Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pia Gizela wrote:Sue, mnie ten miś też szumi w głowie
Ale czekam może ktoś kupi, a jak nie to kupię synkowi
Ja myślę, że zrobię tak - jeśli ktoś mnie zapyta, co ma kupić młodemu i uzgodnię jaką kwotę chce na to przeznaczyć, to wtedy poproszę o misia szumisiaPia Gizela lubi tę wiadomość
-
Maarta:) wrote:A ja sie zastanawiam nad kocykiem i poduszeczka minky do wozka, co prawda mam juz inny kocyk ale ten jest wyjatkowo fajny. Macie tez? Warto go kupic?
Asia moze jednak nie dotrwasz do niedzieli
Ja mam śpiworek do wózka minky z La Millou, zamierzam jeszcze zamówić od nich dwa kocyki i poduszkę właśnie, ale to później, bo póki co, mam jeszcze 2 kocyki
-
Sue wrote:A ja się natknęłam właśnie na stronkę Misia Szumisia - ja chcę takiego miśka!
http://szumisie.pl/sklep/szczegoly/szumis-szumiacy-mis-czerwien-4/wszystkie#galeria[2]/1/
Zrobiłam dziś fantastyczne mielone, mniami
Kurcze, cały dzień mnie tak ćmi to podbrzusze.. Ciekawe czy tak będzie już cały czas..Można sobie ściagnąć aplikację na tel. z odgłosami usypiajacymi dzieci. M.in. z odgłosem suszarki. Na moją niestety nie działa
-
słoneczna 85 wrote:Mi tez juz obojetne!! Ale jak jutro nie bede plamic tzn ze nici z tego. Wiec we wt do szpitala sie klade i najpozniej w srode wywolanie.
Gosiak a od 18 juz Ryby sa!!
Myśle, że jak od 14.02 będę w szpitalu, to do 18.02 urodzęsłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Stokrota :) wrote:Jakiś średnio ładny ten miś
Można sobie ściagnąć aplikację na tel. z odgłosami usypiajacymi dzieci. M.in. z odgłosem suszarki. Na moją niestety nie działa
justta lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Ja mam takie dwie aplikacje, same po 30 minutach się wyłączają. Jest odkurzacz, suszarka, jazda samochodem i dźwięki z łona matki.
Ja właśnie wolałabym nie przyzwyczajać małego do zasypiania przy jakichś odgłosach. Widzę na tej grupie na fb, że mamy, które właśnie tak usypiały dzieci, teraz mają mega problem - jak wyłączają odkurzacz, to dziecko się budzi, itd.
Czekam właśnie w kolejce na czat z pediatrą, żeby popytać o szczepionki.
Podjęłam decyzje, że nie będę szczepić tymi szczepionkami po kilka w jednym i postaram się odwlekać szczepienia w czasie.