Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkim rozpakowanym mamusią gratuluję
Nie dam rady nadrobić niestety wszystkiego na forum...
Dzisiaj rozpoczynam 39 tydzień i dzielę się jeszcze ostatnimi zdjęciami z brzuszkiem na pamiątkę bo nie wiadomo jak długo jeszcze bobasek w nim posiedzi
http://www.iv.pl/images/79732559397803178290.jpg
http://www.iv.pl/images/31590941485475181998.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 21:35
dorocia2324, megg, Sue, Lara 82, Patrycja20, LadyDi, agaaa28, mala_mi1982, Januszkowa, Maarta:), marcela29, przedszkolanka:), asia888, Aagnieszkaa, Penelope, Angélique89, Laurka, Katiś, Fedra lubią tę wiadomość
-
Maarta:) wrote:A ja sprzatalam, chodzilam itp., robilam masaze a rozwarcia brak wiec juz olewam i nic nie robie, przyjdzie i na mnie czas:)
Ja juz tez mam takie samo podejscie. Tyle ile rzeczy ja robie to juz dawno powinno sie cos zadziac a u mnie zero rozwarcia, szyjka dluga. Niektore kobietki na forum ciagle leza a rozwarcie sie robi i szyjka skraca.
Dlatego uwazam, ze co bysmy nie robily to kazdy dzidzius i tak urodzi sie w swoim czasie. Jedna urodzi wczesniej, druga pozniej. Trzeba cierpliwie czekac.Maarta:), Penelope lubią tę wiadomość
-
Truskawka piękne zdjęcia!! Piękna z Ciebie kobieta
Pia, nie stresuj się, z rozwarciem na palec jeszcze możesz pochodzić troszkę
Ja się właśnie objadam chipsami i opijam colą
ostatni raz taki grzechtruskawkax25, dorocia2324, megg, Penelope lubią tę wiadomość
-
Hehe oj ciezko zasnac :p wzielam ciepla relaksujaca kapiel i mam nadzieje ze zaraz zrobie sie mega senna
Kurcze tak sobie mysle ze beda jaja jak sie z lekarzem jakos miniemy i przechwyvi nas inny ktory nie wie o co kaman i odesle z kwitkiem do domu :p ale w sumie wtedy plakac nie bede :p
Glodna jestem ale mam byc na czczomysle czy by jednak 1 buly nie wszamac
-
Wszamalam plasterek szynki i sera... Bez pieczywa ... Lepszy rydz niz nic...
Teraz ide suszyc glowke i w kimedziekuje za kciuki przydadza sie napewno
jak tylko bede w stanie dam znac
No to siup ! Dobrej nocySue, Januszkowa, słoneczna 85, megg, Aagnieszkaa, Angélique89, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Bella powodzenia jutro i czekamy na wieści
:-*
Ja miałam w dzień bóle ale były jednostajne trzymały chyba z 30min i później koniec. Potem aż do teraz czuje jak mała gmera mi w szyjce
Dobrze ze jutro ktg i wizyta.. -
Słoneczna mnie jutro czeka akcja-depilacja. Przypada ona u mnie co drugi dzień
Mycie głowy również co drugi dzień, ale obydwie czynności na przemian- co by się nie przemęczać w jednym dniu
Gosiak, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
-
ja jak sie myje to i tak bez glowy , nie lubie porpstu razem jak mi cieknie z wlosow po plecach:) rano umylam wlosy a teraz sie kapalaam;))
wlosy co 3 dni myje bo mi sie jakos nei przetluszczaja..
nawet 5 moge teraz chodzic i nie jest tragicznie:))
kurcze najgorsze jest to ze nie wiemy keidy nas zlapie!
bo w sumie jak mi odejda wody czy skurcze sie pojawia to mam zamiar jeszcze sie myc i golic:) ale wlosow juz myc nie bede bo zanim wyszusze.)
no ciekawe kiedy sie rozpakuje:DGosiak, agaaa28 lubią tę wiadomość