Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydora8201 wrote:mniam mogę się wprosić?? u nas dziś kombinowany - Młody dostanie kluski z truskawkami, M. ma od teściowej flaczki z żołądkami a ja od taty kluski ziemniaczane z młodą kapustką
jasne, wpadaj.. ale masz menu! do wyboru, do koloru
ja zaraz w końcu MOZE... zmienie pizame na normalny stroj, wymaluje się i wyruszę na jakies zakupy, hmm.. kupie jeszcze jeden test ciążowy! A jutro powiem o wszystkim mamie, jak ojciec pojedzie w trase i nie będzie miała komu się pochwalić, ha hadora8201 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja tez nie moglam skopiowac... mój się nawet pojawil ale się nie zmieniał...
oj tam oj tam... nie muszę mieć suwaczka, ważne by mieć zdrowego dzidziusia
gadacie o jedzeniu i ja tez cos zjesc musialam. ale podzielilam obiad na 2 czesci. najpierw zjadlam rybe a 2h pozniej ziemniaki
do tego warzywka, zrobilam masę leczo i wcinam drugi dzieńFedra lubi tę wiadomość
-
mandragora wrote:dora pewnie kopiujesz nie ten link co trzeba skopiuj ten na fora
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Umówiłam się na wizytę do gin. na poniedziałek na 18:30 dla mnie to wieczność, ale już jutro środa .... więc może zleci. Powiedziałam, że się udało. Mam brać luteinę i kwas foliowy. A z racji, że morfologia super, to powiedział , że witamin nie koniecznie chyba, że chcę. Ale chyba zacznę brać, bo w razie przyjdą mdłości a i tak ostatnio brak apetytu mi doskwiera. Chociaż dzisiaj z mężem na obiado/kolację mamy grilla i karkóweczkę oraz boczek. Już się nie mogę doczekać.
- Czy w ciąży czegoś nie można jeść ? Bo słyszałam o serach pleśniowych .... coś jeszcze ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 16:29
-
Ja biore kwas foliowy i prenatal classic.
ale wlasnie slyszalam ze Elevit Pronatal jest najlepszy bo to jest lek a nie suplement diety. Musi byc w takim razie przebadany i musza byc przeprowadzone badania kliniczne. Na inne suplementy nie ma badan i tak naprawde moga tam wlozyc co tylko zechca. Dlatego jak skonczy mi sie prenatal classic przechodze ma Elevit
angelcia, ja tez sobie posiaduje w pizamie do pozna ;-p
myslalam ze jestem sama w tej sytuacji :-p
zupka zjedzona, teraz robi sie rybka i fryteczki -
nick nieaktualny
-
W takim razie zakupię na dozie ten Elevit. Ooooo a ja brałam wit D3 ale odstawiłam jak dowiedziałam się że jestem w ciąży.
Czyli makreli wędzonej nie zjem i łososia też nie. No nic coś za coś. Na szczęście można rybę upiec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 16:43