Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiu przyszedl do nas podklad na lozeczko i przenosny przewijak
Sluchajcie podklad na lozeczku ani grama ceraty i tworzywa sztucznego
a to przewijak przenosnysuper zestawienie koloru. Material
http://www.iv.pl/images/92505457166603676238_thumb.jpgcath, Pia Gizela, Gosiak lubią tę wiadomość
-
Dodam jeszcze że u mnie brzuch tak jak był wysoko tak i jest. Żadnych upałów od początku ciąży, nawet wkładek nie noszę, żadnego czopa /czopu nie widać. Od dwóch dni ból jajników, ale nie taki menstruacyjny tylko ciągnięcie dość momentami bolesne, jak przy chorobie raczej. Czym u mnie się to zacznie? Bóg jeden raczy wiedzieć. Nastawilam się już że moja siostra nie doczeka, wyjeżdża 5 lutego. Wole tak się nastawić niż dramatyzowac potem, choć i tak będzie przykro
-
AsiaSzw wrote:Asiu przyszedl do nas podklad na lozeczko i przenosny przewijak
Sluchajcie podklad na lozeczku ani grama ceraty i tworzywa sztucznego
a to przewijak przenosnysuper zestawienie koloru. Material
http://www.iv.pl/images/92505457166603676238_thumb.jpgAsiaSzw lubi tę wiadomość
-
Cath? Pamietasz pisalas o jakuejs znajomej z Wawy co robi sesje noworodkom?
Moglabys mi podac namiar?
Bo juz do jednej pani pisalam i chyba zrobimy mini sesje synkowi;))
W szpitalu takie ladne zdjecia wisza, tez chce taka pamiatke;))
Chyba ze dziewczyny z Wawy macie jeszcze cos ciekawego? Ja znalazlam mini sesjsje za 400 zl na Tarchominie jakby co.
-
Penelope wrote:CATH, fajnie że już wiesz
tzn czas kiedy dziecko wyjdzie. Wiem, ze byś chciała aby siostra jeszcze była ale nie masz na to wpływu :* głowa do góry ! :*
W sumie to tylko taki scenariusz na razie mamDopiero się dowiem w poniedziałek 2.02 w poradni jak to będzie wyglądać :*
-
Czesc dziewczynki!
Witam sie w 38+0Objawow jakos brak, w dodatku dzis lepiej zeby nic sie nie wydarzylo bo tatus poza domem do pozna wieczorem, wiec chce 1.02 - ale nie wiem czy corcia to akceptuje:)
Pia podziwiam Cie za chec studiowania! Ja po 5 latach studiow jestem wykonczona i teraz na pewno bedzie dluuga przerwa, moze jeszcze kiedys jakas podyplomowke zrobie:)
Nie martw sie GBSem, lekarze wiedza co robic, bedzie dobrze!
Ktora rodzi dzis? Jakies chetne?Pia Gizela, dorocia2324, Laurka lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Cath? Pamietasz pisalas o jakuejs znajomej z Wawy co robi sesje noworodkom?
Moglabys mi podac namiar?
Bo juz do jednej pani pisalam i chyba zrobimy mini sesje synkowi;))
W szpitalu takie ladne zdjecia wisza, tez chce taka pamiatke;))
Chyba ze dziewczyny z Wawy macie jeszcze cos ciekawego? Ja znalazlam mini sesjsje za 400 zl na Tarchominie jakby co.Motylka foto
słoneczna 85, agaaa28 lubią tę wiadomość
-
Ja jak wszystko będzie w porządku to też się zdecyduję na sesję foto dla maluszka. Wybiorę raczej tych, co robiliśmy sesję brzuszkową, ze względu na cenę
Może nie będzie super wypaśnych dodatków, ale mi wystarczy i tak mam problem wybrać 3 zdjęcia z sesji brzuszkowej do ramki
Ale zdecydowanie jestem zdania, że to piękna pamiątka.słoneczna 85, agaaa28, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
wysyłam troszkę słoneczka, bo u nas dzisiaj pięknie na dworze
dziewczynki walczące z przeziębieniem kurujcie się biedne... herbata z miodem i z cytryną, kanapka z czosnkiem i sok z cebuli polecam
co do GBSa też myślałam,że mam nie wiem czemu, ale jest ujemny, wczoraj odebrałam
Katiś te objawy to tak mylne są,że porażka... ciężko odgadnąć czy to wody czy nie... Sylwia miała to samo, ciekawe jak się skończyłoSylwia, daj znać!
Cath, Ty to już sama końcóweczka:)
Penelope rozumiem Twoje zdenerwowanie ...
Pia moja też już czkała ranoco do studiów to ja odliczam do końca
ostatni semestr i obrona
Co do skurczy, to ja nie mamoo tylko jak w nocy wstaję siusiu i po dostaje takiego bólu @ i brzuch jak skała
ktoś tak ma? Tylko przy każdym nocnym siusiu tak..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 11:01
Penelope lubi tę wiadomość