Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pia pokoik jest cudaśny
AsiaSz super, że podesłałaś ten link do szamponu. W ciąży mam piękne włosy, po myciu i przy czesaniu czasami nie wypadnie mi ani jeden włos, gdzie wcześniej wyciągałam całe garści. Także muszę być przygotowana po porodzie na wypadanie.
Z pościelą w łóżeczku tak samo jak Angelcia, uważam, że się zakurzy.
Dzieci uwielbiają zwierzęta, córeczki kuzynki i moja siostrzenica jak do mnie przyjeżdżają to od razu szukają naszego Tigerka i noszą go na rękach, głaszczą przytulają. On jest takim leniem, że mogą z nim robić wszystkoTo dla nich wielka radość, bo w domu nie mają zwierzaków.
Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
Januszkowa dziękuję. A z włosami mam to samo!
A w ciąży nie cierpię jakoś na cellulit czy brak jędrności skóry, ale boję sie po-ciążowych skutków!
Myślałam też nad Elancylem. Ale myślę, że jeden produkt z wysokiej półki i do tego coś bardziej naturalnegoA tak w ogóle to ciekaw czy ja będę mieć na to czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 15:43
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Czemu w majtki ?
AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
megg wrote:przedszkolanka a jak robisz taka maskę?
"na oko" łączę kawę obojętnie jaką, cynamon, oliwę/oliwkę lub żel ujędrniający pod prysznic i zależnie od konsystencji czasem wodę (nie może się"lać"zbytnio bo spłynie) albo radzą spirytus,ale przy karmieniu nie wiem czy to dobry pomysł i to wmasować w uda, pupę akurat taki peeling jest z tego fajny i dobrze owijam folią i pod ciepły kocmegg, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Bo ponoć bardzo dobrze takie okłady z fusów działają na elastyczność krocza... wkłada się takie fusy z kawy owinięte w gazę na 2h w majtki - ja nie próbowałam, ale chyba Sue i Słoneczna już to robiły albo mają zamiar
hmm, chyba jednak zostanę przy zwykłym masażumąż mi dzisiaj ma robić
AsiaSzw, Gosiak lubią tę wiadomość
-
A używał ktoś szamponu Dermena? U mnie na sr była jakas babka z wykładem o środkach pielegnujacych dla niemowląt i mamusiek i dala nam próbki tego szzmponu ( dla tatsusiow tez), ja przed ciąża ok roku miałam straszny problem z wpyadaniem włosów, od prawie dwóch lat włosy farby nie widziały, w ciazy są piękne ale tez boje się co będzie po, tym bardziej ze problemy z tarczyca tez negatywnie wpływają
niby mam 5 próbek to zobacze czy działa ...
A i jeszcze mam pytanie o medela purelan na podraznione sutki bo tez to położna chwaliła ze niby nie szkodzi dziecku podczas karmienia i dobrze działa na podrażnienia, kupilam mala tubke....gubie się w tych kosmetykach, tyle tego i każdy producent swoje chwali"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
A i juz nigdy przenigdy nie będę narzekać na brak objawów przedporodowych, nie miałam to teraz mam takie skurcze ze aż się słabo robi:-\"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
marcela29 wrote:A używał ktoś szamponu Dermena? U mnie na sr była jakas babka z wykładem o środkach pielegnujacych dla niemowląt i mamusiek i dala nam próbki tego szzmponu ( dla tatsusiow tez), ja przed ciąża ok roku miałam straszny problem z wpyadaniem włosów, od prawie dwóch lat włosy farby nie widziały, w ciazy są piękne ale tez boje się co będzie po, tym bardziej ze problemy z tarczyca tez negatywnie wpływają
niby mam 5 próbek to zobacze czy działa ...
A i jeszcze mam pytanie o medela purelan na podraznione sutki bo tez to położna chwaliła ze niby nie szkodzi dziecku podczas karmienia i dobrze działa na podrażnienia, kupilam mala tubke....gubie się w tych kosmetykach, tyle tego i każdy producent swoje chwalimiałam troche lepsze włosy,ale bardziej na skóre działa
-
nick nieaktualnyNo wlasnie Deri... moze Tymuś ma jakas alergie? Sprawdzaliscie to moze? Chyba, ze ma tak delikatna skóre i go to drażni, bo zdarza sie i tak. Ja mam nadzieje, ze Ada bedzie bojową babą i włosy Mufina jej nie będą straszne
Asia moje posty są rekompensatą za to, że "nie tak sobie mnie wyobrażałas" haha
Ja nie moge czytac o tych wszystkich specyfikach, trikach, gadżetach i innych, bo od razu bym poszła do sklepu kupować - bez umiaru! Już dziś mnie nosiło "a może kupię pieluszki, a chusteczki, a może jakiś pajacyk w większym rozmiarze" litości!Gosiak, AsiaSzw, derii84, megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny