Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
derii84 wrote:Osuszac patyczkami do uszu, ponieważ tam je wlozysz i do okoła wyczyscisz.
Ja kąpie galgana pomimo tego pępkano bo jak tu nie kąpać przez kilka czy kilkanaście dni??
ja też kąpie, zamoczy sie ale zaraz osuszam ten opępuszek, pryskam octeniseptem i juz sie ładnie goichyba sie nic nie dzieje, skoro osuszamy i widać ze sie goi ładnie:)
derii84, asia888 lubią tę wiadomość
-
LadyDi, tak jak Sue, również balabym się zasnąć, ostatnio coś strasznie męczą cie jakieś dziwactwa
My od jutra zostajemy sami na dwa dni, mąż po rodziców na lotnisko wyjeżdża
Wiem, że będzie mi ciężko, bo mimo wszystko dużo mi pomaga, a tu jeszcze obiad na 8 osób trzeba będzie przygotować -
Odpadł nam kikut!!!!
nareszcie mamy piękny pęputek.
U nas mila noc, karmienie o 24, 3:30, 6:45
Po ostatnim karmieniu godzinę trolował ale radośnie bez płaczu wiec fajnie
Dziewczyny w którym momencie i w jaki sposób informuje sie ZUS o wyborze płatności zasiłku?
Ja sie zdecydowałam na 80% przez rok ale w tych wnioskach od Sue nie bulionie o tym. -
Rudasek wrote:ja też kąpie, zamoczy sie ale zaraz osuszam ten opępuszek, pryskam octeniseptem i juz sie ładnie goi
chyba sie nic nie dzieje, skoro osuszamy i widać ze sie goi ładnie:)
Uff, to dobrze, bo o to kuzynki nie spytałamtak jak piszesz Rudasku, tez dokładnie wysuszam (spsikuje octeniseptem i po minucie patyczkami wyciągam wszystko).
Moje cudowne dziecię śpi teraz obok mnie a ja się napajam tym cudownym widokiem
Pytanie, dajecie juz swoje dzieci do bujaka?
-
Dziewczyny już 2 marzec a mi się dalej moje dziecie nie chce urodzić..
Już dostaje do głowy ..
11 dzień po terminie z Om, 14sty z usg
Jutro będą próbować ostatni raz wywołać, jeśli nie uda się to cięcie
Tak bardzo Wam zazdroszczę, że macie już swoje pociechy przy sobie .. -
Oatrycja bedzie odbrze
zobaczysz
Derii moj też zasnał, ale mysle ze na chwilke bo bardziej jest na czuju niz we snie, juz go słysze jak stęka...mam nadzieje jednak, ze pospi ze 2h bo jestem wykonczona noca, praktycznie od 2 nie spał...
a ja sie tyle co miedzy jego kąpiela a pierwszą pobudka na cyca..czyli od ok 22-24, bo zanim sie ogarne, zjem itd to ląduje w łozku o 22...i to nie zawsze..a on juz o 23-24 woładerii84, PatrycjaP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Sue ja zdecydowanie mam jeszcze ciązowy tyłek. Wszystko tak "siadło" na dupsku i dole brzucha.
Bella ja mojej w ogóle nie odbijam. Kładę na boczku i tak idzie drzemać. Nie ulewa.
Moje dziecko weźmie smoka i zara wypluwa, wcześniej lubiała "podoić dydusia". Chyba minął jej czas ssania.
AsiaSzw u mnie w espumisanie jest napisane, aby dawać po 5-10 kropli do każdego karmienia, dziwne. Jednak ja daje tylko na noc, nie chce jej przywyczajac.
Asia888 octeniseptem popsikaj, zostaw na minutkę i patyczkiem do uszu wyczyść. Po takim "zabiegu" zrobi sie strupek i odpadnie w kawałeczkach na dniach.
Moim patentem na przewijanie (nocne) jest to, ze nie przewijam przy kazdym posilku. Przewijam ok 24-1 w nocy, a pozniej o 6 rano i mala jest zadowolona i jej pupsko też.
PatrycjaP wspolczujezbieraj sily kochana!
Mamuski po cc - ile mialyscie zastrzykow przeciwzakrzepowych? U mnie az 20! W dawkach 0,6. Moj brzuch wyglada jak poligon, a jeszcze 7 szt.
Masakra ide sie ogarnąc, dzisiaj jadę z psiakiem do fryzjera a podczas jego SPA z Adą odwiedzimy jej przyszłego Narzeczonegozobaczymy jak Dama zachowuje się w gościach.
asia888, PatrycjaP lubią tę wiadomość
-
Ash zeby dostac 80% trzeba bylo zlozyc wniosek do 14 dnia od urodzenia dziecka wiec nie wiem czy teraz sie zalapiesz. Pani w zusie dalaby ci dok do wyoelnienia. Jedziesz tylko z aktem.
Angelcia ja mialam 6 strzalow.
My przy cycku. Jaaaa szokGosiak lubi tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Ash zeby dostac 80% trzeba bylo zlozyc wniosek do 14 dnia od urodzenia dziecka wiec nie wiem czy teraz sie zalapiesz. Pani w zusie dalaby ci dok do wyoelnienia. Jedziesz tylko z aktem.
Angelcia ja mialam 6 strzalow.
My przy cycku. Jaaaa szok -
ash wrote:Odpadł nam kikut!!!!
nareszcie mamy piękny pęputek.
U nas mila noc, karmienie o 24, 3:30, 6:45
Po ostatnim karmieniu godzinę trolował ale radośnie bez płaczu wiec fajnie
Dziewczyny w którym momencie i w jaki sposób informuje sie ZUS o wyborze płatności zasiłku?
Ja sie zdecydowałam na 80% przez rok ale w tych wnioskach od Sue nie bulionie o tym.ash lubi tę wiadomość