Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oooo dziękuję
Pomyliłam się. nie wiem dlaczego myślałam, że to Suri pisała o tych pozycjach
-
Sue a może to tylko na zmianę pogody? Pij dużo ciepłego, może gorący prysznic, albo wymocz nogi w gorącej wodzie? U mnie taka profilaktyka pomaga.
U nas szaro buro, ulewaNawet moje dziecko nie chce spać samo, tylko na cycku, chociaż teraz leży w leżaczku bujaczku a ja go kołyszę nogą
Ja muszę poprasować ciuszki, bo już nie mam go w co przebieraćA te, co dostał są na min 62.
-
AsiaSzw wrote:Mi jest za to ciagle zimno. Mam prawie 23 stoonie w domu i najchetniej wlaczylabym ogrzewanie. Normalnie cala sie trzese. Chyba zmeczenie i ogolne oslabienie organizmu daje taki efekt.
Ja mam podobnie w nocy, aż mnie talepie zimna, i też mam 23 stopnie w domu -
Asia888, mój na gości reaguje spaniem, ale nie w sypialni w ciszy i spokoju, tylko zawsze w salonie w głośnym towarzystwie
Mój Babel wreszcie śpi od godz. 8. Ale od jakiś 2 godzin co chwile strasznie stęka przez sen. Bidulek nie może cos kupki pewnie wycisnacBędziemy próbowali pozycji Asi888.
asia888 lubi tę wiadomość
-
Mnie też w nocy mega zimno, to chyba oslabienie po prostu.
Jeszcze jakoś spalam dziwnie, ze prawa piers mnie boli. Lewa brodawka sie zagoila i karmienie z tej piersi to przyjemność, ale lewa była tak poraniona, ze troche potrwa zanim sie zagoi.
Na szczescie mały śpi, wiec ja sie kimne razem z nim:)
-
Dzieki dziewczyny pomoglyscie bardzo!
Patrycja trzymam kciuki mocno za Ciebie! Wszystkie trzymamy za ostatnia lutoweczke!
Ja tez czuje taki chlod mimo ze sypialnia nagrzana to chyba rzeczywiscie te wyczerpanie
Pia a gdzie Twoi znajomi szczepili? Bardzo bym chciala tak szczepic, ja jestem w brukseli i tu maja program szczepionek skumulowanych tylkoPatrycjaP, derii84 lubią tę wiadomość
-
Dziękuje kochane ;*
Strasznie zaczął mnie boleć, brzuch i plecy. Czuję się jakbym miała miesiączkę i mam lekkie plamienia być może coś się zaczynaasia888, Lara 82, derii84, Sue, Angélique89, LadyDi lubią tę wiadomość
-
Patrycja, na pewno dziś się uda. Trzymam kciuki!
Mój mały ciągle żółtyOd dziś przepajam metoda Katis żeby może zeszło do piątku, bo mamy wizytę u lekarza, a nie chciałabym małego kluc
Babel się wypurkal i wcina mleko. A ja się chwile zdrzemnelam, ale ciągle jestem nieprzytomna.
Pogoda do d... Pada deszcz, a rano świeciło słonko. -
PatrycjaP wrote:Dziękuje kochane ;*
Strasznie zaczął mnie boleć, brzuch i plecy. Czuję się jakbym miała miesiączkę i mam lekkie plamienia być może coś się zaczyna
Patrycja, u mnie zaczynało się w dokładnie taki sposób, więc może się coś rusza -
nick nieaktualny
-
Angelcia ja tez mam dupe pociazowa, masakra nie wejde w swoje spodnie przed i mam dola, jeszcze 9-10 kg na plus
ja dzis tez mialam nie za ciekawa noc, maly jak spal ok do 4 to od 4 nie ma szans, prezyl sie i plakal
mysle czy dac mu juz sab simplex
podaje ktoras? jak dawkowac?