Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do lezenia na brzuchu to Stać tylko tak śpi od kilku dni. Jak kładę go na plecy to odrazu zaczyna się wiercić i marudzić. Dzisiaj w nocy wędrował po lóżeczku tzn przesunął się do przodu o jakieś 20-30 cm
a ostatnio w nocy skopal z siebie cały kocyk.
-
Bietka ostatnio troszke zaniedbalam ten latwy plan bo maly marudzil na przyklad dzis totalna rozpierducha. Ale przyszla mata edukacyjna i jitro zobaczymy jak zdaje egzamin w latwym planie
Generalnie Ignas jest spokojny jak mu brzuszek nie dokucza.
Sue piers musi sie przyzwyczaic do laktatora. Dzis odciagnelas 70ml jutro byloby wiecej. Poprostu musi sie nauczyc innego wydalania mleka. -
nick nieaktualny
-
Sue wrote:Tomek chyba zaczyna odkrywać, że ma rece wlasnie, bo pakuje je ciagle do buzi
jak jest głodny, to potrafi sie przyssac do własnej dłoni
albo do mojego ramienia, albo piersi gdzies z boku sutka.
Ale Deri, masakra, taki maja te nasze dzieci chwyt, ze szok. Mnie kiedys Tomek uszczypnal w piers, to az łzy miałam w oczach, zanim mu te rączkę zabralam.Sue lubi tę wiadomość
-
Śmieszne te nasze dzieciaczki
Tomek jak go biorę na rece to robi tez takiego dzięcioła jak szuka cycka:P a jak robi dziobek, zeby złapać piers, to mam ochotę go schrupać, taki jest słodki:)
Oglądam wlasnie Prawo Agaty i ide spac, bo Tomcio pewnie za 2 godziny bedzie chciał jesc
-
nick nieaktualny
-
Tak z jednej. Miałam tyle, bo ona nie byla opróżniana z 10 h. Była tak twarda i przepelniona, że prawie eksplodowała
teraz już tak mi się nie zdarza.
Suri z pleców na brzuszek Twoja Nelka się przekreca? Jestem w szokuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 22:57
-
Jest mi tak smutno i tak zle. Dzisiaj pisalam jak ładnie Natalka bawi sie z moja babcia. Kilka godzin temu zabrało ją pogotowie. Wyskoczyła jej endoproteza stawu biodrowego. Jestem załamana, ma.81 lat, jest schorowana, nawet nie chce myslec o kolejnej operacji. Chyba dzisiaj nie.zasne. Czekam na yel. Od mojego taty, pojechal do szpitala.
-
Witam Kochane ;*
Córeczka w czwartek juz bedzie z namiJuż z nią wszystko wporządku
Bardzo się cieszę. Dzięki za kciuki
;*
Przesyłam fotke
http://www.iv.pl/images/16774768343655834652.pngmala_mi1982, Penelope, megg, Laurka, Katiś, Patrycja20, derii84 lubią tę wiadomość
-
Mój też potrafi się w akcie desperacji przyssać do swojej piąstki, albo jakiegokolwiek innego fragmentu piersi. A jak piersi szuka to też mi dzięcioła przypomina
i nie chce mi usnąć
dziewczyny kiedy zaczyna się robić strupek po szczepionce na gruźlicę? -
No i ja się witam z karmienia
Januszkowa trzymam kciuki aby z babcią było wszystko dobrze!
Patrycja cieszę się, że Majeczka ma się lepiej i wraca do domu
Ja Ci nie pomogę z tym strupkiem.
Wczoraj zauważyłam, że pepuszek młodego jest trochę czerwony. Wcześniej nic się nie działo, zagoil się ładnie już dawno temu a teraz wygląda jakby coś tam znowu się zaczynało dziać... Popsikalisny octaniseptem i będe obserwować. Mam nadzieję, że nic się z nim nie dzieje.