Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
AsiaSzw wrote:Nieskromnie powiem ze obiad byl zajebisty
A dzis idziemy na randke do Mandu na pierogigina mam o 21.30 wiec zabiore chlopa z pracy bo naiwny sie cieszyl ze mu pozwole pracowac do wizyty
a jutro idziemy na koncert do Sopotu " Strachy na Lachy " ciekawe czy wysiedze ile trzeba
Uwielbiam Strachy na Lachy, Grabaż jest zajefajny i wszystko w tym klimacie.
Podziwiam ja już bym chyba nie dała rady. -
Lara ja ronie to tylko dla niego. Wiem ze z nikim innym nie bedzie chcial pojsc a jak tylko wyszperal ten koncert to az mu sie oczy zaszklily. Bede lezec jutro plackiem caly dzien i wstane dopiero na wieczor. Zjem nospe i magnez i dam rade chociaz troche. To nasze ostatnie takie wyjscie w najblizszym czasie. Wiec dam z siebie wszystko.
Na ko cert Brian Adamsa umowilismy sie ze pojdziemy z misiem i usiadziemy pod Ergo aby posluchacGosiak, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Ja tam uważam, że wszystko pod kontrolą, ale chciałabym, żeby u nas było tak jak tutaj: http://www.kocipazur.org/index.php?id=287
Gosiak napewno będzie,o ile twoje kotki nie mają osobliwości socjopatycznej
Ja osobiście na coś takiego nie pozwolę, owszem na podłodze,podczas zabawy nie ma problemu,ale żadnego tulenia, zero styczności delikatnej skórki z sierścią kota....niestety
-
Lara 82 wrote:Uwielbiam Strachy na Lachy, Grabaż jest zajefajny i wszystko w tym klimacie.
Podziwiam ja już bym chyba nie dała rady.Jedyne moje wyjścia to teraz na KTG i do lekarza, w sumie rwa mi już przechodzi, ale takie czuję parcie czasem i generalnie boję się, że mi wody odejdą w markecie np.
derii84, AsiaSzw, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
ej,ale z tymi wodami to ja w niedziele tak miałam
środek marketu, wózek pełny i nagle plum i czuję jak coś leci
akurat mała tak cisnęła na szyjkę że się zginałam
mojemu aż gorąco się zrobiło
ale to tylko śluz, ale polewa była :d
mi obojętne gdzie odejdą, byle by odeszły bo to jasny sygnał
mojej koleżance na zajęciach na egzaminie odeszłyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 15:16
-
No co wy dziewczyny ja mam wrazenie ze jestem jak leniwiec teraz
mam takie fazy podniesionej aktywnosci ale przez chwile tylko.
Pia ty to sie narobilas. Ja przez cala ciaze tak sie nie nasprzatalam ile ty w jeden miesiac
U mnie bedzie tez tak jak Gosia w tym artykule. Nje wyobrazam sobie odseperowac zwierzeta od dziecka. Moj pawel zyje i ma sie dobrze noc mu nie dolega i jest taki troskliwy dzieki kotom. Chce aby i Ignas umial obchodzic sie ze zwierzakami.Gosiak, Pia Gizela lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny również nie dzieciowy temat. Ja nigdy nie stosowałam, ale po ciąży muszę zacząć na nogi i pupę (choć nie wiem czy można przy KP).
Stosowałyście jakieś dobre balsamy na cellulit i wyszczuplające czy ujędrniające.
Chodzi mi czy widziałyście efekty, bo cena nie zawsze idzie w parze ze skutecznością. ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 15:21
derii84 lubi tę wiadomość
-
Ja polecam firme ATW i koncentrat na cellulit. Boski!!! Albo GUAM tylko musisz sie wtedy na troszke w folie zawinac aby cieplo sie zrobilo. A i jeszcze ABACOSUN ma taki balsam rozgrzewajacy na cellulit daje efekty ale jak sie pierwszy raz posmarowalam to mialam wszystko tak czerwone i pieklo ze przestraszhlam sie ze cos noe tegez.
derii84, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wręcz będę zachęcać Ade do kontaktu ze zwierzętami - póki co z moim Psiakiem. Ręczę za to, że jest on czystszy niż niektórzy ludzie, ale o tym już kiedyś rozmawiałyśmy.
