rano :P co do studiów to ja odliczam do końca :P ostatni semestr i obrona :D

Co do skurczy, to ja nie mam :O oo tylko jak w nocy wstaję siusiu i po dostaje takiego bólu @ i brzuch jak skała :O ktoś tak ma? Tylko przy każdym nocnym siusiu tak..

Wiec szybkiego końca studiów :)

że nie masz GBS to dobrze :)

I mam tak sama z tym bólem, podbrzusze boli mnie tylko w nocy po wizycie w toalecie. Trwa z 10 min i wraca do normy. Może to od przetrzymywania nieświadomego? Jutro będę pytać ginki.

Januszkowa - będę czekać na relację z wizyty! Powodzenia na niej!

Januszkowa lubi tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• cath Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia podziwiam :D Ja jestem na drugim roku i już mam dosyć hahaha :D

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia Gizela wrote:
    Wiec szybkiego końca studiów :)

że nie masz GBS to dobrze :)

I mam tak sama z tym bólem, podbrzusze boli mnie tylko w nocy po wizycie w toalecie. Trwa z 10 min i wraca do normy. Może to od przetrzymywania nieświadomego? Jutro będę pytać ginki.

Januszkowa - będę czekać na relację z wizyty! Powodzenia na niej!

dzięki :)

no właśnie, ale mimo że strasznie się chce to leci mało więc nie wiem czy to takie przetrzymywanie... daj znać jak czegos się dowiesz ;)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath to chyba kwestia przyzwyczajenia, ja od 10 lat miałam tylko 2 półroczne przerwy w studiowaniu :D

cath lubi tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• cath Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj zamówiłam naklejkę do pokoiku Konstancji <3 Piękny napis. nawet mojemu mężowi się napis spodobał :D

megg lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Januszkowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    A na czym ta zupa ziemniaczana i co w srodku? Ziemniaki, marchew, pietruch i cebula? Ja nigdy nie robilam
    Dzisiaj robię na skrzydełkach z kurczaka, bo akurat nie mam nic innego drobiowego w zamrażarce. Czasami robię na nodze z kurczaka, albo tych krótkich- podudzia (chyba tak się to nazywa) :)
    Ziemniaki w kostkę tak jak np. do gulaszowej, cebula, marchew, pietruszka, mam zamrożony seler naciowy też zawsze trochę daje, na koniec zasmażka, a jak nie to można trochę grysiku wsypać albo najdrobniejszej kaszy. I jak doda się odrobinę przecieru pomidorowego to ma ładniejszy kolor :)

słoneczna 85, Fedra lubią tę wiadomość

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • Pia Gizela Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanka, właśnie, lecę jak na złamanie karku a tam tylko trochę więcej niż kilka kropel :D A potem ten ból.

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• cath Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia Gizela wrote:
    Cath to chyba kwestia przyzwyczajenia, ja od 10 lat miałam tylko 2 półroczne przerwy w studiowaniu :D
    Możliwe :D Nie no ja normlanie chcę magistra w przyszłości zrobić wiec też czeka mnie pare lat nauki tylko zobacze jak młoda jaka będzie :)

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli ktoś jest z okolic Chrzanowa/Jaworzna/Katowic to polecam Panią Natalię - MagiaArt (możecie zobaczyć stronkę na fejsie). 10 zdjęć obrobionych w albumiku 150zł. Wszystko wykonuje w swoim zaciszu domowym, ma mnóstwo ciuszków, piękne tła... :)

Ja dzisiaj na obiad mam bigos, bo wczoraj zrobiłam go duuuużo. Zaraz lecę na spacer z moim Misiem i po wyniki badań, zapewne u mnie żadnej poprawy :D

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia Gizela wrote:
    Przedszkolanka, właśnie, lecę jak na złamanie karku a tam tylko trochę więcej niż kilka kropel :D A potem ten ból.

oo właśnie tak! a ból okropny :O nawet po położeniu się :O dziwne... bo ja w ciągu dnia mam spokój <niestety> :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nadzieje ze ta moja dziewczyna ktora robila nam sesje bedzie akurat w Polsce jak mały się urodzi. Bardzo chciałabym aby ona robiła mu fotki <3

Zjadłam właśnie mleko z płatkami i w końcu powinnam podnieść zadek i pojść do sklepu bo jak tak dalej pojdzie to na obiad pizza bedzie :/

dqpre6ydqlfh3mi5.png
‹‹ 2036 2037 2038 2039 2040 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