Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny pomocy! Mój maluszek od wczoraj ciągle się pręży przy tym stęka! Nic nie pomaga żadne krople żadne masaże NIC!!! Jest mi go okropnie szkoda bo wydaje mi się że bardzo się męczy co zaśnie to po chwili się budzi masakra. Myślicie że powinnam jechacć do lekarza ?
-
No to ewidentnie ma coś z brzuszkiem, Kurcze u mnie od czasu do czasu tez tak ma ale u nas espumisan działa. zaraz idzie kupa i pierdy i pojawia sie uśmiech. Myśle, ze jak nic nie działa to jedź albo zadzwoń chociaż, moze CI cos doradzi. Pati może do połoznej zadzwon..
-
Moje dziecko spija wszystkie moje emocje - wczoraj sie na maksa stresowalam dzisiejszym badaniem i on przez to był taki niespokojny i ciagle chciał cycka.
Ale waga Tomka to 3120:) wiec od piątku przybrał 120g:) niedaleko pada jabłko od jabłoni - dba o linie:)
Pani pediatra bardzo fajna, powiedziała, zeby kłaść dziscko na boczkach i pleckach - zmieniac. Dokładnie powiedziała, "prosze go kłaść tak, jal mu wygodnie"
Dostaliśmy skierowanie na usg bioderek i 2.04 mamy szczepienie.
Pani doktor była zaskoczona, ze Tomek taki spokojny na badaniu, ze nie płakał ani nic:)
No i stwierdziła, ze jest długi jak na swoją wage urodzeniowa. I ja mam wrazenie, ze urosl mi na długość, bo piżamki sa juz dobre, a sie chłopak topił
Słoneczna, odpowiadając na Twoje pytanie o cięcie - mnie czasami jal za długo siedze to jeszcze troche boli, ale to bardziej taki dyskomfort. Po całym dniu, jak przegne z łażeniem po domu i wysiłkiem to tez czuje jeszcze. Mysle, ze to normalne, że ból może dokuczać. Zalezy pewnie jak duże było nacięcie. Ja staram sie siadać na jednym albo drugim pośladku. Czytałam, ze bol moze nawet do miesiaca dokuczać!! Nie przejmuj sie :*
-
nick nieaktualny
-
Kurde ale jaja. Chcialam malego zapisac do przychodni i nie zapisali nas bo jestesmy nie szczepieni.
Sylwia a ty w szpitalu szczepilas? Bo teraz zastanawiam sie gdzie mam zapisac mlodego jak taki cyrk.
Gosiak ciekawe jak u was bedzie z przychodnia.
Powiem szczerze ze kooara mi opadla -
cath wrote:Bylas z tym u lekarza? Bo nasza nie miala nic na brzusiu tylko na szyjce. I sie nas pytal czy bylo na brzusiu mowie ze nie a on to dobrze bo tak to wiadomo ze trądzik a nie skaza bialkowa!!
Cath, bylam, ale tu w Danii wszystko jest normalne. To podobno tez, powiedzieli ze hormony. Miala kilka pryszczykow na klatce przy sutkach i troszke przy szyi, brzuszek czysty, ale zginely i się nie powtorzylo. Na buzce tez juz nie ma nic praktycznie. A kalli wysusza faktycznie, ale kremuje buzie i wszystko jest ok -
nick nieaktualny
-
bella84 wrote:Fedra co do kolki probowalas metody 5s? Spowijanie-stabilna pozycja na boku lub brzuszku- wyciszanie- skolysanie-ssanie?
Na ta chwile krople rano krople wieczorem pilnowanie jedzenia i masę innych rzeczy powoduje ze przynajmniej z gazami nie mamy już takiego wielkiego problemu...
Przy kolkach tak na przyszłość jakby któraś miała ten problem Z kołkami to lekarz zwrócił uwagę by pilnować jedzenia bo dzieci kolkowe chcą jeść i jeść bo chwilowo przynosi im to ulgę dlatego ważne jest by nie przekarmiac...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi