Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No mam miec wiec jak sie cos rozkreci to pojade i zrobia mi. Ale wiesz smiac mi sie chce ze wszystko ustalone tyle zachodu bylo a tu sie dzien wczesniej rozwiaze haha. Ja bede sie cieszyc. Ale boje sie zarazem ... normalnie mam skorcze. Tylko nie chce mi sie mierzyc odstepow bo licze jeszcze na sen
-
Dziewczyny, to piękna data- 14.02.
Moje dziecko już tak się rozpycha, że czasami zastanawiam się czy to skurcz czy rozpychanie.
Idę spać z nadzieją np. na odejście wód
DobranocAngélique89, Gosiak, asia888, Fedra, mala_mi1982, Pia Gizela lubią tę wiadomość
-
Ciekawe jak się to rozwinie
U mnie to przypomina ból jak na okres, wczoraj był ciągły i tak cmiło a teraz jest fala, że czuje, że boli, potem boli bardzo i znów tak "odpływa".
Cholera, chciałabym, żeby mi po prostu odeszły wody, to by nie było wątpliwości
Jeszcze mały się tak boleśnie ciśnie.
Idę spać, zobaczymy.
Asia, może Twoje cc się przyspieszy?
-
Januszkowa, też tak mam, że jak mały się pcha i wierzga głową I rączkami to tak boli mnie wszystko, że trudno rozróżnić to od skurczu. Czasem te ruchy tak aż ściskają caly dół. Właśnie tego doświadczam, robi mi to codziennie wieczorem.
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, nawet nie próbuję Was nadrabiać. Fajnie, jakbyście wrzuciły listę rozpakowanych mam na świeżo to chętnie podejrzę. Nasz kochany Kubuś nie jest łatwym dzieckiem, więc praktycznie nie śpię piątą dobę. Ale generalnie jest cudowany. Postaram się Wam opisać jutro poród i wrzucę kilka fotek
słoneczna 85, Januszkowa, Angélique89, mala_mi1982, dorocia2324, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Słoneczna nie mam pojęcia dlaczego tak długo siedzą
Dzisiaj goolowałam "dlaczego dzieci rodzą się po terminie"
Nic nowego się nie dowiedziałam
Idę spać już teraz na prawdę
AsiaSzw u Ciebie chyba dzisiaj "pospane" - w razie W - powodzenia i pisz!
Dobranoc