Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maarta już ci pisze co mam ze szpitala:
1. doustnie witamina d3 1x400 j codziennie.
2. w przypadku wyłącznego karmienia piersią doustna podaż wit. K od 2 tygodnia do końca 3 miesiąca zycia w dawce 25 ug/dobę.
Ps. wyczytałam, ze od 2 tygodnia czyli od 8 dnia zycia. No i to sa zalecenia w Polsce, może u was jest inaczej. -
mala_mi1982 wrote:Maarta już ci pisze co mam ze szpitala:
1. doustnie witamina d3 1x400 j codziennie.
2. w przypadku wyłącznego karmienia piersią doustna podaż wit. K od 2 tygodnia do końca 3 miesiąca zycia w dawce 25 ug/dobę.
Ps. wyczytałam, ze od 2 tygodnia czyli od 8 dnia zycia. No i to sa zalecenia w Polsce, może u was jest inaczej.mala_mi1982 lubi tę wiadomość
-
Napisałam Wam, że mały od tygodnia nie miał czkawki i co? Właśnie ją dostał
To teraz piszę Wam, ze nie rodzę i liczę na kolejną przekorność losuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 21:23
Gosiak, marcela29, Dada, Fedra lubią tę wiadomość
-
Czyli nie jestem sama z tymi skurczami w udach... Moje dziecko sie wywsciekalo po badaniu i po cieplej kapieli cisza... Ja dopoki glowki miedzy nogami nie zobacze to chyba w zadne objawy porodu nie uwierze:/ a co do wszelkich przyspieszaczy jakas sceptyczna jestem... Poki co mała jeszcze nie wychowana i rodzicow sie nie poslucha, robi co chce;)
Angélique89, Gosiak lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Jak ja już bym chciała mieć to za sobą. Targają mną mieszane uczucia. Boję się jak cholera, że to może się zacząć w każdym momencie a jednocześnie strasznie już bym chciała.
Kobiety są jakieś dziwneGosiak, marcela29, derii84, Fedra lubią tę wiadomość
-
marcela29 wrote:Czyli nie jestem sama z tymi skurczami w udach... Moje dziecko sie wywsciekalo po badaniu i po cieplej kapieli cisza... Ja dopoki glowki miedzy nogami nie zobacze to chyba w zadne objawy porodu nie uwierze:/ a co do wszelkich przyspieszaczy jakas sceptyczna jestem... Poki co mała jeszcze nie wychowana i rodzicow sie nie poslucha, robi co chce;)
Mnie te skurcze męczą już od dawna. Czasem aż mdli z bólu. Też myślałam, że jestem z tym sama. -
Dziewczyny o 17.55 po 17 h porodu naturalnego na swiat przyszedl przez cc nasz Kubus. Wazy 4100 i 59 cm dlugosci
Reszte opisze jak troche dojde do siebie bo poki co nawet nog jeszcze nie czuje. Aa Kubus cudowny. Juz go karmilam, dostalam nawet na sali operacyjnej. Tatus zapatrzony i zakochanydorocia2324, derii84, ash, Januszkowa, Sue, na_cik, PatrycjaP, Gosiak, megg, kasia_1988, Lara 82, Boroniówka, marcela29, mala_mi1982, AsiaSzw, LadyDi, przedszkolanka:), Asiaa1201, asia888, Penelope, Aagnieszkaa, Pia Gizela, Patrycja20, słoneczna 85, Suri97, Bietka, Angélique89, Fedra, MoniaP lubią tę wiadomość
-
Ja ide 16.02 do szpitala. I tam mnie zostawia. Rozmawialam z polozna i jak nic sie nie bedzie dziac i wszystko bedzie w porzadku to moze po 2,3 dniach puszcza mnie na jakis czas do domu i pozniej powrot do szpitala.
To w razie czego mam nadzieje, ze na weekend mnie wypuszcza ale zobaczymy. A najlepiej bylo by urodzic przed terminem zeby wcale nie lezec.