Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra, zerknij sobie do wypisu ze szpitala. U mnie jest napisane żeby podawać dziecku witaminę d3, a w przypadku wyłącznego karmienia piersią wit. K. Czyli wynika z tego iż wit. d3 podaje się zawsze. Ale mogę się mylić, po prostu tak rozumiem to co mam w wypisie ze szpitala.
Sue, Pia, gratuluje przybierania na wadzePia Gizela lubi tę wiadomość
-
Od 8 doby podaje k+D ale my tylko na piersi.
Dzis mieliśmy sesje noworodkowa i powiem Wam ze lipa.
Tymek był bardzo niespokojny, płakał, nie chciał spać. Tak strasznie mi go szkoda.
Przerwalismy zdjęcia w trakcie i pojechaliśmy do domu. W samochodzie padł i spi juz ciągiem po ad 3h.
Jednak za maleńki jest na takie atrakcje w obcym miejscu. -
Ash rozumiem cie. Dlatego my szukalismy kogos kto przyjedzie do nas do domu na taka sesje. A maly i tak byl niespokojny. No ale u nas sie udalo ostatecznie czekam na fotki.
Sue ale mam ochote na nalesnika. Jaaaa
A ja mam przeciery jablkowe porobione swoje wiec juz wogoke byloby super. Tylko kto mi te nalesniki zrobi. Ja jestem caly dzien sama w domu -
Asia, to zapraszam:) ja sobie zrobiłam, dodałam wiecej wody mineralnej zamiast mleka, zeby małemu
Nie zaszkodziło:)
Dżem mam robiony przez mamę, jaja od kurki babci, samo zdrowie:)
Tomek jadł o 17 i juz mieli językiem.
Dzis udało mi sie zrobic wszystko to, co sobie zaplanowałam - nastawilam 2 prania, zmywarkę, umylam łazienkę i odkurzylam dom;)
Mama przyjezdza do mnie, a u mnie cudowny porzadeczek:)Pia Gizela lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki ja nie wiem , ten moj Syn jest dziwny
jak nie ryczy pol dnia to spi
jak go nakarmiłam o 13 przed lekarzem tak spiochał cały czas. chwilke zapłakał u Pani dr i znów zasnał..obudził sie ok 17 na cyca i spi nadal
mam nadzieje, ze w nocy bedzie spał
a wiec tak, po wizycie:) lekarka beznadziejna, na szczescie to zastepstwo, my mamy innego pana Doktorka:) ale ma urlop do konca marca:)
Malutki jest zdrowy, ma miekki brzusio..mowila ze to raczej na pewno nie kolki bo to charakterystyczne jest, tylko po prostu jest marudny i sobie płacze, plakać tez musi bo cwiczy płuca. Co do brzuska to moze go po prostu boal jak kazdego z nas, moze sie przejadł, moze cos bylo w mleku, pieron wie:)
Wazy 3560 takze od wypisu przytył 800gr
mierzy 5 cm wiecej, wiec rośnie chlop, głowka i klata tez juz wiekszeno i oczywiscie prawie obsikał pania DOktor i musiał uwalić kupe, bo jakby inaczej:) ale dzieki temu Pani Dr mowiła ze kupka zdrowa
Penelope lubi tę wiadomość
-
a to ja Staś
gotowy na podryw pań pielegniarek
http://wrzucaj.net/images/2015/02/27/WP20150227008.jpgPia Gizela, Sue, AsiaSzw, mala_mi1982, Patrycja20, Penelope, LadyDi, megg, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
ash wrote:Od 8 doby podaje k+D ale my tylko na piersi.
Dzis mieliśmy sesje noworodkowa i powiem Wam ze lipa.
Tymek był bardzo niespokojny, płakał, nie chciał spać. Tak strasznie mi go szkoda.
Przerwalismy zdjęcia w trakcie i pojechaliśmy do domu. W samochodzie padł i spi juz ciągiem po ad 3h.
Jednak za maleńki jest na takie atrakcje w obcym miejscu.
Ash a bylas u Joanny Il?
My bylismy tez dzis z rana. Daleko jechalismy wiec maly spal. Na miejscu nawet udalo sie w dwie stylizacje go ulozyc. Potem placz, karmienie i zasnal u tej pani. Umiala go usypiac. Wlaczyla dzwieki i potem znowu karmienie. Nasikal jej tez na kocyk;)
Udalo sie z 4 styluzacje zrobic. Na ostatniej beczal i juz czas sie skonczyl wiec dalismy spokoj . W drodze troche spal a potem tylko jedzenie i pieluchy. Teraz przysnal- ciekawe na ile?
Mam pytanie- czy ktoras uzywa nakladek na sutki? Jak to sie ma trzymac? Chgcialabym kupic