Nie cierpię rodziców, którzy wychowują dzieci w stylu "nie głaskaj, nie dotykaj, nie podchodź, bo Cie ugryzie". Kuźwa, a później takie dziecko zachowuje się jak jakiś kosmita - drze gębę w niebo głosy, bo pies do niego podszedł i powąchałderii84, AsiaSzw, Gosiak, agaaa28, Fedra lubią tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:U mnie bedzie tez tak jak Gosia w tym artykule. Nje wyobrazam sobie odseperowac zwierzeta od dziecka. Moj pawel zyje i ma sie dobrze noc mu nie dolega i jest taki troskliwy dzieki kotom. Chce aby i Ignas umial obchodzic sie ze zwierzakami.
Mam nadzieję, że nie zrozumialyscie moich słów jak jakieś potępienietez zależy mi na tym, żeby kot tolerowal Olafa i vice versa.Mówię tylko o moim przypadku, że niestety,kontakt bliższy Tymka z Figo kończy się tym,że go wysypuje na twarzy, co oczywiście swędzi:-/
-
Lara 82 wrote:Dziewczyny również nie dzieciowy temat. Ja nigdy nie stosowałam, ale po ciąży muszę zacząć na nogi i pupę (choć nie wiem czy można przy KP).
Stosowałyście jakieś dobre balsamy na cellulit i wyszczuplające czy ujędrniające.
Chodzi mi czy widziałyście efekty, bo cena nie zawsze idzie w parze ze skutecznością. ?
balsamy nie za wiele pomogą bez ćwiczeń i odpowiedniej diety, mogą nawilżyć odpowiednio ... na cellulit polecam domowej roboty maski z kawy i cynamonusama będę robiła
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:Nasza Norka zeszłej nocy próbowała dobrać się do fotelika samochodowego
megg czyli potwierdzasz, że studiowanie uzależnia?
musze potwierdzicchyba lubie byc czyms zajęta
derii84 lubi tę wiadomość
-
Derii ja to mam takiego focha za to co piszesz ze szok
no co ty przestan. Mlody moze ma alergie i w takiej sytuacji to jasna sprawa ze trzeba troszke bardziej sie postarac aby sie nie tulily. Ja to na dodatek goke moje koty aby fotro nie fruwalo.
Ale powiem ci ze moj mlody jako dziecko mial astme askrzelowa i pediatra zasugerowala zeby oddac kotapomyslslam sobie ze predzej pediatre zmienie i kota nie oddalam. Wyroslo dziecie. Zdrowe jak ryba.
Abgelcia padam zawsze na cyce jak cos walniesz. Ale prawda ja tez nie lubie jak dzieci dra ryjabez powodu
Gosiak, derii84 lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:balsamy nie za wiele pomogą bez ćwiczeń i odpowiedniej diety, mogą nawilżyć odpowiednio ... na cellulit polecam domowej roboty maski z kawy i cynamonu
sama będę robiła
W majtki kawa, na uda kawa
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Dziewczyny również nie dzieciowy temat. Ja nigdy nie stosowałam, ale po ciąży muszę zacząć na nogi i pupę (choć nie wiem czy można przy KP).
Chodzi mi czy widziałyście efekty, bo cena nie zawsze idzie w parze ze skutecznością. ?
Od siebie polecm DERMEDIC CELLUEND EXPERT żel termoaktywny, u mnie była widoczna poprawa.
A na po ciąży zakupiłam z COLLISTARA KREM UJĘDRNIAJACY, a kobitka w DUGLASIE mówiła, że można przy KP.Lara 82 lubi tę wiadomość