Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maarta już ci pisze co mam ze szpitala:
1. doustnie witamina d3 1x400 j codziennie.
2. w przypadku wyłącznego karmienia piersią doustna podaż wit. K od 2 tygodnia do końca 3 miesiąca zycia w dawce 25 ug/dobę.
Ps. wyczytałam, ze od 2 tygodnia czyli od 8 dnia zycia. No i to sa zalecenia w Polsce, może u was jest inaczej. -
Dziekuje bardzo, kochana jestesmala_mi1982 wrote:Maarta już ci pisze co mam ze szpitala:
1. doustnie witamina d3 1x400 j codziennie.
2. w przypadku wyłącznego karmienia piersią doustna podaż wit. K od 2 tygodnia do końca 3 miesiąca zycia w dawce 25 ug/dobę.
Ps. wyczytałam, ze od 2 tygodnia czyli od 8 dnia zycia. No i to sa zalecenia w Polsce, może u was jest inaczej.
mala_mi1982 lubi tę wiadomość

-
Napisałam Wam, że mały od tygodnia nie miał czkawki i co? Właśnie ją dostał

To teraz piszę Wam, ze nie rodzę i liczę na kolejną przekorność losu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 21:23
Gosiak, marcela29, Dada, Fedra lubią tę wiadomość
-
Czyli nie jestem sama z tymi skurczami w udach... Moje dziecko sie wywsciekalo po badaniu i po cieplej kapieli cisza... Ja dopoki glowki miedzy nogami nie zobacze to chyba w zadne objawy porodu nie uwierze:/ a co do wszelkich przyspieszaczy jakas sceptyczna jestem... Poki co mała jeszcze nie wychowana i rodzicow sie nie poslucha, robi co chce;)
Angélique89, Gosiak lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Jak ja już bym chciała mieć to za sobą. Targają mną mieszane uczucia. Boję się jak cholera, że to może się zacząć w każdym momencie a jednocześnie strasznie już bym chciała.
Kobiety są jakieś dziwne
Gosiak, marcela29, derii84, Fedra lubią tę wiadomość
-
marcela29 wrote:Czyli nie jestem sama z tymi skurczami w udach... Moje dziecko sie wywsciekalo po badaniu i po cieplej kapieli cisza... Ja dopoki glowki miedzy nogami nie zobacze to chyba w zadne objawy porodu nie uwierze:/ a co do wszelkich przyspieszaczy jakas sceptyczna jestem... Poki co mała jeszcze nie wychowana i rodzicow sie nie poslucha, robi co chce;)
Mnie te skurcze męczą już od dawna. Czasem aż mdli z bólu. Też myślałam, że jestem z tym sama. -
Dziewczyny o 17.55 po 17 h porodu naturalnego na swiat przyszedl przez cc nasz Kubus. Wazy 4100 i 59 cm dlugosci

Reszte opisze jak troche dojde do siebie bo poki co nawet nog jeszcze nie czuje. Aa Kubus cudowny. Juz go karmilam, dostalam nawet na sali operacyjnej. Tatus zapatrzony i zakochany
dorocia2324, derii84, ash, Januszkowa, Sue, na_cik, PatrycjaP, Gosiak, megg, kasia_1988, Lara 82, Boroniówka, marcela29, mala_mi1982, AsiaSzw, LadyDi, przedszkolanka:), Asiaa1201, asia888, Penelope, Aagnieszkaa, Pia Gizela, Patrycja20, słoneczna 85, Suri97, Bietka, Angélique89, Fedra, MoniaP lubią tę wiadomość
-
Ja ide 16.02 do szpitala. I tam mnie zostawia. Rozmawialam z polozna i jak nic sie nie bedzie dziac i wszystko bedzie w porzadku to moze po 2,3 dniach puszcza mnie na jakis czas do domu i pozniej powrot do szpitala.
To w razie czego mam nadzieje, ze na weekend mnie wypuszcza ale zobaczymy. A najlepiej bylo by urodzic przed terminem zeby wcale nie lezec.

Wg mnie masz dużo pokarmu, nie odciągaj, dawaj ssac piers ile będzie mała chciała. Chyba ze uda Ci się ze smoczkiem 

[/url