Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Laseczki
My juz w domku
Staś ma sie dobrzedużo spi...choć często je, niestety w małych ilościach, potem 30 min drzemka i znów jedzonko, także czesto wisi na cycu...bo niestety przy nim zasypia
mnie już cyce bolą, mleka fulll.....leci sobie kiedy chce:) masakra...a cieżkie jak donice:) Nie wiem czy nie bede odciągać
a teraz pokaże Wam nasz Skarb
http://wrzucaj.net/images/2015/02/08/stas1.jpgAsiaa1201, asia888, słoneczna 85, LadyDi, Patrycja20, ash, Sue, Lara 82, Angélique89, Pia Gizela, juska19, pudel22, Boroniówka, AsiaSzw, Maarta:), mala_mi1982, derii84, megg, dorocia2324, Suri97, Januszkowa, Bietka, Fedra, LadyMK lubią tę wiadomość
-
Lara mi dr kazal odstawic Mg jakos w 37 tyg?
Nic nie biore oprocz wit i dha.
Apapu nigdy nie wzielam w ciazy ale jak byl mus brania nospy, luteiny to trzeba bylo..
Sama z siebie bym nie brala ale na poczatku ciaza zagrozona a potem szyjka wiec trzeba bylo.
Moje dzuecko sie strasznie rusza. Zrobilam budyn i sie zaczelo!! Juz chyba bedzie chcial wyjsc z domku;)
Moze jutro?
Agaaa odezwij sie!! Pomyslalam ze moze rodzisz Kubusia??Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Ale piekne te bobaski. Nadal nie wierze ze bede miec!!
Sue powiem Ci szczerze ze ja tez pomyslalam o solarium jak urodze!! Pojde na pare min bo to poprawi mi humor. W lecie tez ze slonca nie skorzystalam bo ciagle wisialam nad kiblem;)
Bez slonca mozna dostac depresji;))Patrycja20, Sue, LadyMK lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Ale piekne te bobaski. Nadal nie wierze ze bede miec!!
Sue powiem Ci szczerze ze ja tez pomyslalam o solarium jak urodze!! Pojde na pare min bo to poprawi mi humor. W lecie tez ze slonca nie skorzystalam bo ciagle wisialam nad kiblem;)
Bez slonca mozna dostac depresji;))
No to nie pytaj na fb czy możesz, bo Ci napiszą, że co z Ciebie za matka, że chcesz dobrze wyglądać
Co do słońca, to się zgodzę - jak jest taka pogoda jak dziś była we Wrocławiu, że piękne słońce, to aż się chce żyć. Ja nienawidzę takiej pogody "listopadowej"- buro, szaro, zero słońca. Zawsze mam zamułę wtedy.
Patrycja, myślę, że będziesz musiała odczekać, aż się porządnie zagoi. Mnie po wyrostku mówili, żeby nie opalać blizny, bo się później brzydka zrobi. Bardzo na to uważałam i teraz jest w kolorze ciała, a jakbym opaliła, to mogłaby się zrobić taka fioletowa. Może jak zakleisz albo zakryjesz czymś brzuch to da radę? Najlepiej lekarza o to zapytać.
-
Mysle po cc jak podgoi sie rana no i w majtkach. Po sn tez pojde w majtkach.
Teraz takie pryszcze mi sie zaczely robic na brodzie. Taka tlusta skora w ogolee i nagle wlosy Zaczely sie szybciej przetluszczac.
Kurcze mnie juz boli jak sie tak rozpycha i kluje mnie na dole albo jakims paluszkiem kreci w pecherzu i jelicie grubym;p -
Słoneczna, mnie mały wpycha nogi w prawy bok i też boli czasami.
Jak urodzimy, to będzie się robić wiosna, wszystko zacznie kwitnąć, zielenić sięNajlepszy moment na spacerki!
Ale też wygrzałabym się na słoneczku, tym bardziej, że lato spędziłam na podłodze w łazience.słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
JA nie udzielam sie na fb w tej grupie.
A niech mowia co chca! Ju mowilam do meza ze on bedzie z wozkiem spacerowal a ja bede biegac wokol nich;) bede musiala zrzucic. Do fryzjera te pojde. Przeciez nie pojde na caly dzien!!!
Najgorsze to chyba sie zapuscic a potem kg zostaja -
To ja się właśnie teraz czuję taka zapuszczona i moje pierwsze wyjścia to będzie fryzjer, kosmetyczka, solarium choć troszkę (choć osobiście nie przepadam, wiecie jak się ma 32 lata to boję się o zmarszczki
) Marzę o tym aby odzyskać moją kobiecość. I nikomu nic do tego
Ale na pierwszym miejscu marzę o moim synciu po tej stronie brzucha.słoneczna 85, Sue lubią tę wiadomość