Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue latwy plan to ulozenie dnia z jexyka niemowlat.
Januszkowa trzymam kciuki z babcie.
Patrycja super wiesci.
My po karmieniu ja odciagam. Dzis pierwsze karmienie M robil a ja pierwszy raz od miediaca przespalam 4h ciagiem łał szalenstwoale odrazu inaczej sie czuje megaaa. No i maly dzis pospal dluzej bo prawie 4h wlasnie, az boje sie cieczyc.
P.S Sue polecam do mrozenia woreczki Canpolu sa mega wygodne i zajmuja. Malo miejsca do tego szybko sie pokarm rozmraza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 03:23
Penelope lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
My dziś wyspani. Młody spał od 18 do 23 do 3 i do 6. Ja spalam od 19z przerwami na karmienie ale i tak czuje się jak młody bóg
W nocy Tymcia przewijalam i zrobił kupe w czysta pieluche jeszcze na przewijaku, a potem w następną pieluche siki - posikal tez wszystko dookoła
-
Bella, ja mam klin, ale w sumie u nas się nie sprawdza. Toczyńska mówiła, że sam taki klin to za mało, że powinno być 45 stopni i poduszka pod pupę wtedy, żeby dziecko się nie zsuwało.
U nas śpi na płasko na boczku i jakoś ulewanie nam się zmniejszyło. -
A ja chyba będę musiała przyspieszyć wizyte u ginekologa... Wczoraj doprowadziłam sie tam na dole do porzadku i chciałam zobaczyc co słychać.. Wzięłam lusterko i wydaje mi sie, ze moja szyjka macicy jest zaraz u wejścia!!! Nieeee!!
Wybaczcie dosłowność, ale jestem przerażona!
-
No to niezle... Lara, ale skoro ja tak mam i Ty tak masz, to moze to normalne? Ja zaczynam regularnie cwiczyc miesnie kegla, nie ma bata!!
Koedy masz wizyte u gina? Ja mam 31 marca, ale naprawdę jestem przerażona!! Boje sie, ze to przez to, ze nosilam wozek. Nie jest ciezki, zawsze podnosze go na zgietych kolanach.. Oby to było normalne i przeszło szybko!
-
Bella, czytałam ostatnio, ze ulewanie u takich maluszków sie zdarza, z powodu nierozwinietego układu pokarmowego i to na szczescie mija.
Tomkowi też sie zdarza, zazwyczaj jak zje za dużo. No i na noc klade go na boczku, bo inaczej nie zasnelabym za Chiny, w dzien lezy sobie na pleckach, bo mam nad nim kontrole.
A w lozeczku pod materacyk wlozylam ksiazke:) i w lozeczku nie ulewa, skonczyl sie tez problem furkoczacych gilow w nosie, bo mleko mu nie spływa do noska:)
Moze sprobuj tak? Włóż jakas ksiazke pod materacyk i zobaczysz czy jest poprawa. Tak Radziły mi mamy na grupie na fb.