Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje DZiewczyny za info
własnie planuje jakaś zakupić
Moj Mlody tez spi ale zaraz GO bede budzić, musze umyć brudasa na wizytę u lekarza
bo spi osrany, cały uciapany mlekiem i wyglada jak dziecko wojny
ale sukces bo cos kima..tylko strasznie steka czy cos, wydaje jakies dziwne dzwieki ) az mi sie smiać chce:0 -
Sue wrote:A ja się zważyłam i od wyjścia ze szpitala schudlam prawie 3kg!!!
Jeszcze troszkę i osiągnę wagę sprzed ciąży:)no i cellulit w gratisie na udach
-
truskawkax25 wrote:Dziewczyny, a jak to jest z tymi witaminkami:)
Dzisiaj Oskarek ma 8 dobę. A karmie go na zmianę i mleczkiem modyfikowanym ( z 240 ml na dobę ) reszta to mleczko moje ( 60 ml co 3 godzinki ) .
To podawać witaminę K + D ? Czy sama D ?
mam ten sam dylemat -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My od 11.30 przy cycu
Trochę jadł, trochę spał. Teraz ma mega czkawkę, aż słyszę jak mu w brzuszku szaleje!
Mąż pojechał odebrać pesel i załatwić sprawy urzędowe. A ja powinnam zabrać się za szykowanie obiadu
I sukces, dziś udało mi się poprasować pranie, jak mały spał -
Ja codziennie lecę z wagi, nie mam apetytu, nie mogę nic jeść, nic mi nie smakuje. Do tego codziennie budzi mnie biegunka. Już sama nie wiem co o tym myśleć. Nie jem nic takiego co mogłoby ją powodować. Podobno tak się może dziać po tym antybiotyku na GBS, ale tak długo!?
Mój mąż twierdzi, że to stres. Bardzo boję się o Natalkę. Jak tylko zapłacze to jestem cała w nerwach, nie wiem co jej jest. Dzisiaj rano byłam płaczącą matką nad płaczącym dzieckiem. Próbuje sobie sama tłumaczyć, że dzieci czasami też płaczą, ale pomaga tylko na chwile.
-
nick nieaktualny