Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to ja tez się witam. My Kasia juz drugi raz o tej samej godz.
W jakiej pozycji karmicie? Ja na lezaco, ale wlasnie nie wiem jak glowke jej ukladac. Czasem jest napisane ze na plasko, na innych znowu stronach, ze na zgięciu lokciowym, wiec nie wiemmala_mi1982 lubi tę wiadomość
-
Angelique dzielna bylas, swietnie sie spisalas! Maluszek juz jest po tej stronie, a o trudach porodu szybko zapomnisz. Ja pierwszej doby po porodzie tez nie wspominam najlepiej. Co 10-15 minut ktos wchodzil i czegos chcial. W ustach nie mialam nic poza woda przez 36 godzin!
Ciesz sie dzieciatkiem, witamy w gronie swiezo upieczonych Mam! :]Angélique89 lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Ja wlasnie skonczylam karmienie!
moje dziecko ma taka potrzeba ssania ze bez smoka po karmieniu nie zaśnie! Wyczyści cyca i ssie ze aż boli wiec smok musi wejść u nas w grę! A tak chcialam tego uniknąć. No trudno. Najwazniejsze ze spi i jej dobrze
-
LadyDi wrote:Ja tez karmie drugi raz wlasnie.
Ponawiam pytanie: W jakiej pozycji karmicie? Ja na lezaco, ale wlasnie nie wiem jak glowke jej ukladac. Czasem jest napisane ze na plasko, na innych znowu stronach, ze na zgięciu lokciowym, wiec nie wiem
Widzę ze mamy podobne pory karmienia.
Co do pozycji to moja średnio lubi na leżącO. Ale w tej pozycji układam ja na boku bez niczego pod głowa oprócz pieluszki. głowa wyżej niż reszta ciała jest zalecana jeżeli dziecko ulewa
Ja karmie na fotelu. Układam ja na rogału. Tak mi najwygodniej. I Lili chyba tezWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 06:12
LadyDi lubi tę wiadomość
-
Asiaa1201 wrote:U nas też karmienie i problem z usnieciem oczka jak 5 zł
Ja mam nadzieje ze moja da mi jeszcze pospać do 8. Bo też ma po karmieniu często oczka jak 5 zł.
Zaraz się okażeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 06:15
-
LadyDi wrote:W jakiej pozycji karmicie? Ja na lezaco, ale wlasnie nie wiem jak glowke jej ukladac. Czasem jest napisane ze na plasko, na innych znowu stronach, ze na zgięciu lokciowym, wiec nie wiem
Ja prawie zawsze karmie na lezaco. Jak trzymać główkę to chyba zależy od wielkości piersi i polozenia sutków. Mój trzyma główkę plasko, a brodawke ma na wysokości ust.