Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja biorę prysznic, nie mogę się przekonać do wanny w ciąży, boje się infekcji, choćbym nie wiem jak ją wyszorowała to nie mam zaufania. Mój kot lubi sobie po niej pochodzić.
Gosiu to pisz od razu poPewnie jakieś rozwarcie już będzie.
-
Januszkowa ja mam tylko wanne ale nie napuszczam wody teraz tylko robie prysznic.
bo nei wiem w sumie jak to jest z kapiela - z pessarem chyba nei mozna bylo gdzies czyatalam wiec i teraz nie siedze;)) ale tak to lubie sobie polezec.....tylko w ciazy raczej tak nie lezalam:) -
słoneczna 85 wrote:nie wiem co jutro zrobic na obiad......
mam zamrozone piersi i mysle zeby cos z nich moze....
kurcze albo moze pizze bym ugniotla ale to tyle roboty..... -
Januszkowa wrote:Ja też wyciągnę na noc z zamrażarki i zrobię jutro z nich kotlety, kto wie kiedy następnym razem zjem takiego usmażonego w panierce
no wlasnie ja nei wiem czy chce kotleta - moze cos z ryzem, jakies chinskie danie mi sie chce:D
albo slodko kwasno:))Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Jasne, dam znać, dzisiaj jak Doula wyszła, to tak mńie kłuło w szyjce, że musiałam zgięta iść do kuchni...
mnie tez tak lapie-- wtedy nie mozna isc. pewnie wtedy sie skraca i rozwiera.
to moj dr sie zdziwi w srode jak mnie zobaczy:))Gosiak lubi tę wiadomość
-
I wiesz co?- usmażę sobie jeszcze do tego frytki
A odnośnie kąpieli jeszcze to przed ciążą uwielbiałam leżeć w wannie, bardzo dużo wody wlewałam, odkąd biorę tylko prysznic to rachunki za wodę niższeTakże jest coś na czym zaoszczędziłam w ciąży
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:I wiesz co?- usmażę sobie jeszcze do tego frytki
A odnośnie kąpieli jeszcze to przed ciążą uwielbiałam leżeć w wannie, bardzo dużo wody wlewałam, odkąd biorę tylko prysznic to rachunki za wodę niższeTakże jest coś na czym zaoszczędziłam w ciąży
ja ostatnio czesto sobie ziemniaki takie robilam opiekane na patelni:))
jeszcze sie zastanowie przez noc co zrobie;))Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:I wiesz co?- usmażę sobie jeszcze do tego frytki
u mnie z kolei za prad wyzsze odkad jestem na zwolnieniu:)) -
Słoneczna, ja tez nie lubie myć wlosow jak się kąpie:)
A co do wanny, to wlasnie sie do niej ładuje:) jutro wizyta, trzeba sprawdzic co i jak:)
Teraz codziennie poprawiam, żeby było na cito:)
Jutro posłucham bicia serduszka mojego słoneczkaGosiak, Januszkowa, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jutro na obiadek robię pizzę - cienkie ciasto, sos pomidorowy, szyneczka i ser. Najbardziej nie lubię zagniatać ciasta, resztę przeżyję!
Ja się wystroję dopiero w środę na czwartkową wizytę, odchylam sobie ten mój bęben i coś tam niby widzę! Dobrze, że jest takie udogodnienie jak lusterko.
Jeszcze teraz Milusiński mi chrapie za uchem, jak go tu nie kochać?To chyba jedyny osobnik, któremu na to pozwalam, bo wszelkie inne 'chrapy' mnie denerwują.
Kinderka coś gmera w szyjce, bo kłuje, podbrzusze boli. Lubię ten ból!
Kupiłam sobie Pepsi w puszcze 0,5l i Laysy solone (Pia, to przez Ciebie!) ale jakoś nie mam sumienia po nie iść...
słoneczna 85, Gosiak, Sue lubią tę wiadomość
-
Ja tez dzis depilacje mialam. Jesli to niezdarne skrobanie mozna tak nazwac
a z wlosami walcze niestety codziennie rano tak mi sie przetluszczaja.
Siemie wypite, herbatka z malin tez i chyba pora do lozka bo jutro rano ktg.
Tez mam tylko wanne ale nie klade sie ani siadam bo bym chyba nie wstala. Teraz tylko prysznic.
DOBRANOC I POWODZENIA JUTRO WSZYSTKIMsłoneczna 85, Januszkowa, Gosiak lubią tę wiadomość