Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja co godzinę dzisiaj z cycem, bo płacz, mąż zrobił skromne 60ml teraz, wypił 30 i co,zwymiotowal przezarty, no masakra, od dzisiaj butelki precz, niech się męczy z piersią, tak dalej być nie może. Życzę miłych chwil w śnie mamusie
-
Topola wrote:Pia, jakie kupiłaś te wielorazowe wkładki? Je się pierze w pralce czy jak to wygląda? Mnie też te jednorazowe drapią niesłychanie i już wypróbowałam kilka rodzajów. Wszystkie są okropnie niewygodne, przesuwają mi się i generalnie z żadnych nie jestem zadowolona.
o takie kupiłam http://allegro.pl/avent-wkladki-laktacyjne-krazki-wielorazowe-6szt-i5140817732.html
można je prać ręczni i w pralce. wcześniej myślałam, że jednorazowe lepsze, ale nie polubiłam ich. o tych wielorazowych mogę powiedzieć, że w końcu jest ok, zobaczymy jak na dłuższą metę, ale po 1 nocy jestem zadowolona -
Topola wrote:Pia, jakie kupiłaś te wielorazowe wkładki? Je się pierze w pralce czy jak to wygląda? Mnie też te jednorazowe drapią niesłychanie i już wypróbowałam kilka rodzajów. Wszystkie są okropnie niewygodne, przesuwają mi się i generalnie z żadnych nie jestem zadowolona.
o takie kupiłam http://allegro.pl/avent-wkladki-laktacyjne-krazki-wielorazowe-6szt-i5140817732.html
można je prać ręczni i w pralce. wcześniej myślałam, że jednorazowe lepsze, ale nie polubiłam ich. o tych wielorazowych mogę powiedzieć, że w końcu jest ok, zobaczymy jak na dłuższą metę, ale po 1 nocy jestem zadowolona
tak więc Słoneczna, Topola polecam
są też innych firm, ja wybrałam z średniej półki cenowej, trochę mnie ta koronka skusiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 04:43
-
słoneczna 85 wrote:Czy ktos z was ma ta lyzeczke medeli? I czemu kosztuje prawie stowe?;/
dlatego jej nie mamcena jest dla mnie zabójcza. ale w akcie desperacji pewnie bym kupiła. za butelkę calma jak potrzebowaliśmy, bo mały nie chciał chwycić piersi w sklepie stacjonarnym mąż zapłacił 80 zł.
-
Pozdrawiam z karmienia nr 2
Moje dziecko dzis zaszalalo i spał od 20:20 do 24:40 i od 1:05 do 4:30!
Teraz spi juz przy cycusiu wiec bede go odkładać do kołyski. I tak poranek pewnie ok 7 przeniosę go do swojego łóżka bo zazwyczaj zaczyna kwękac a ja chce jeszcze pospać.
Z butli nawet w nocy nie udało mi sie go dotankowac. No kurde no!
Moze jak by zgłodnial to by zjadł a tak to juz po cycusiu mu sie nie chce. -
nick nieaktualnyDeri kupisz femaltiker bez recepty, w gemini kosztuje ok 17zl, u mnie w stacjonarnej kosztowal 33
.
Sloneczna ja man karuzelke odkad Ada skonczyla 2tyg. Smoby cotoons z pluszowymi pszczolkami, projektorem, bodajze 5 melodiami i do tego pilot. Maja wersie blue i pink. Cena z all z przesylka to +/- 170zl.
Jednak zeby Ade to zachwycalo to jednak nje bardzoderii84, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Witam sie z karmienia nr 3
dzisiejsza noc calkiem niezla
mala po kapieli i 19 przed i po ktorej dostala cyca padla o 19.45 i wstala o 23.15 az w szoku bylam potem cyc butla i pionizacja 30 min kolejne wstawanie o 2-2.40 i kolejne dopiero teraz
o 5 :p az sama wczesniej sie obudzilam i mimo ze mam nianie sprawdzalam czy oddycha :p kurcze moze ten rytm dnia zacznie dzialac
fakt ze mala od spaceru ktory trwal wczoraj 1.5 h do 14.13 nie spala
ale wczesniej z kolei spala sporo
wiecmusze popracowac nad tym by w dzien spala mniej to noc bedzie moze lepsza :p