Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara, zależy kto dzwoni. Jak ktoś nie dzwonił do mnie całą ciążę a teraz zaczął wydzwaniać co 3 dni, to uważam za wścibstwo.
Ostatnio też kuzyn męża bardzo nieładnie mówił o porodzie, to było obrzydliwe i niesmaczne. Ja wiem, że to nie jest najpiękniejszy widok. Ale w ten sposób odwodzić mojego męża od bycia ze mną podczas porodu to nie powiem, żebym była zadowolona. Oczywiście w domu powiedziałam mężowi co o tym myślę. A w dyskusje z deblami się nie wdaję. Szkoda moich nerwówLara 82 lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Penelope trzymam kciuki i mam nadzieje, ze teraz juz szybko pojdzie.
Co do pytan ciazowych to tak to nie mam z tym problemu. Tylko jedno pytanie doprowadza mnie do szalu: " jaka bedzie plec? Chlopiec czy dziewczynka? "
Tlumacze ze nie chcemy wiedziec do porodu to nie potrafia tego zrozumiec. Glupie teksty zebym dala numer do gina i zeby im powiedzial plec, oni mi nie powiedza co bedzie. Ludzie!! Zrozumcie ze my nie chcemy znac plci!! I tak dalej to samo w kolko!!Penelope lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki
Nie dam rady Was nadrobić!
Jasiek pochlania mój czas.. Teraz na chwilkę wpadłam by coś tam do Was skrobnąć na temat macierzyństwa! To wspaniały czas Ale też nie jest łatwo.. Narazie mam malutko mleka jak to podobno po cesarce, i muszę małego troszkę w nocy dokarmiac! Tego nie było w moich planach, ale nic nie mogę poradzic, mały płakał bo się nie najadl a ja wylam razem z nim!
Mam świra na jego punkcie! Patrze na niego jaki jest piękny, smyram go po wloskach i płacze że takie szczęście, że ten mały smerfus jest mój..
dziś wyszliśmy do domkuBoroniówka, Sue, Lara 82, justta, Pia Gizela, megg, dorocia2324, Patrycja20, przedszkolanka:), LadyDi, ash, Angélique89, juska19, Topola, mala_mi1982, Maarta:), Aagnieszkaa, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Oddzwoniłam, na szczęście nie pytała czy rodzę - pogadałyśmy o piątkowym ślubie, bo jej nie było, to jej opowiedziałam troszkę
Jak z nią rozmawiałam, to dzwonił mój tata - on kochany, nie pyta mnie o to czy już rodzę, tylko zadzwonił, bo widział na endomondo, że przeszłam 5km i dzwonił, żeby powiedzieć, że dumny jest, bo on dziś tylko kilometr
Gosiak, właśnie tata mi mówił, że laska urodziła 6,5kg dziecko, ale to nie nasza Laurka, bo tamta kobieta się dowiedziała ponoć w 3 trymestrze, że jest w ciążyA Laurka wie już od dawna
Asiaa, zazdroszczę Ci, że już masz Maluszka i że wychodzicie do domkuA jak Ty się czujesz?
Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
Penelope kciuki!!!! Za chwile będziesz miała synka w ramionach!
Zaległam w końcu na kanapie.
Byliśmy w Kościele, pózniej w stajni zobaczyc jak noga kobysi i pojechaliśmy zjeść chińczyka- zapewne ostatniego przed porodem.
Mąż zamontował isofixa w samochodzie
Zrobię za chwile gorąca czekoladę, tak mnie naszło na słodkie!
Marta, oczywiście ze nie jeździłam konno w ciazy. Jak tylko test pokazał 2 kreski kon poszedł na łąki. Od czerwca do września nie robił nic oprócz lenistwa na ogromnych i zielonych pastwiskachtak zeby mnie nie korcilo cokolwiek przy nim robić
Penelope lubi tę wiadomość
-
Czesc cioteczki
To ja Jaś
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4feaa8706e5f.jpgPia Gizela, Pia Gizela, Sue, Lara 82, justta, Gosiak, megg, dorocia2324, Bietka, AsiaSzw, asia888, Patrycja20, słoneczna 85, przedszkolanka:), LadyDi, ash, Angélique89, juska19, pudel22, Boroniówka, mala_mi1982, Maarta:), derii84, Suri97, Aagnieszkaa, Januszkowa, Fedra, LadyMK lubią tę wiadomość
-
Hejka kochane
U nas ok, na weekend teraz dopadło mnie jakieś chorubsko, ale że M był w domu to jakoś daliśmy radę, Leoś coraz bardziej rośnie w oczach taki już ma mądry wzrok i główkę trzyma, mały siłacz
A co do szwów po cc to ja mam rozpuszczalne wewnętrzne i zewnętrzne i powiem że są super wogóle nic nie ciągnie
Asia cudny synuś
Czekamy na kolejne dzieciaczki
Miłego wieczorkuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 19:53
Asiaa1201, Sue, megg, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość