X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaSzw wrote:
    Nieskromnie powiem ze obiad byl zajebisty <3

A dzis idziemy na randke do Mandu na pierogi :-) gina mam o 21.30 wiec zabiore chlopa z pracy bo naiwny sie cieszyl ze mu pozwole pracowac do wizyty :-O a jutro idziemy na koncert do Sopotu " Strachy na Lachy " ciekawe czy wysiedze ile trzeba :-/

Uwielbiam Strachy na Lachy, Grabaż jest zajefajny i wszystko w tym klimacie.

Podziwiam ja już bym chyba nie dała rady.

relge6yd3cl8y0me.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara ja ronie to tylko dla niego. Wiem ze z nikim innym nie bedzie chcial pojsc a jak tylko wyszperal ten koncert to az mu sie oczy zaszklily. Bede lezec jutro plackiem caly dzien i wstane dopiero na wieczor. Zjem nospe i magnez i dam rade chociaz troche. To nasze ostatnie takie wyjscie w najblizszym czasie. Wiec dam z siebie wszystko.

Na ko cert Brian Adamsa umowilismy sie ze pojdziemy z misiem i usiadziemy pod Ergo aby posluchac <3

Gosiak, Lara 82 lubią tę wiadomość

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Ja tam uważam, że wszystko pod kontrolą, ale chciałabym, żeby u nas było tak jak tutaj: http://www.kocipazur.org/index.php?id=287

Gosiak napewno będzie,o ile twoje kotki nie mają osobliwości socjopatycznej :-)

Ja osobiście na coś takiego nie pozwolę, owszem na podłodze,podczas zabawy nie ma problemu,ale żadnego tulenia, zero styczności delikatnej skórki z sierścią kota....niestety :-(

Dwa cuda: Tymus i Olafek ♥♥♥

p19uskjok4jap6fv.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara 82 wrote:
    Uwielbiam Strachy na Lachy, Grabaż jest zajefajny i wszystko w tym klimacie.

Podziwiam ja już bym chyba nie dała rady.
    Ja też podziwiam Asię, że tak biega jeszcze :) Jedyne moje wyjścia to teraz na KTG i do lekarza, w sumie rwa mi już przechodzi, ale takie czuję parcie czasem i generalnie boję się, że mi wody odejdą w markecie np. :P

derii84, AsiaSzw, Lara 82 lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też podziwiam wszystkie śmigające dziewczyny na tym etapie ciąży! Ja wam nawet trochę zazdroszczę :D Z drugiej strony myślę sobie, że kiedyś muszę odpocząć w tej ciąży :D

derii84, przedszkolanka:), AsiaSzw lubią tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej,ale z tymi wodami to ja w niedziele tak miałam :P środek marketu, wózek pełny i nagle plum i czuję jak coś leci :O akurat mała tak cisnęła na szyjkę że się zginałam :O mojemu aż gorąco się zrobiło :P ale to tylko śluz, ale polewa była :d

mi obojętne gdzie odejdą, byle by odeszły bo to jasny sygnał ;)
    mojej koleżance na zajęciach na egzaminie odeszły :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 15:16

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co wy dziewczyny ja mam wrazenie ze jestem jak leniwiec teraz :-( mam takie fazy podniesionej aktywnosci ale przez chwile tylko.
    Pia ty to sie narobilas. Ja przez cala ciaze tak sie nie nasprzatalam ile ty w jeden miesiac :-)

U mnie bedzie tez tak jak Gosia w tym artykule. Nje wyobrazam sobie odseperowac zwierzeta od dziecka. Moj pawel zyje i ma sie dobrze noc mu nie dolega i jest taki troskliwy dzieki kotom. Chce aby i Ignas umial obchodzic sie ze zwierzakami.

Gosiak, Pia Gizela lubią tę wiadomość

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny również nie dzieciowy temat. Ja nigdy nie stosowałam, ale po ciąży muszę zacząć na nogi i pupę (choć nie wiem czy można przy KP).
    Stosowałyście jakieś dobre balsamy na cellulit i wyszczuplające czy ujędrniające.

