Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie zauwazylam czerwonej lini, nie mam żadnych dolegliwości z
Tego tytułu. U mnie to przez parcie niestety:/ pewnie nie wylecze i bede musiała kupic ten posterisan.
Poki co pije tez duzo wody i jem jabłka, zeby zaparć nie było.
A wlasnie - jakie macie sposoby na zaparcia?
-
Mistrzyni,bardzo wsolczuje choroby maluszka.
U mnie tez Armagedon. Mój starszy syn dziś przeziebiony siedział ze mna w domu cały dzień, wiec łatwo nie było. Ale jest jeszcze gorzej bo popołudniu zaczął wymiotowac i wymiotuje do tej pory. Serce mi pęka. Teraz tata się nim zajmuje, a ja siedze w innym pokoju z Tymkiem. Modle się żeby mały się nie zaraził, bo to na bank wirusowkaAle jak się ma przedszkolaka w domu to przyniesie wszystkie najgorsze choroby od dzieci
Nie da się ustrzec. Trzymajcie kciuki, żeby małego nie złapało
-
Ja tez mam hemoroidy od porodu. Nic przyjemnego, czasem swedzi, czasem boli przy 2, ale nie bardzo. Ja tam nie zagladam, wiec nie wiem jak to dokładne wygląda. Chyba zaczne stosować olej kokosowy.
Na zaparcia wcinam jabłka ze skórka. Na mnie to działa.
Wczoraj jak mnie zaczęło brać przeziębienie, to dwa razy lyknelam tego oleju i mi przeszło. Może po nim.
Gosiak lubi tę wiadomość
-
A więc dnia 27 czerwca o 13:00 chrzciny Polkę i mamy ślub kościelny
bez problemów proboszcz się zgodził. Nawet nie musimy chodzić na nauki i żadne takie
Gosiak, NASTA, asia888, Bietka, MistrzyniWKochamCieMisiu, Sue, LadyDi, dorocia2324, słoneczna 85, ash, Penelope, megg lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
nick nieaktualnyO Katis super wiesci
Do mnie o 19 zawital kurier. Cos pozno troche. Myslalam ze bedzie jutro. Przywiozl mi pieluszki. Zamowilam te Bambo Nature i jeszcze paczke Beaming Baby. Wiec teraz mam zapasyJak bede bardzo zadowolona z Beaming to jak sie skoncza zamowie osmiopak to wyjdzie taniej:) Zalozylam teraz pierwsza pieluszke bo 1 pampersy sie juz skonczyly
Katiś lubi tę wiadomość
-
Katis gratuluje:)
Mistrzyni duzo zdrowka dla maluchow:)
Moj malutki od 13 chc3 cyca co 30min-1godz przysypia przy cycu i zaraz sie budzi jak go odkladam do lozeczkw, badz kupa eh a marzylam o drzemce... tez tak ktos ma? Bo jak czytam ze wasze maluchy spia po 3-4godz po karmieniu to brzmi jak raj jakisKatiś lubi tę wiadomość
-
No ja musialam moim rodzicom tlumaczyc czemu nie moga odwiedzic nas w ten weeken.. Tata od poniedzialku cos zlapam .. 2 dni potem czul sie lepiej i juz chcieliby wpasc bo dawno malej nie widzieli a ja im mowie ze tydzien kwarantanny.. A oni ze juz tata lepiej sie czuje.. I co? Po 2 dniach rozlozylo go na maxa... To mama ze ona moze sama wpasc bo ona zdrowa i musialam jej tlumaczyc ze ona moze sie czuc dobrze a zaraz ja wylozy bo z opoznieniem przyjdzie ale przychodzac do nas moze juz miec zalazek infekcji... Wiec lepiej wg mnie mocno ograniczyc kontakt nawet jesli komus sie wydaje ze juz jest ok to jeszcze tydzien dac min by sie upewniv ze ok... Nawet jak teraz do dziecka sie nie zbliza blisko i go nie zaraza to my przeciez z tego niwyspania i przemeczenia jestesmy oslabione a wtedy my mozemy cos zlapac....
Mistrzyni trzymam kciuki za zdrowko maluchow!MistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
-
asia888 wrote:Moj malutki od 13 chc3 cyca co 30min-1godz przysypia przy cycu i zaraz sie budzi jak go odkladam do lozeczkw, badz kupa eh a marzylam o drzemce... tez tak ktos ma? Bo jak czytam ze wasze maluchy spia po 3-4godz po karmieniu to brzmi jak raj jakis
asia888 lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Ja miałam tak od 11 do 17, wczoraj to samo. Zasypiał na troszkę na rękach, łóżeczko parzy. Jak położyliśmy go na kanapie w salonie to spał ponad 1,5h. Chyba po prostu potrzeba bliskości.
asia888 lubi tę wiadomość