Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Laurka ODP na pytania:
1. Nic nie notuje i nie zapisuje. Zwracałm tylko uwagę, czy ładnie je, siusia, robi kupki.
2. Położna powiedziała żeby odstawić witaminy chociaż w pierwszym miesiącu, bo dzieci od naszych witamin bola brzuszki. Wiec chwilowo nie biorę. Myślę ze za jakiś czas będę brała.
Przekonalyscie mnie i układem teraz małego na plecach, a główka na bok. Ma to sens przy tych bioderkach.
-
Witamy przy cycu
moja Pola pospała wczoraj w dzień a w nocy co 1.5h karmienie -mogłaby odwrotnie :p
Katiś to super że bez kolek
Jak tam nierozpakowane mamusie ? Jakieś postępy?
Laurka ja nic nie biore bo nie kazali i zapisywać też nic
-
Czy wszystkie wybudzacie dzieci w nocy do jedzenia? Moj spal wczoraj 7 godzin ciagiem, dzis 6 h. Podoba mi sie, ze ma juz rytm dzien I noc I nie chce go z tego wybijac. W dzien duzo nie spi I je czesto. Moja mama mowi, ze ja jak bylam malenka to tez przesypialam cale noce I tylko sie z tego cieszyla. Czy bardzo zle robie? Bo juz sama nie wiem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 06:00
-
Ja nie wybudzam Konstancji.
karmimy na żądanie dziecka a nie nasze. W szpitalu mi powiedzieli ze karmienie ma sie odbywać się tedy gdy dziecko sie domaga a nie wtedy gdy my chcemy.
i ja sie tego trzymam
raz tylko obudziłam małą bo tyle mleka mi sie nazbierało jak spala ze myslalam ze cycki mi wybuchną!!!
Dzis do nas polozna przyjedzie aby zobaczyć ten trądzik. -
Ja tez nie budze. Dziś ide po wyniki krwi, zobaczymy jak tam ta zoltaczka.
Cath, jak się dowiesz cos o tym trądziku to daj znać proszę, bo ja mam ten sam problem, tzn moja córka. Tutaj oczywiście wszystko it`s normal, ale może Twoja polozna da jakiś sposób na zlagodzenie tego..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 06:53
-
kasianadine wrote:Sue dziękuje. Bardzo bym chciała
Po podłączeniu oxy moja mała zareagowała spadkiem tętna i była szybka akcja by tętno przywrócić.
Pi pół godzinie znów podłączyli oxy i już było lepiej. Skurcze 40% rozwarcie nie postępowało więc stwierdzili, że poczekamy jeszcze. Tym bardziej, że wody i łożysko są ok.
M
ale bym chciała, żeby wody mi w nocy odeszły albo skurcze przybyły.
Tutaj liczą mi czas po terminie od Usg więc jest 6 dni a nie z OM czyli 99 dni, a jak u Ciebie?
U mnie zależy od lekarza. Jeden liczy od terminu z usg drugi z om. Z om mam 8 dni po terminie,a z usg mam 11 dni po. Chodz jeden lekarz twierdzi ze mam zle wyliczone z om i ze z om tez mam 11 dni po
Już sama nie wiem..
U mnie dzisiaj będzie dopiero zastrzyk trzeci i ostatni. Jutro prawdopodobnie oxy. Nasze dzieciaki będą z marca chybaa
Lerze na sali z samymi już mamuśkami i czuje sie glupio. Bo one juz to mają za sobą, a mnie to czeka dopiero wszystko ;( -
przedszkolanka:) wrote:Witamy przy cycu
moja Pola pospała wczoraj w dzień a w nocy co 1.5h karmienie -mogłaby odwrotnie :p
Katiś to super że bez kolek
Jak tam nierozpakowane mamusie ? Jakieś postępy?
Laurka ja nic nie biore bo nie kazali i zapisywać też nicWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 08:38
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego