Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
PatrycjaP wrote:Dziękuje kochane ;*
Strasznie zaczął mnie boleć, brzuch i plecy. Czuję się jakbym miała miesiączkę i mam lekkie plamienia być może coś się zaczyna
Patrycja z mojego wywolywanego porodu tak to się właśnie zaczęło, wiec jestem dobrej myśli. A ty zbieraj siły i jak masz szansę na znieczulenie, bierz i nie czekaj, ja miałam epidural i pomógł mi bardzo, bez niego bym zeszła w bólach przy 6cm rozwarciu:-( -
Mnie tez boli dzis głowa, ciśnienie chyba jest słabe bo i pogoda średnia!
Zbieramy sie na spacer póki nie pada deszcz!
Kupie dzis espumisan zeby miec w razie czego.
My nadal na pampersach białych 1. Jeszcze jedna paczkę duza muszę kupić bo moj synek to kruszynka.
Ja sie wcisnęłam w spodnie z przed ciazy, ale ciasno mi było i ucisko mi ranę po cc wiec zdjelam.
-
nick nieaktualny
-
asia888 nasi znajomi mieszkają pod Liege, nie wiem jak dokładnie wygląda ich szczepienna historia, ale wiem, że pediatry długo szukali i że lekarka jest Niemką
moje dziecko nie chce spać! jak go zbudziłam o 8 na karmienie, tak nie śpi, nie licząc 10 min drzemek po cycu.asia888 lubi tę wiadomość
-
Sue moze osłabiona jestes...ja tez tak mialam do soboty..az sie po prostu wyspałam...ale zanim to w nocy mi bylo zimno choc R spał na kołdrze, w dzien wyubierana i dalej zimno...w koncu odpoczełam, wyspałam sie i jest o niebo lepiej!
-
A ja mam temperaturę 37,4. W nocy zmoczylam sobie koszule i spalam w tym zimnym, bo nie zauwazylam. Jestem sama, czuje sie jak kupa. Na szczescie mały śpi i je, wiec śpię z nim. Dzis bede ściągać pokarm z prawej, bo
Mi sie nigdy nie zagoi
Myślicie, ze moge wziac apap?
-
agaaa28 wrote:Kubuś dziś od rana ciągle płacze i wcale nie chce spać
Nie wiem, co się dzieje. Niby kupę robił o 10 i to taką konkretną.
Po czym poznajecie, że malucha boli brzuszek?
Prezy się, kopie nerwowo, ma wielką potrzebę ssania, bynajmniej tak jest u mnie -
Patrycja, myślę ze się zaczyna, wiec powodzenia!
A ja zaraz będę oglądać 50 twarzy Greya tylko czekam aż Mala się obudzi
Jak ktoś chce obejrzeć, a nie ma możliwości pojscia do kina jak ja to tu jest ladna wersja:
http://www.cda.pl/video/18878441/Piecdziesiat-Twarzy-Greya---Fifty-Shades-of-Grey-2015-Napisy-PLWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 15:04
ash, megg, Angélique89, Penelope lubią tę wiadomość
-
derii84 wrote:Prezy się, kopie nerwowo, ma wielką potrzebę ssania, bynajmniej tak jest u mnie
U mnie tak samo i to nachodzi jakby falami, placze prezy sie wierzga i chwila spokoju, po czym znow to samo i tak w kolko
Megg moj tez od 5 dzis nie spi kolkuje mocno i nic nie pomaga...w kolko placz i cyczlamalam sie i dalam infacol, moze pomoze, ledwo juz zyjemy oboje eh