Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A wlasnie!! Odnośnie jedzenia! W tym szpitalu nikt mi nie zabroni jesc ani pic!! Położna mowila, ze czasami kobieta wymiotuje, bo w trakcie skurczy pojawiają się nudności, ale dobrze mieć czekoladę, zeby sobie cukier podnieść
W ogole, moj P sie tak przejmuje, miał wiecej pytań niż ja. Moim jedynym zmartwieniem było czy wklucie znieczulenia boli i czy bede mogła chodzićchyba nie jestem zbyt wymagająca:)
Dziewczyny, ja od dzis sie pozytywnie nastawiam do porodu:) bedzie ze mna moj maz, ktory dzis w ankiecie podpisał mnie swoim nazwiskiem (on wypełniał, a ja rozmawiałam akurat z panią anestezjolog). Alez mam energię i humor dobry!! Czyżby to jakis znak?Gosiak, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Ja biorę prysznic, nie mogę się przekonać do wanny w ciąży, boje się infekcji, choćbym nie wiem jak ją wyszorowała to nie mam zaufania. Mój kot lubi sobie po niej pochodzić.
Gosiu to pisz od razu poPewnie jakieś rozwarcie już będzie.
Januszkowa, Gosiak, Sue lubią tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Sue wrote:A wlasnie!! Odnośnie jedzenia! W tym szpitalu nikt mi nie zabroni jesc ani pic!! Położna mowila, ze czasami kobieta wymiotuje, bo w trakcie skurczy pojawiają się nudności, ale dobrze mieć czekoladę, zeby sobie cukier podnieść
W ogole, moj P sie tak przejmuje, miał wiecej pytań niż ja. Moim jedynym zmartwieniem było czy wklucie znieczulenia boli i czy bede mogła chodzićchyba nie jestem zbyt wymagająca:)
Dziewczyny, ja od dzis sie pozytywnie nastawiam do porodu:) bedzie ze mna moj maz, ktory dzis w ankiecie podpisał mnie swoim nazwiskiem (on wypełniał, a ja rozmawiałam akurat z panią anestezjolog). Alez mam energię i humor dobry!! Czyżby to jakis znak?
Jak Twój nastrój utrzyma się do porodu, to będą o Tobie legendy opowiadać w szpitalu. Zazdroszczę Ci tej radości i energii, i trochę Ci jej podkradneSue lubi tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
O 21:30 dnia 2.02 przez cesarskie cięcie zawitała na swiat Pola
2960 g i 54 cm. Poród najpierw sn do 10 cm, zakończony cesarska. Opiszę później. Ledwo żyje ale jestem najszczesliwsza osoba pod słońcem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 23:22
truskawkax25, Gosiak, Lara 82, ash, Topola, 1kasiulka1, Angélique89, gusiaa, Kathy's, Agusiek89, Penelope, Laurka, słoneczna 85, Aagnieszkaa, Sue, Januszkowa, AsiaSzw, Maarta:), kasia_1988, bella84, kafabi, angelstw, Asiaa1201, LadyDi, derii84, weronika86, przedszkolanka:), dorocia2324, megg, marcela29, Bietka, Suri97, Daisy, juska19, maja35, Stokrota :), asia888, lula88, Patrycja20, justta, LadyMK, Tygrysek, Fedra lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Ja korzystam z wanny póki mogę, bo pózniej po cc to tylko prysznic
Lubię sobie polezec w pianie, synek tez lubi bo brzuch wtedy faluje cały
Jutro gulasz na obiad, juz na kuczaka patrzeć nie mogę!
Wysmarowana kokosem uciekam do łóżka, ale dzis ta nieszczęsna pełnia i boje sie ze nie zasnę !!!!
-
Ja wam zazdroszcze tego jedzenia ja juz nic nie moge albo bolesci albo wzdecia. Jak jestem glodna to misia lepiej czuje, jak tylko cos zjem brzuch jak balon bol po lewej stronie plakac mi sie chce chyba mam juz tak zcisniete jelita.
Pomijajac fakt ze jak mnie dzis zaczelo krecic na 2 to sie zastanawialam czy ja juz rodze bo przez godz. mialam takie trzy mega skurcze a to tylko bylo parcie na 2.
Mam dosc chce sie najesc chocby to bylo gotowane mieso albo suchy chleb -
nick nieaktualny
-
O rety Katis nareszcie! Gratuluje!
I jaka ladna data!
Angelcia jak czytam jak Ty pichcisz ciagle, to mi mega glupio. Ja w kuchni jestem niepelnosprawna. Jak to moja mama zawsze mowila "do koryta to ja pierwsza", ale nie do gotowania.
Aagnieszkaa ja sie zastanawiam czy to nie jest kwestia wychowania w innej kulturze. Teraz mam po prostu szok i droge przez meke. Ale gdyby to byla norma od dziecinstwa dla mnie, ze ciezarnej nie przysluguja zadne przywileje i nie ma zadnych praw, to pewnie bym teraz wszystkiego tak nie przezywala jak mrowka okres.
Agaaa28 moje wlosy tez sa w ciazy do niczego. Przetluszczaja sie bardziej niz wczesniej. Za to nie wypadaja, ale pewnie wypadna po porodzie.
Truskawka bardzo, ale to bardzo ladne zdjecia i Ty tez piekna mamusia jestes. Same atrakcyjne mamusie w lutym!Aagnieszkaa, Katiś lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya