Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny widzę, że wpisałyście mnie na liste...niepotrzebnie...mojemu skarbowi przestało bić serduszko...niestety miałam zabieg teraz czekam na @ i jak na złość małpa nie chce przyjść!
Taka radość mnie ogarnia jak patrzę na wasze zdjęcia, ja mojego skarba nie widziałam tak dokłądnie ale z całego serca go kocham i tęsknie za nim i wierzę że niedługo sama doświadczę tego.
Wam natomiast życzę spokojnej ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 07:51
-
Czekolada witaj. Strasznie mi przykro nie wiem nawet co napisac.
Mam nadzieje, ze uda Ci sie szybko zajsc w ciaze i cieszyć maleństwem :*
W kobietach jest jednak ogromna moc, potrafią sie podnieść z każdego upadku.
Trzymam za Ciebie mocno kciuki!czekolada lubi tę wiadomość
-
Wiesz Vel ja jakos chyba nie umiem pobierac tego moczu, pojemnik mam jak do posiewu, podmylam, srodkowy strumien a i tak dupa... Jak posiew kiedys robilam to 3 razy kazali mi powtarzac icfiagle cos nie tak i znowu wiec juz 4 ty odpuscilam:/ dzisiaj maz zawiezie na posiew probke i zobacze co z tego wyjdzie, wczoraj gin do mnie dzwonil mowil ze mam sie nie przejmowac ze wyniki sa ok.. Ale jak ok skoro liczne bakterie:/ wczoraj sobie zapodalam 50 ml czystego soku z zurawiny to w minute go zwrocilam i do tego potem mnie do nocy gardlo pieklo i szczypalo:/ ale jakos nie chce juz tabletek:/ ja chyba tez za malo pije ogolnie bo nieraz 0,5l dziennie ale to przez te mdlosci:/postaram sie od dzis 2 l wpompowywac w siebie i zobacze co wyjdzie:/ ogolnie w tej ciazy to wyniki na leb na szyje leca cos:/
-
Bella, mnie tez wyszły liczne bakterie ale bez stanu zapalnego. Lekarz powiedział, ze wyniki sa w normie, mam tylko kupic Furoxin. Pije sok z żurawiny z woda.
Mysle, ze ja zle ten mocz pobralam.
Dzis wymiotuje od rana, zwróciłam chyba euthyrox. Mały chyba rośnie, co?
-
Sue a po jakim czasie wymiotowalas od zazycia tab? Ja wczoraj wieczorem godzine po ta sach i rano dzis 20 min po euthyrox no ale nie ma sensu brac kolejnej dawki, tsh mam teraz 0,6 a bylo 2,6 wiec nawet jak czasem go zwracamto chyba i tak cos sie wchlania grunt by po minucie nie zwrocic zwykle jak budze sie o 6-7 to lykam szybko popijam mala iloscia wody i szybko spac czesto udaje sie nawet 2 h wytrzymac
-
bella84 wrote:Sue a po jakim czasie wymiotowalas od zazycia tab? Ja wczoraj wieczorem godzine po ta sach i rano dzis 20 min po euthyrox no ale nie ma sensu brac kolejnej dawki, tsh mam teraz 0,6 a bylo 2,6 wiec nawet jak czasem go zwracamto chyba i tak cos sie wchlania grunt by po minucie nie zwrocic zwykle jak budze sie o 6-7 to lykam szybko popijam mala iloscia wody i szybko spac czesto udaje sie nawet 2 h wytrzymac
Wymiotowałam jakieś 30min po ;/ Musze skontrolować tsh, bo już minęło 6 tyg od ostatniego badania.
Zjadłam już śniadanie, teraz jem jabłko, więc jest lepiej, ale szału nie ma
A Ty jak dziś się czujesz?
-
Ja niestety troche tych lekow mam, rano euthyrox, zwracam codziennie ale czesto udaje mi sie 2 h wytrzymac lezac, do tego duphaston 2x2, folik i falvit, 2 dawke duphastonu, foliku i falvit biore na noc przed 24 , spac sie klade ok 21 i wstaje tylko na tab by byc padnieta ze zaraz po zazyciu dalej spie ale niezawsze pomaga.. Wczoraj wzielam o 24 a o 1 pedzilam do wc ja sie czuje w sumie srednio slabo , zwracanie meczy, brak apetytu komplety i pragnie ia.. Generalnie jedzenie mogloby nie istniec .. Jem bo wiem ze musze:/ czekam i czekam az minie.. Powoli oswajam sie z mysla ze moze tak byc do porodu ale najbardziej cieszy mnie ze dziecko zdrowe, lekarz dzwonil z wynikiem z pappa powiedzial ze jest dobrze i juz nie mam nic wiecej martwic wiec w sumie to jest najwazniejsze
-
bella to super, ze dzidzia zdrowa,
juz niedlugo mina mdlosci, na pewno.
u mnie juz lepiej chociaz rano dzisiaj nie zwymiotowalam to teraz mnie strasznie mdli i glowa mi peka,
tez mam problem z jedzeniem- nei wsyztskiego ale jednak- na obiad tylko zupy
dzis zrobie jarzynowa z fasolka i kurkami:) -
O ja tez zupy ale z kurkami uwazaj... Grzyby sa ciezkostrawne a wiec jak masz mdlosci i wymiotujesz to lepiej uwazac.. Ja jem glownie ryby, pierogi, zupy, teraz mialam fasolowa z fasolki szparagowej a dzisiaj pomidorowa... Jak mialam pieczarkowa to jednego dnia zwracanko zaraz po zjedzeniu a 2 go zwracanko i biegunka wiec nuz grzybow unikam choc uwieeelbiam pieczarki...
LadyMK lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny , jak macie w domu zwierzaka to bedziecie go jakos przygotowywac do nowego lokatora? Ja mam milusinska kotke, rozpuszczona, zadna pieszczot, domaga sie straszliwie uwagi i sie tak zastanawiamy bo jest naszym rodzyneczkiem i w centrum uwagi wiec ciekawe jak zareaguje na mala konkurencje
-
Bella, słyszałam, że jak mama będzie jeszcze z dzieckiem w szpitalu, to trzeba przynosić do domu zużyte pieluszki, śpioszki, żeby kot się oswoił z zapachem nowego lokatora. No i trzeba dać możliwość obwąchania łóżeczka, pospania w nim... poza tym nie mam pomysłów.