Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie nadrobię ale gratuluję wszystkim rozpakowanym
Jesteśmy w trakcie ogarniania się. Po cesarce czuję się dobrze, malutka przesłodka, daje nam się wysypiać, karmimy się cycem i mm co 2-2,5h - to jest zalecenie położnej, aby do dnia pierwszej wizyty u pediatry Pola przybrała jak najwięcej
Wizyta zaplanowana jest na tłusty czwartek a ja we wtorek urodzinowo jadę ściągać szwy
:D Trzymam za wszystkich kciuki
Gosiak, asia888, Patrycja20, derii84, mala_mi1982, ash, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Cath to co przeżyłaś jest ogromną traumą zarówno dla Ciebie jak i męża ,ale patrząc na każdy szew pomyśl o tym,że dzięki temu masz zdrową i śliczną córcie obok siebie,że to była jedyna i najlepsza decyzja
byłaś najdzielniejsza a teraz całą rodzinką jesteście w domu i cieszcie się każdą wspólną chwilą
Maaarta powodzenia!! 8.02 fajna data będzie
Gosiak jak tyś zjadła całego ananasa?? ja po drugim kawałku pękam
mamusie czy przed porodem Wasze dzieci były spokojne w brzuszku czy szalały? bo moja dzisiaj strasznie leniwa i schizuję.. -
nick nieaktualny
-
angelcia wrote:Do dziewczyn, ktore mialy CC - ile macie szwów?
Jak duza jest rana?
Eh, ten moj termin zbliza sie nieublaganie, Ada chyba lubi te swoje wody płodowe, łożysko i inne duperelki! -
Widze ze dziewczyny z listy nizej mnie sie zkrecaja, a u mnie to totalna cisza, nawet czop sie nie chce "urodzic" do tej pory nie narzekalam, ale od poniedzialku zaczne bo ostatnie dni to juz meczarnha dla mnie, mala mega aktywna, brzuch boli, a na widok naparu z malin mi niedobrze., Marta powodzenia!!!!
Dobrej nockiGosiak, gusiaa, lena90 lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
słoneczna 85 wrote:A ja juz po spacerze, dawno nie bylam na takim dlugim. Moze sie cos ruszy.
Tez bym chciala juz tulic synka. Mamusue a wy juz niektore po spacerku pierwszym?wozki wyszykowane?
Co prawda narazie tak na pół godzinki bo pogoda średnia ale z wózeczkiem juz się lansujemy po osiedlu ;p
Gosiak, Sue, derii84, słoneczna 85, Penelope, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sue, prześcieradło też u jednego z tyvh dwóch kupiłam
podoba mi się jak się prezentuje. mam też niebieskie w białe groszki, dla odmiany:)
Sue wrote:Penelope, ja u dwóch sprzedawców znalazłam ochraniacz na łóżeczko i kocyk minky, ale to Twoje prześcieradełko mnie urzekło
Jak nastrój przed jutrem?
derii84 lubi tę wiadomość