Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Juska Gratuluję!!!!
Boziu,jakie te nasze dzieciaczki są słodkie<3 I jak pięknie przybierają na wadze
Jestem po Spacerze w ekstremalnych warunkach :wiatr, śnieg, mróz, wchodzenie pod dwie górki, schodzenie z górkimoże coś ruszy?
Brzuch boli po lewej stronie w dole, ale to raczej skutek wczorajszego nidelikatnego naciskania przez panią drEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Piekny Tomeczek, Lili tak samo! Boze jakie te dzieciaczki slodkie, a moja dalej siedzi w brzuchu mimo terminu.
W ciazy stres bo boimy sie jak to bedzie podczas porodu, bolu itd. jak sa dzieciaczki problemy z karmieniem, zoltaczka itd. Jednak bycie mama to jest wyczyn!
kasia_1988, pudel22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOxy chyba działa powoli, ból jest na tym samym poziomie, troche zaczyna doskwierac. Na wkladce juz widniehe krew, czyzby sie szyjka rozwierala? Przepraszam, ze pisze Wam takie rzeczy..
słoneczna 85, derii84, asia888, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiak nic strasznego
mysle, ze to bardziej brak snu i jedzenia, by mógł doskwierac niz ból. Teraz widze, ze wiele zalezy od podejscia - nie jecze, nie stekam, usmiecham sie, obracam to w zart
i pomaga. Jest tu dziewczyna, ktora przyjechala sporo pozniej niz ja i duzo krzyczy i jeczy - widze, ze jest bez sil biedna
Poki co zeszly mi 3-4podpaski bella mamma, wygodne sa!słoneczna 85, dorocia2324, Boroniówka, Gosiak, Sue, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
-
Angelcia a mialas jakies bole krzyza? jeju , juz niedlugo bedzie Ada:) pewnie po 19;- z lepsza polozna;))
ja wstawilam pranie - zeby jeszcze mezowi zostawic czyste rzeczy:) juz tak sie szykuje:) jak nie dzis to jutro. ale sa takie okresy ze usiedziec sie nei da tak boli krzyz i dol brzucha wiec mysle ze sie rozkreci cos.
moze dam rade urodzic do srodowoego wywolania?derii84 lubi tę wiadomość
-
Słoneczna ja wczoraj przypomniałam mężowi jak sie pralkę wstawia i co na jakim programie ma prac jak mnie nie bedzie.
Zmywarkę dzis puszczę i zostawię mu pusta, zeby sobie wstawił jak zapelni.
Do boju !!!! Jak dla mnie urodzisz przed wywołaniem, moze dzis moze jutro!
Angelcia, grunt to pozytywne nastawienie. Kciuki zaciśnięte!słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Asia, powiem Ci, że mnie natchnelas i chyba sama cos takiego zrobie:) zamiast sie zastanawiac czy ten bol, to juz ten bol, to sie zajme czymś pożytecznym
Wypralam jeszcze raz kocyki, chyba dobrze zrobiłam, bo są o wiele bardziej miękkie w dotyku niż były wczesnej:)
Fajna dzis pogoda, pełno Mamusiek z wózkami, juz niedługo my tsk bedziemy spacerować
Słoneczna, u mnie sie nic nie rozkręca, wiec chyba mnie wyprzedzisz:)słoneczna 85, AsiaSzw lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie chce poki co poloznej truc tylka o moje rozwarcie m, bo aktualnie odbiera porod innej dziewczyny. Poczekam cierpliwie, az Maluch sie urodzi, bo juz stara sie go wypchnac godzine i podobno ostatnia prosta wiec super.
Mam bole krzyzowe, mimo, ze trzymają dluzej niz te z podbrzusza to bola mniej
Maz byl, ake go wygonilam, bo byl blady jak trup. Jeszxze by go na OIOM zabrali :'słoneczna 85, Sue, dorocia2324, Boroniówka, Pia Gizela, Gosiak, Lara 82, Penelope, derii84, Angélique89, LadyDi, Asiaa1201, Fedra lubią tę wiadomość
-
Angelcia, tak trzymać, super podejście!! Jesli jestes w stanie wytrzymać to po co stekac:)
Wiadomo, każdy ma inny próg bólu, ale tamtej dziewczynie ktoś powinien poradzic, ze w ten sposob po prostu traci energię niepotrzebnie. Łatwo sie mowi, jak nie boli
Ale dzielna z Ciebie Angelcia!