Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zbieram się na wizytę, trzymajcie kciuki o 18. Torbę zabieram do samochodu, nawet moja mama teraz dzwoniła, żebym zabrała.
Sama nie wiem co chciałabym dzisiaj usłyszeć. Z jednej strony dobrze byłoby już niedługo urodzić, a z drugiej jest strach co to będzie.
Miłego popołudnia życzę i błagam nie naskrobcie 30 stron, bo będę musiała nadrabiać do 1 w nocy
AsiaSzw, Gosiak, dorocia2324, słoneczna 85, Sue, derii84, Pia Gizela, Lara 82, megg, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ale jaja.. Czekam sobie do branickiego i jest opoznienie, i pytam babek na ktore maja bo ja mam na 1615 i jedna mowi ze na 16 a druga ze na 1615 .. A ja sie pytam czy napewno i zwatpilam ze cos pomieszalam... I przed kolejna pacjentka weszlysmy zapytac o co kaman.. A ten ze nie ma takiej mozliwosci zebysmy mialy na ta sama godzine i ze ja jestem tylko wpisana na 1615... Wiec prawdopodobnie zapomnial tamta wpisac .. Ugh... Za jaja bym powiedila gdyby mi takiego psikusa zrobil :p
Asia nastaw sie na opoznieniejest 1620 ja mam na 1615 a dopiero weszla babka z 16
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 16:21
derii84 lubi tę wiadomość
-
Boroniówka wrote:ja używałam Dermeny na wyleczenie łupieżu i łojotoku,ale to zanim zaszłam i nie wiem czy można w ciąży można
miałam troche lepsze włosy,ale bardziej na skóre działa
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
A ja jem co 3 godz. Tak jest dla mnie najlepiej.
Sniadanie: 4 kromki chleba, herbatka
2 sniadanie: platki z mlekiem, herbatka z lisci malin
Podwieczorek: serek, pomarancza, kiwi, herbatka
Obiad: (bedzie) pomidorowa z ryzem
Kolacja: (bedzie) ziemniaki smazone ze smazonym mieskiem z zupkiGosiak, derii84 lubią tę wiadomość
-
marcela29 wrote:ja mam te próbki typowo na wypadnie włosów, tak pisze na saszetce i babka mówiła ze są dobre na wypadanie po ciazy;-\
Choć na dłuższą metę to chyba bym go nie używała
-
nick nieaktualnyczesc wszystkim.
Jestem cały czas w szpitalu - do soboty urodzę dziecko naturalnie albo cc.
Oxytoksyna nie zadziałała dzisiaj, dostałam żel na przyspieszenie dojrzewania szyjki. Ból koszmarny tym bardziej że musiałam leżeć prezez 2h.
Teraz mam skurcze i nie sa przyjemne. Na razie czekam aż akcja sama się rozkręci tj skurcze. Szyjkę mam zgładzoną ale rozwarcie na 1 palec...derii84, Lara 82, kasia_1988, Angélique89, agaaa28, megg, Penelope, Januszkowa, asia888, Fedra lubią tę wiadomość
-
Januszkowa powodzenia na wizycie:)
*Sylwia oj bidulko oby szybko juz poszlo i nie bolalo tako mocno!
Slyszalam ze maseczka WAX taka z apteki albo zielarskiego jest dobra na wypadanie wlosow, tylko systematycznie trzeba stosowac a z tym mam problem.
Jejku mam taka ochote na cole, cala ciaze nie napilam sie bo to niby swinstwo ale to chyba silniejsze ode mnie i kupie
Sloneczna nalesniki tez bym zjadla.słoneczna 85, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Wróciłam, niecałe 3km przeszłam i musiałam wracać, bo myslalam, że się zsikam! Wpadam do toalety, a tu 3 krople... Dziecko myslalam, że mi wypadnie ten Tomasz zaraz:)
Ja dziś zjadłam 2 tosty z szynka i serem, mandarynke, winogronek.
Teraz robie zupe kalafiorowa
Mam jeszcze pączka to wjedzie po zupie:)
Moze zrobię nalesniki na kolacje, ale watpię, żeby mi się chciałoGosiak, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny