Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak, na to nie wpadłam!! Co jak co, ale teleexpress i ddtvn trzeba obejrzeć
Też mam taka koszule - te pierwsza, chce dokupić jeszcze tę w kratkę
No i też się śmiałam z tej misski w koszulach do karmienia:)
Kupiłam sobie słodkości, ale żeby nie było tak super niezdrowo, to jeszcze jabłko na zagryche:)
I tak mam zaparcia, wiec gorzej nie bedzie
Przeszłam 3km prawie i brzuch mnie tak bolał!! Masakra, jak porod bardziej boli, to przerabaneGosiak lubi tę wiadomość
-
Ja też nie kupiłam nakładek. Smoczek miałam w zestawie z butelkami TT, wyparzyłam go i zapakowałam.
Ogarnęła mnie jakaś panika przedporodowa. Właśnie przygotowałam ubranie, w którym pojadę do szpitala, wyparzyłam wszystkie butelki, sprzęt do paznokci, grzebyczek, pojemniki na pokarm, posprawdzałam dokumenty, badania, które zabieram ze sobą, ułożyłam wszystko w torebce. Nawet wydrukowałam dokumenty o urlop macierzyński i becikowe
Może to jakiś znak
A teraz czekam na mojego tatusia, wracając z pracy ma mi przywieźć zapiekankę i cole
-
Kochane..Jaś już na świecie
Godzina 15:45
Waga 3450g
Wzrost 55 cm
Poród CC
Zdjecie jutro!
Jest piękny! Czarne włosy i brazowe oczyPenelope, Suri97, Maarta:), ash, marcela29, kasia_1988, truskawkax25, MoniaP, Gosiak, Patrycja20, Angélique89, angelstw, Januszkowa, Pia Gizela, Lara 82, 1kasiulka1, Sue, LadyDi, derii84, słoneczna 85, AsiaSzw, Boroniówka, dorocia2324, kafabi, pudel22, agaaa28, Laurka, asia888, mala_mi1982, megg, przedszkolanka:), Katiś, LadyMK, Fedra lubią tę wiadomość
-
JA JUTRO MAM BYĆ W SZPITALU DO 9,30 ZROBIĄ MI KTG USG I JAKIEŚ WYNIKI KRWI. TEGO SIĘ DOWIEDZIAŁAM OD MOJEGO LEKARZA PRZY CZYM NA KONIEC DODAŁ ŻE JAK BĘDĄ SPRZYJAJĄCE WIATRY W WYNIKACH BĘDZIE WSZYTSTKO DOBRZE I NIE BĘDZIE DUŻO PILNYCH CC TO I JA SIĘ ZAŁAPIE OK 16 ... RANY CO ZA INFORMACJA . TAKIEJ SIĘ NIE SPODZIEWAŁAM. ALEŻ EMOCJE...
Gosiak, Angélique89, angelstw, ash, Januszkowa, Pia Gizela, Lara 82, Sue, derii84, słoneczna 85, Boroniówka, dorocia2324, asia888, mala_mi1982, megg, Penelope, przedszkolanka:), Fedra lubią tę wiadomość