Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Z tymi butelkami to ile dzieci tyle opini mam
Mojej nie podchodzą butelki z lovi ewidentnie musi miec szeroki smoczek
Moja łyka powietrze jak za długo nie dostaje butli wtedy jest zła i szybko chce wypić wtedy zabieram butle i ja tulę by się uspokoiła wtedy dopiero daje butle i jest lepiej
Babydream mi odpowiadały ale ze mam zapas na razie Dady to muszę zużyć te a potem będę testować dalej...
Aha pochwale się moja wazy już 4500 i jest długa na 62 cm już cała reklamówka ciuszków poszła w odstawke
Obecnie sprawdzają się body z dł rękawem plus spodenki i skarpetkimegg lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Ja tylko piersia karmie.mam jeszze jakas chicco ale nie probowalam. Moze odciagne pokarm ktoregos dnia i dam do nakarmienia mezowi;))
A butelki myjecie w tych plynach? Czy wygotowujecie?
Bo wyslalam meza po plyn i mowie se np Nuk lub Frosh to kupil Nuk ale spray do dezynfekcji zabawek i powierzchni;)) chyba do butelek sie nie nada:)
mala_mi1982 lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Ja tylko piersia karmie.mam jeszze jakas chicco ale nie probowalam. Moze odciagne pokarm ktoregos dnia i dam do nakarmienia mezowi;))
A butelki myjecie w tych plynach? Czy wygotowujecie?
Bo wyslalam meza po plyn i mowie se np Nuk lub Frosh to kupil Nuk ale spray do dezynfekcji zabawek i powierzchni;)) chyba do butelek sie nie nada:)
Ha ha ha Tatusiowie
My myjemy w Froshu a potem do sterylizatory...słoneczna 85 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyU nas tez body ale najczesciej to spiochy, pajacyki
Lubie ja tez czasami wystroic w jakas sukieneczke.
Ja najpierw myje butelki tymi specjalnymi szczotkami w samej wodzis a potem wkladam do sterylizatora na butelki albo sterylizuje w podgrzewaczu bo tam tez taka opcja jest. Nie uzywam zadnych plynow do tego.słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
U nas Pola leży na macie od 2 tygodnia życia. Mamy też huśtawke i też już korzysta z tydzień.
DZiekuje za gratulacje. Dziś idziemy do kościoła w sprawie chrztu i ślubu.
U nas bodziak z krótkim lub z długim i spodenki lub polspiochy i skarpetki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 15:29
Pola
Hania -
Nasz na noc ma takie pidzamki coś jakby pajacyk, ale bez stopek. Zauwazylam, ze Tomek lubi spac z gołymi stopami, bo nawet w nocy wykopuje mi sie z koca i go pilnować musze:)
Moj synek w dzien ma maksymalnie 45 minut drzemki... Ledwo go odloze do łóżeczka, to juz stęka.
Katis, powodzenia!!
-
Ja body i na to pajac. Tak mowili na sr- bidy jak druga skora;))
Boje sie zakladac spidenek, spiochow bo kysle ze uciska ta gumka brzuszek.
Czasem na body polspiochy czyli te na szeleczkach jakby;)
Dzis byly rampersy ale juz fontanna zalala i mamy juz zestaw nr 4
Czy biooil jest dobry na rozstepy??
Boze znow mnie tylek boli. Zalamie sie.
Maz wrocil do pracy i jestem sama- pewnie dlatego tak czuje. Aby jeszcze ze 2 tyg...
Bo u mnie wkurza ten polog.
Mam nadzieje ze brzuch jeszcze spadnie bo przeciez macica ze 3 tyg sie obkurcza