Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj nosi 56 i 62 co nie które.. Kaftaniki 56 juz wszystkie za male, za krotkie rekawki..
A to moj Jaś
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/29190434faa3.jpgmala_mi1982, Groszek, Gosiak, Suri97, derii84, Sue, Penelope, Patrycja20, dorocia2324, LadyDi, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Nasz teraz padl. Ale tez jakis marudny caly dzień. Baki go kręcą chyba
ehh...
My juz tez 62. W sumie 56/62 bo 56 Male.
Pampersy 2 juz od dłuższego czasu. Chyba będę przechodzić na 3 bo koncza mi się 2.
Mnie tez czasem zakluje rana, ale juz mniej bo niee jest taka świeża. Ale raz myślałam,ze oszaleje!
Napakowalam w siebie witaminy C, herbat, miodu i Prenalenu, tabletek na gardlo i jest lepiej ! -
Śliczny Jasiu. Naszemu tak się jego czarna czupryna wytarła że teraz wygląda jak starszy pan łysiejący od czoła:) Przez to zaczyna mi przypominać mojego dziadka
Na szczęście dziadek był bardzo przystojnym mężczyzną
Gosiak, derii84, Penelope lubią tę wiadomość
-
Suri97 wrote:Derii przypomnisz jaka to wyspa na ktorej mieszkasz? Jak tak piszesz to mam wrazenie ze tam niczego nie ma
bez obrazy oczywiscie
Ile tam ludzi mieszka?
A mojego P. nie ma ale jak w kwiewtniu przyjedzie to bedzie sie dzialo bo oboje jestesmy wyposzczeni
Nie gniewem się, bo to prawda, niczego tutaj nie m. A żyję żyje tu ok 500 osób. Wyspa Traena w części Nordland
-
nick nieaktualnyJa zaraz oszaleje z Mloda. Jak caly dzien ladnie spala tak teraz oczy jak milion dolarow (wyrazenie 5zł jest zbyt slabe!). Zeby jeszcze spokojnie lezala, a tu ciagle pluje smoczkiem.. co usiade na lozku to wrzask, na prawde to doprowadza do szalenstwa. JUZ NIE WSPOMNE, ZE ZYGAM DZWIEKIEM KARUZELKI.. HEELP...
Na nogach jestem od 3:20 rano, bo wtedy jej sie uwidziało 1,5h aktywnościi sama olałam sen, a teraz, kiedy chcialabym sie rzucic na wyro to ciagle jakiś alarm..
-
Kurcze, Wasze dzieci tak ładnie podnoszą głowę, a Tomek po 5 minutach na brzuchu wrzeszczy, płacze i koniec.
No i martwi mnie to, ze jak lezy na brzuchu, to ciagle prostuje jedna nogę, a jak lezy na plecach, to jest taki skrzywiony. Pediatra jak go oglądała, to nie zauważyła nic złego.
-
nick nieaktualny
-
a moj czasem trzepie nozka tak jak pisala kiedys Asia Szw- jakby wode zrzucal.
to normalne?
moj glowe podnosi ale trzymam bo sie boje ze moze za dlugo.
tez jakos krzywo lezy Sue:)
a m y sie bujamy z pepkiem- dzs idjeli warstwe ta co zostala i jeszcze srodeczek znowu lapisowali i mamy przyjechac za tydzien:(
moze bedzie juz koniec.
ech.
-
Sue, a te skrzywienie zmienia strony w zależności, gdzie Tomus ma główkę? Jeżeli tak,to wszystko jest ok. Zanim te nasze dzieciaczki się naprostuja to trochę minie.
Mój dopiero padł, w dzień dwie drzemki 15min i jedna pół godziny, ja też padam na pysk, mam nadzieję, że pospi trochę. Dostał i cyce i mm,bo taki głodny był, godzinę po jedzeniu jeszcze dotrzymał mi towarzystwa no i w końcu upragnioną ciszę mam -
Suri97 wrote:A mojego P. ciagnie w kraje Skandynawskie. Mowi ze kiedys musi nas tam zabrac bo on juz byl i jest zakochany w Norwegii.
Bo faktycznie jest pięknie w Norge
Zobacz sobie e Google jak Traena wygląda, wiosną i latem jest tu pięknie, o ile nie ma sztormuSuri97 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDerii naprawde pieknie tam macie
My nie mozemy dojsc do porozumienia . P. ciagnie do takich najlepiej bezludnych miejscowosci. A mnie znowu do duzych miast gdzie wszystko jest na wyciagniecie reki, wszedzie blisko, szybko i wygodnie.A jemu znowu odpowiadalaby taka cisza i spokoj jak najdalej od miasta.
Niewykluczone ze kiedys sie wyprowadzimy z Polski bo praca jest wszedzie tylko nie u nas w Pl albo po prostu mojego praca sie w Polce nie ima.
Przyszlosc pokaze co bedzie.
W pon mam pierwsza wizyte u gina od porodu. Mam nadzieje ze wszystko ok bedzie.
Przyjada rodzice od P. wiec mala zostanie pod opieka dziadkow. -
nick nieaktualnyasia888 wrote:Mala mi a podawalas jakies leki malemu na infekcje ? Moj ma katar zolty juz od tygodnia i charczy i kazali tylko sola fizjologiczna przeplukiwac a to niewiele daje
asia888 lubi tę wiadomość