Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
derii84 wrote:Prezy się, kopie nerwowo, ma wielką potrzebę ssania, bynajmniej tak jest u mnie
Kuba też się tak zachowuje to może i jego boli brzuszek?
Przeraża mnie, że nie wiem, o co chodzi temu mojemu dziecku
Czy któraś z Was podaje Delicol? Jak to podajecie? -
ash wrote:Kupiłam Esputicon. Daje sie go max 2 kropelki 2x na dobę co jest wyjaśnienie niż przy espumisanie
Na spacerze spał jak susel, a teraz znowu sie pręży i płacze. Podalam kropelkę esputiconu, mam nadzieje ze pomoże.
Ash daj znać znać czy działają te krople. Miało się ich podaje w porównaniu z innymi -
Większość kropli jest po 1 miesiacu, Sab Simplex tez.
Esputicon ma te przewagę ze daje sie go bardzo mało, co nie jest upierdliwe przy kp.
Dałam 1 kropelkę i juz słyszę jak bąki idą choć nadal sie pręży i kwęka. No ale przynajmniej idą. Zobaczymy jak bedzie to działało na mojego synka.
asia888, megg lubią tę wiadomość
-
LadyDi wrote:Patrycja, myślę ze się zaczyna, wiec powodzenia!
A ja zaraz będę oglądać 50 twarzy Greya tylko czekam aż Mala się obudzi
Jak ktoś chce obejrzeć, a nie ma możliwości pojscia do kina jak ja to tu jest ladna wersja:
http://www.cda.pl/video/18878441/Piecdziesiat-Twarzy-Greya---Fifty-Shades-of-Grey-2015-Napisy-PLLadyDi, Penelope lubią tę wiadomość
-
asia888 wrote:Dziewczyny na tym etapie jaka kupa jest normalna? Moj robi rzadka z pomaranczowymi grudkami jakby musztarda z woda zmieszana, czy to normalne?
Prawidłowa kupka w 100%nie martw się.
Ja podaje popołudniu 5 kropli Espumisanu, ale będę musiała mu podawać chyba też po kąpieli do jedzenia, ponieważ nasz horror zaczyna się ok 23 i trwa do ok 2 w nocy.
Tez mi się serce kruszy na kawałki, jak widzę te cierpienie na jego buzce :'(asia888 lubi tę wiadomość
-
Też mi się wreszcie udało wrzucić zdjęcie na drugie forum
Tymek po aktywnej nocy i aktywnym wczesnym popołudniu wreszcie spi od godziny 15. A ja padam na twarz, ale przecież teraz moje drugie słonko z przedszkola wróciło i jak tu odpocząć?? Czekamy na tatę, a w tym czasie pewnie wstanie młodszak. Zaraz zasnę...