Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
AsiaSzw zdjecie szwow jak wizyta-150 zl... Ja poszlam do niego choc moglam za free do matkowskiego i pojde na jeszcze 1 końtrole za 5 tyg bo chce miec z nim jakas ew relacje dobra by w razie kolejnego dziecka znowuz nim sie ugadac bo jestem zadowolona baaardzo z blizny i calej cesarki.. Wiec wole mu dac teraz nawet ikolejne pare stow " na przyszlosc"
Widze ze zycie przekorne jest :p jedni chca nie miec pokarmu inni jak ja walcza jak durni by go miec wiecej :p zaaa wsze pod gorke
Dzisiaj nie wiem co z tym moim dzieckiem ale juz 15 a ona spi a z butli dzis lacznie pociagnela jedynie 100 ml z czego 40 mojego plus cyc ... Albo wiec cos tam rusza albo ona dzis apetytu nie ma...
U nas dziecie ma juz sliczny pepuszekwiec kapiel bedzie po szyje
Co do butelki to ja uzywam medeli calma.. Poki co mala cyca ssie...:)strzykawka byla ok ale jakos na dluzsza mete to wydaje sie niebardzoi czy trudniej niz z calma leci to trudno powiedziec ....
Pochwale sie waga moja mala dzis wazyla z samego rana i po kupce 2920wiec od szpitala w 2 tyg utyla 0,5 kg
A powiedzcie mi jak szybko dziecko rosnie bo mala jak sie urodzilam,iala 48 cm i w kombinezonie ktory mam na 62 cm sie topi wiec myslenczy warto kupic na 56 czy jednak nie bo szybko dorosnie do tego co mam ? -
nick nieaktualny
-
Bella mysle ze nie dotrwacie do tego 62. My mamy kombinezon na 50 i jest za duzy potem kolejny 50/56 i wiem ze spokojnie do ok 3 mies da w nim rade bo kolezance pozyczylam jak urodzila bo wkasnie sie okazalo ze wszystkie ktore miala sa za duze. Kup mniejszy niech malej bedzie wygodnie.
A no tak sie wlasnie zastanawialam nad tym zdjeciem szwow bo w pon mam polozna srodowiskowa i pytala czy bedziemy zdejmowac. Juz nie chodzi tylko o kase ale i o to ze jeszcze do czwartku z tymi szwami chodzic
Ja za to dzis juz zamowilam ciuszki z nexta bo wszystko ale absolutnie wszystko co mam jest przy duze pomimo rozm 56 i jakos tylko te nexty ogarniaja temat. A teraz szperam za pieluszkami tetrowymi bo ida jak woda i nie nadaze z praniem.
Ale mam zjazd. Spac mi sie chce po obiadku.
Dziewczyny po cc czy wy tez tak mialyscie ze was tak w odbycie czasem mocno zabolalo jakby skorcz jelita. No przepraszam ale wczoraj myslalam ze umre a dzis mialam juz tak raz no taki bol ze opisac sie nie da. Nie wspomne o2 ze bez czopka to boje sie podejsc do tematu -
Ach, wróciliśmy ze spaceru. Byliśmy godzinę, ale trochę późno wyszliśmy - o 15.20 i pod koniec już było zimnawo. Ale co tam, niech się dziecko hartuje
My mamy kombinezon 62 i też jest za duży, ale nie będę kupować drugiego (tylko Tymek urodził się 57 cm długi). Zima się już kończy, a w tym kombinezonie to ma bąbel wygodnie przynajmniejJak w śpiworku, do wózka idealnie.
U nas ciuszki rozm 56 są na styk. Część 62 już zakładamy, są tylko trochę luźne.
-
ale tu cichutko
Dzieci Was zajmują , ja też już chce
eh,moja macica robi wszystko na opak, miałam skurcze mocne najpierw co 14 min,a teraz co 35 i ciągle ten czas się wydłuża ,pewnie zaraz znikną,a pierwszy termin już prawie zleciał ...
nierozpakowane,dajcie znac jak tam u Was?
-
przedszkolanka trzymaj sie dzielnie ! powodzenia !
Mój mały jest na mm i wyobrażcie sobie, że on pije już 100ml mleka
dostawał 80 ml płacz, 90 ml płacz, a jak dostał 100ml jakby dziecka nie było, odrazu zasypia i spi około 4 godzin.. Jaś urodził się z wagą 3450g, jak wychodzilismy ze szpitala miał 3290g, w tym momencie już waży 3700gtakze książkowo przybiera na wadze
po jedzonku położyłam go w bujaczku zawiesiłam mu kolorowe maskotki i tak do nich chciał cos powiedzieć, otwierał buźke, śmiał się, już robi się coraz fajniejszy
tak go koooocham
przedszkolanka:), Boroniówka, Penelope, Januszkowa, kasia_1988, bella84 lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:u mnie dziecko zasneło..przy odkurzaczu
ciekawe jak długo pośpi
U mnie test odkurzacza zaliczony! Luna sobie spala, ja zaryzykowalam i wlaczylam. Nie ruszylo jej. Odkurzylam caly dom a ona nadal slodko spala. Dopiero teraz sie budzi :]08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Nie piję czystych liści ale malinowa herbatę, moja gin mi mowila zebym nie pila raczej, te skurcze mam coraz mocniejsze,ale bardzo rzadko
szykuje sie,ale ile to potrwa ? No i chyba czop mi troche odchodzi,ale biały.
nie nakręcam sie,ale chcialabym do piątku urodzić
mam nadzieje,ze sie rozkręci u Ciebie Przedszkolanko,juz Cie meczy mocno,może niech mężulek Cie troche poszczypie ?Mnie mój dzis zrobil takim szczypaniem mega mocny skurcz
mala_mi1982, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Kurcze ja to bym w ogóle chciała wiedzieć jak bolą skurcze ..
Ja nie mam raczej żadnych bóli, czasami brzuch się wydaje mega ciężki i źle się chodzi no i z pęcherzem masakra. czasami jakieś bóle macicy chwilowe ale to chyba nie skurcze
Jak te skurcze wyglądają ? (aż wstyd pisać )
Chyba też będę musiała wypróbować tą herbatke