Chodzi mi czy widziałyście efekty, bo cena nie zawsze idzie w parze ze skutecznością. ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 15:21

derii84 lubi tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde przez to wasze gadanie o wodach juz 2 noc snilo mi sie cos z czorem i wodami. A jak przewracam sie na bok i czuje ze cos mi leci to pierwsza mysl to wody :-) a to lutka :P

agaaa28 lubi tę wiadomość

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam firme ATW i koncentrat na cellulit. Boski!!! Albo GUAM tylko musisz sie wtedy na troszke w folie zawinac aby cieplo sie zrobilo. A i jeszcze ABACOSUN ma taki balsam rozgrzewajacy na cellulit daje efekty ale jak sie pierwszy raz posmarowalam to mialam wszystko tak czerwone i pieklo ze przestraszhlam sie ze cos noe tegez.

derii84, Lara 82 lubią tę wiadomość

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wręcz będę zachęcać Ade do kontaktu ze zwierzętami - póki co z moim Psiakiem. Ręczę za to, że jest on czystszy niż niektórzy ludzie, ale o tym już kiedyś rozmawiałyśmy.

Nie cierpię rodziców, którzy wychowują dzieci w stylu "nie głaskaj, nie dotykaj, nie podchodź, bo Cie ugryzie". Kuźwa, a później takie dziecko zachowuje się jak jakiś kosmita - drze gębę w niebo głosy, bo pies do niego podszedł i powąchał :/

derii84, AsiaSzw, Gosiak, agaaa28, Fedra lubią tę wiadomość

• derii84 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaSzw wrote:
    U mnie bedzie tez tak jak Gosia w tym artykule. Nje wyobrazam sobie odseperowac zwierzeta od dziecka. Moj pawel zyje i ma sie dobrze noc mu nie dolega i jest taki troskliwy dzieki kotom. Chce aby i Ignas umial obchodzic sie ze zwierzakami.

Mam nadzieję, że nie zrozumialyscie moich słów jak jakieś potępienie :-) tez zależy mi na tym, żeby kot tolerowal Olafa i vice versa.Mówię tylko o moim przypadku, że niestety,kontakt bliższy Tymka z Figo kończy się tym,że go wysypuje na twarzy, co oczywiście swędzi:-/

Dwa cuda: Tymus i Olafek ♥♥♥

p19uskjok4jap6fv.png

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara 82 wrote:
    Dziewczyny również nie dzieciowy temat. Ja nigdy nie stosowałam, ale po ciąży muszę zacząć na nogi i pupę (choć nie wiem czy można przy KP).
    Stosowałyście jakieś dobre balsamy na cellulit i wyszczuplające czy ujędrniające.

Chodzi mi czy widziałyście efekty, bo cena nie zawsze idzie w parze ze skutecznością. ?

balsamy nie za wiele pomogą bez ćwiczeń i odpowiedniej diety, mogą nawilżyć odpowiednio ... na cellulit polecam domowej roboty maski z kawy i cynamonu :) sama będę robiła :)

Lara 82 lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • megg Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia Gizela wrote:
    Nasza Norka zeszłej nocy próbowała dobrać się do fotelika samochodowego :D

megg czyli potwierdzasz, że studiowanie uzależnia? :)

musze potwierdzic :) chyba lubie byc czyms zajęta :)

derii84 lubi tę wiadomość

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Derii ja to mam takiego focha za to co piszesz ze szok :-) no co ty przestan. Mlody moze ma alergie i w takiej sytuacji to jasna sprawa ze trzeba troszke bardziej sie postarac aby sie nie tulily. Ja to na dodatek goke moje koty aby fotro nie fruwalo.
    Ale powiem ci ze moj mlody jako dziecko mial astme askrzelowa i pediatra zasugerowala zeby oddac kota :-/ pomyslslam sobie ze predzej pediatre zmienie i kota nie oddalam. Wyroslo dziecie. Zdrowe jak ryba.

Abgelcia padam zawsze na cyce jak cos walniesz. Ale prawda ja tez nie lubie jak dzieci dra ryja :P bez powodu :-)

Gosiak, derii84 lubią tę wiadomość

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    balsamy nie za wiele pomogą bez ćwiczeń i odpowiedniej diety, mogą nawilżyć odpowiednio ... na cellulit polecam domowej roboty maski z kawy i cynamonu :) sama będę robiła :)
    Wszędzie ta kawa :P
    W majtki kawa, na uda kawa ;D

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu w majtki ? :O

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • megg Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka a jak robisz taka maskę?

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara 82 wrote:

Od siebie polecm DERMEDIC CELLUEND EXPERT żel termoaktywny, u mnie była widoczna poprawa.
    A na po ciąży zakupiłam z COLLISTARA KREM UJĘDRNIAJACY, a kobitka w DUGLASIE mówiła, że można przy KP.

Lara 82 lubi tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• Katiś Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki nuuudno dziś :P Która chce rodzić :D

Gosiak, Penelope, agaaa28 lubią tę wiadomość

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
‹‹ 2042 2043 2044 2045 2046 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