Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A Tymek znowu kicha i smarka. No przejeb...e mieć w domu przedszkolaka i niemowlaka
Tymek miał nos przytkany i chciałam odciągnąć i się nie dało a za chwilę wykichal taka kozę, ze nie wiem gdzie mu się tam mieściła i jak wyszła przez ten mały nosek !
-
nick nieaktualny
-
a u nas zero snu..od 10 jedna dzremka 20 minutowa i wszystko na ten moment...nie wiem czemu to Dziecie moje nie spi dzis...non stop jestem przy wózku, łozeczku badz mam Go na rekach....nic nie zrobie
zero obiadu , zero sprzatania..nic...
-
nick nieaktualnyMoja tez dzisiaj cos malo spi. Od 12 jak zjadla tak nie spi. I noszenie chuscie albo nosidelku, albo lezenie mata, lezaczek. I tak mija nam dzien..O tyle dobrze ze nie placze no chyba ze sie juz jej znudzi lezenie i chce do mamy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 15:35
-
Suri97 wrote:Moja tez dzisiaj cos malo spi. Od 12 jak zjadla tak nie spi. I noszenie chuscie albo nosidelku, albo lezenie mata, lezaczek. I tak mija nam dzien..O tyle dobrze ze nie placze no chyba ze sie juz jej znudzi lezenie i chce do mamy.
Moj teraz padł..ciekawe czy znów na 5 min czy na dłuzej..
własnie gotuje ziemniaki na kotelty ziemniaczane, mam nadzieje, ze choć zdąze je zrobić bo zjesc to juz pewnie nie..Maly wyczuwa jak chcemy razem z R zjesc obiad i oczywiscie nie spi i daje w palnikwiec jemu osobno i na raty
-
Moj tez dzis słabo spał. Dopiero padł na karmieniu przed spacerem i spi od 13:30. Ja wróciłam ze spaceru, zostawiłam go w wózku, zrobiłam makaron ze szpinakiem i mam na dwa dni, jeszcze rosol do tego:)
Ja ściągałam dzis laktatorem z lewej piersi i powiem Wam, że ja tu sie martwię, ze mało mleka, a mleko wręcz tryskało!
Musze troche napędzić produkcje, bo lewa jak mam pełna, to mam znacznie wiekszalato idzie, jak ja bede wygladac z krzywymi cyckami!
Penelope lubi tę wiadomość
-
Topola wrote:Pia, i jak te wkładki się sprawują? Czy je się jakoś mocuje żeby nie latały mi po koszulce. Na noc zakładam kaoszulkę do karmienia, taką ciaśniejszą żeby nie być w biustonoszu non stop, ale wtedy wkładka łatwo się przesuwa.
Topola, one mają jedną stonę chłonną a z drugiej jest taka ładna koronka i ona ma zapobiegać przesuwaniu się. Wcześniej miałam problem z wkładkami taki, że one mi się w taki rulonik robiły i były takie nieładnie pomarszczone pod stanikiem. Z tymi nie mam takiego problemu na razie, w nocy a i owszem trochę mi się poprzesuwały.
Mam je dopiero dobę, ale wolę je od jednorazowych.Topola lubi tę wiadomość
-
My po obiedzie. Oczywiście na raty
Teraz mąż przejął małego. Idę dziś do fryzjera podciąć włosy. Umówiłam się na sam koniec, mąż i synek idą ze mną, w planie mają spacerowanie pod fryzjerem
. W razie czego będę karmić u fryzjera...
Gosiak, Penelope lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jestem zalamana oryginalnymi pampersami (zwyklymi jak i premiumkami). Wystarczy, ze Ada spi na boku i po drzemce zmiana wszystkich ciuchow = przelana dupka, wycieka to gdzies bokiem. One maja mega chujski wkład, dosc, ze cienki to tak smiesznie wykrojony. Moze moj dzieć tak duzo siura i tak jest? Nie mam pojecia.
Dady zwykle jak i premium sa o niebo lepsze, baby dreamy tez, ale sztuczne...
W ogole Corcia ma katar, bidulka... Nie jakis straszny, ale męcze ją co chwile aspiratorem, marimerem i kropelkami od lekarki, bo bylysmy... Martwilam sie zeby gardlo nie bylo zawalone i poki co czysto. -
Sue wrote:lato idzie, jak ja bede wygladac z krzywymi cyckami!
Ja tez mam krzywe cycki. Prawa jest duzo wieksza od lewej. Od zawsze byla wieksza a teraz to juz w ogole. Ale nic z tym nie zrobie bo jest tak nawet jak obie sa pelniutkie. W staniku wcale tego tak nie widacGosiak lubi tę wiadomość
-
Dorocia, to tak jak u mnie, prawa większa, z prawej też więcej mleka ściągam. Staram się zaczynać zawsze od lewej jak karmię z piersi ale póki co się nie wyrównuje. Chyba to typowe dla karmiącychdorocia2324 wrote:Ja tez mam krzywe cycki. Prawa jest duzo wieksza od lewej. Od zawsze byla wieksza a teraz to juz w ogole. Ale nic z tym nie zrobie bo jest tak nawet jak obie sa pelniutkie. W staniku wcale tego tak nie widac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 19:35
-
Penelope wrote:Dorcia, to tak jak u mnie, prawa większa, z prawej też więcej mleka ściągam. Staram się zaczynać zawsze od lewej jak karmię z piersi ale póki co się nie wyrównuje. Chyba to typowe dla karmiących
Moj maly na karmienie zjada tylko z jednej piersi. Dlatego raz dostaje z lewej, raz z prawej, itd.
Dzis sciagam bo jutro musze malego zostawic, wiec i mleczko dla niego musi byc.