Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue wrote:A ja pije to siemię lniane i powstrzymuje się, żeby nie zwymiotować. Wyglada to jak smarki! I śmierdzi! Synu, gdybyś Ty wiedział ile ja dla Ciebie jestem w stanie znieść...
A tu jeszcze 3/4 kubka:(
podpisuje sie pod tym! co za obrzydlistwo!!!
wlasnie od pol godz mecze kubek
Mi dzis brzuch strasznie sie stawial w nocy az sie budzilam i stekalam jak stary dziad :p i z 4 razy siku latalam, ale widze ze nie jestem odosobniona w tych nocnych koszmarkach eh
i kregoslup cholernie boli nawet po nocy
-
słoneczna 85 wrote:Cath? Pamietasz pisalas o jakuejs znajomej z Wawy co robi sesje noworodkom?
Moglabys mi podac namiar?
Bo juz do jednej pani pisalam i chyba zrobimy mini sesje synkowi;))
W szpitalu takie ladne zdjecia wisza, tez chce taka pamiatke;))
Chyba ze dziewczyny z Wawy macie jeszcze cos ciekawego? Ja znalazlam mini sesjsje za 400 zl na Tarchominie jakby co.
Jakby co poproszę też o namiarTeż nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia na IP w praskim i chętnie bym nawet zapytała kto je robił
Tak mi się podobają
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
agaaa28 wrote:Jakby co poproszę też o namiar
Też nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia na IP w praskim i chętnie bym nawet zapytała kto je robił
Tak mi się podobają
Bądź tu strona internetowa http://www.motylka.pl/Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 11:49
-
słoneczna 85 wrote:To jeszcze popatrze tego motylka;)) bo ta Il to ma super fotki.
Tylko za cene 400 zl jest 5 fot obrobionych. Ok 3-4 stylizacji i 30-50 surowych zdjec. Bez odbitek zadnych.
Czasowo napisane 2-2,5 h wiec uwazam ze to i tak duzo czasu i wiecej nam nie trzeba.
Najgorzej ze do tych sesji takie dzueciaki do 2 tyg sie nadaja
Słoneczna, a napisz proszę kogo masz na myśli pisząc II - może jakiś link? -
Słoneczna Ty zawozilas GbS do laboratorium Alab? Dzwoniłam tam wcześniej?
Ja mam blisko od domu Alab w Ząbkach i jutro bym tam zawiozła.
Idę do wanny bo muszę ochłonąć! Za chwile wybuchne!!!
Moje zwolnienie styczniowe ważne do dzis!!!! Księgowa zawiozła przedwczoraj!!!!!! Bosko! Kasę zobaczę na koniec lutego!
Nie no zaraz sie rozplacze z bezsilności -
Katiś, moje objawy z końcówki ciąży chyba przypominają Twoje. Teraz u mnie jakaś wodnista wydzielina i już oczywiście schizować zaczynam, czy może wody???
Tylko pamiętam jak kiedyś pani na IP mi powiedziała, że wody sączące się to wkładka za wkładką i na razie tego się trzymam...Katiś lubi tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:U mnie mąż tak samo w godz. ma powrót z pracy do domu)
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:Gosiak, to zmiana u męża na lepsze
I krócej będzie dojeżdżał.
derii84 lubi tę wiadomość
-
Agaaa no na to wygląda, że faktycznie masz tak jak ja. Najpierw brązowy sluz,a teraz woda. Ja przerzucilam się na podpaski, ale póki co gdyby nie względy higieniczne to jedna by wystarczyła. Pytałam na styczniowkach i mówiły : jedna miała tak tydzień przed porodem, a drugiej wygląda jak śluz przepowiadajacy poród. Póki co czekam dalej.Pola
Hania -
Gosia dobre wieści z tym mężem, tzn z jego pracą.
Cath bynajmniej juz masz jakieś daty docelowe:-)
My po wizycie, wyniki dobre, z dzidzia wszystko w porządku ustawiona główka w stronę kanału.
Szyjki nie zbadał, bo się boi ze bakterie jakieś niepotrzebnie wpusci,ale powiedział, żeby być czujna i jak będę mieć regularne skurcze co 20min dzwonić do niego,wody odejdą to dzwonić do niego czy zacznie się krwawienie tez dzwonić do niego, nie do szpitala,bo oni zawsze mówią żeby wziąć prysznic, paracet, położyć się bo jeszcze jest czas,a on mówi, że my nie mamy tego czasu, bo trzeba sprawdzić co z dzieckiem i wezwać helikopter. Suma sumarum, mam się nie stresować i relaksować.
U mnie na obiad ogorkowaash, Gosiak, Pia Gizela, Lara 82, megg, asia888, Laurka, Aagnieszkaa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Sue raczej w sobote wyjdziemy
A wiecie co nie wiem czy to tu ktoras z Was pisala ze za nim odeszly jej wody to slyszala taki trzask jakby w brzuchu potwierdzam prawda mialam tak samo! A i moj misiu w dniu urodzin mial czkawkeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 12:26
Gosiak, agaaa28, przedszkolanka:), Asiaa1201, derii84, Januszkowa, laureczka25, kasia_1988, Sue, truskawkax25, Bietka, Lara 82, słoneczna 85, Angélique89, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja już po zakupach, fajny spacerek bo w końcu śnieg sypie, zrobilam zapas karmy dla mojej suni, żeby maz juz nie musiał po sklepach biegać jak ja będę w szpitalu, a psina wybredna i teraz ma fazę tylko na jedna firme co nie w każdym sklepie jest. Przy okazji zaopatrzylam się w duży słoik nutelli w promocyjnej cenie i z etykietami z wybranymi imionami- zamowilam etykietę z imieniem młodej i męża;) mała rzecz a cieszy, durnieje człowiek w tej ciąży:p będa mieć swoje własne podpisane sloiki:) jedna kanapka z nutelka zjedzona, teraz kawka a potem spacer z psiakiem, dobrze ze weekend blisko bo jak maz jest w domu to odrazu humorek lepszy
A i po wszystkich wyliczeniach urlopów wychodzi na to ze młoda pójdzie do żłobka w wieku 11mc, przez miesiąc na 3godz, a potem na 7godz... Ciężko będzie ale teraz przy je mniejsze przed nami np, poród;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 12:31
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Katiś wrote:Agaaa no na to wygląda, że faktycznie masz tak jak ja. Najpierw brązowy sluz,a teraz woda. Ja przerzucilam się na podpaski, ale póki co gdyby nie względy higieniczne to jedna by wystarczyła. Pytałam na styczniowkach i mówiły : jedna miała tak tydzień przed porodem, a drugiej wygląda jak śluz przepowiadajacy poród. Póki co czekam dalej.
Wiesz co ja myślę, że może po odejściu tego czopa szyjka więcej śluzu jakoś może wydziela. A z tym śluzm przeporodowym to też ma sens.
Stwierdzam, że w szkole powinny być zajęcia na temat ciąży i porodu bo to oszaleć można...Sue, słoneczna 85 lubią tę wiadomość