Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cath ja też nic w domu nie brałam.. Sutki tez najpierw smarowałam bepanthenem a teraz tylko mlekiem i jest ok
Powodzenia i głowa do góry też miałam dołek każdego dnia jest lepiej
Sue wszystkiego co najlepsze i dużo miłości!
Gratuluje nowym mamusią i powodzonka tym które rodzą ! A ja dzisiaj zatęskniłam za moim ciążowym brzusiem
Co do czopa mi odszedł w dzień porodu nie było go dużo. A wieczorem przy herbatce u szwagierki usłyszałam jakby pękło coś w brzuchu i jak wstałam to poooooszło!!!))
słoneczna 85, Pia Gizela, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWlasnie przeczytalam cos takiego : "Jeśli poród opóźnia się, wówczas mówi się o błędzie w obliczeniach terminu porodu. Z prawdziwym przenoszeniem mamy do czynienia bardzo rzadko"
Moze cos w tym jest...
Sue pewnie juz gotowaGosiak, Sue lubią tę wiadomość
-
ja ostatnio uslyszalam ze pierwsze dziecko czesto jest przenoszone, ale fakt moze to i blad w obliczeniach terminu, przeciez termin i tak sie waha miedzy 38-42 tyg z tego co twierdza lekarze, dodac do tego nawet tydzien bledu i wychodzi ladna rozbieznosc
ja od niedzili zaczynam dyskusje z synkiem o wychodnym, ale mysle ze on czeka na te nieszczesne lozeczko z ktorego wysylka tak sie opozniaja i swoja bryke
a pojutrze obiad u tesciowej, a juz mialam taka nadzieje ze urodze przed i nie pojde!
macie tak ze juz nie chce sie Wam pokazywac w tak zaawansowanej ciazy miedzy ludzmi i gdziekolwiek wizytowac? bo ja mam dosc pytan ile przytylam, czy ciezko i lapania mnie za brzuch znienacka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 12:44
-
Sue teraz myślę, że już mogę, bo cywil to jakieś 15 min.
Wszystkiego najlepszego na "nowej" drodze życia, Kochajcie się, szanujcie i zawsze starajcie się zrozumieć bo to najważniejsze. No i udanego prezenciku po upojnej nocy poślubnejSue lubi tę wiadomość
-
angelcia wrote:Szpiegując naszą listę porodową to mamy niezłe podium na dzień dzisiejszy:
1.Penelope, motylek@, Vel, PatiP, Topola, annan84, Gosiak, Asia83 - powiedzmy, że "po terminie".
2. Francuska25, Kasia_1988, kafabi- świeżaczki na dziś i wydaje mi się, że się wszystkie rozpakują
3.Aagnieszkaa, matrsonek, Januszkowa, marcela29, Angelique i ja, bo też 9, a na liście jestem jako 11 - nie ważne
Hm chyba musimy się pośpieszyć, bo podium zajmujemy ;]
A no i nie ma żadnego bobasa na 8 lutego!umylam podlogi na kolanach, polatalam po schodach ( po dwa stopnie) jeszcze w planie okna umyje i na spacer dluuuugi pojde, a co mi tam
jak szalec to szalec .... Przynajmniej dom na blysk bedzie, a godzina jeszcze mloda, wiec moze cos sie wykluje
Trzymam kciuki za dzisiejsze rodzace
Sue powodzenia na nowej drodze zycia ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 12:55