Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Suri97 wrote:Marta mam nadzieje ze mi szybko przejdzie. Nie czuje sie. dobra matka jak moje dziecko placze a ja nie potrafie mu pomoc. i placze razem z nin z bezradnoscj
Suri miałam tak dzisiaj w nocy... Mi też się serce krwawi jak Lili placze chociaż minute i nie mogę jej uspokoić. Wtedy wydaje mi się tez ze jestem do niczego... Wiec to chyba normalne,a bynajmniej od normy nie odbiega... -
Co do odciągnąć pokarmu to musiałam dzisiaj odciągnąć bo godzinę po karmieniu.LILA nie chciała jeść a ja czułam ze moje piersi są twarde i płoną...I odciagnelam prawie 100 ml po 5 min na każdej piersi Moja położna mówiła ze oprócz oodciągnia to dobrze jest wejść pod prysznic skierować na piersi gorąca wode i ruchem mocniejszym w stronę brodawki głaskać jakby piersi wtedy też ucieknie trochę mleka...
-
Jestem po wizycie. Wszystko git. Do niedzieli na luzaku przetrwamy w dwupaku. O 11 mam sie zglosic na sor. Szok.
kasia_1988, Gosiak, asia888, Sue, LadyDi, słoneczna 85, derii84, Patrycja20, przedszkolanka:), ash, Angélique89, mala_mi1982, Januszkowa, Fedra, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
A ja się natknęłam właśnie na stronkę Misia Szumisia - ja chcę takiego miśka!
http://szumisie.pl/sklep/szczegoly/szumis-szumiacy-mis-czerwien-4/wszystkie#galeria[2]/1/
Zrobiłam dziś fantastyczne mielone, mniami
Kurcze, cały dzień mnie tak ćmi to podbrzusze.. Ciekawe czy tak będzie już cały czas..Lara 82 lubi tę wiadomość