Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara fajne ze wszystko ok
Katis myslisz ze po 2 mc dziecko juz sie przyzywczaja?
moj ma napady tez co dzien o 4 rano i biore go wtedy do siebie
Mala mi duuuuuzo zdrowka i wytrwalosci
dziewczyny wasze maluszki pokasluja? mam nadzieje ze to takie poprostu odkrztuszaniemala_mi1982 lubi tę wiadomość
-
Porownujac fride i katarek stwierdzam ze katarek lepiej ciagnie . Tylko ze trzeba wlaczyc odkurzav wiec w nicy frida ciagnelam.
Jesli ktos nie ma ani tego ani tego i biorac ze frida kosztuje ok 30 zl a katarek ok 53 to od razu kupilbym katarek,
U nas duzo lepiej po nocy z katarem
Gosiak moj rano pospal godzinke;)) i chyba zaczyna sie usmiechac do nas juz;)Gosiak, mala_mi1982, asia888, Fedra lubią tę wiadomość
-
MalaMi zdrowka dla Tymusia!!!!!!!!
Mojemu zdaza sie zakaslac raz w ciagu dnia ale to chyba odkrzyuszanie mleczka.
U nas leje((( kurde no, chyba nici ze spaceru. Wyjdę tylko z nim do piekarni to moze zaśnie o wystawie go na taras, wózek przykryje folia zeby wiatr nie zaglądał do niego.
Przyjaciółka mnie nastraszyla ze wody jej odeszły.... A dzis prima aprilis! Wariatka!mala_mi1982, Sue, słoneczna 85, Fedra lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Gosiak moj rano pospal godzinke;)) i chyba zaczyna sie usmiechac do nas juz;)
Super uczucie, nie?słoneczna 85, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjej ale dawno mnie tu nie było
Czasu brak. Wolne chwile jak Nelka śpi ucze sie do szkoly. Nadrabiam, zdaje jak nauczyciele przychodza.
W piątek byliśmy na usg bioderek i wszystko idealnie.Po szczepieniu nie bylo zadnych niepozadanych efektow. Tempka byla 37,5 ale to praktycznie w normie.
Podczytuje was caly czas ale jakos nie mam co pisać. Czytac wiekszsoc postow o problemach brzuszkowych, kolkach, problemach kp. Życze wam żeby maluszki jak najszybciej przestaly miec te wszystkie problemy.
Mi sie trafilo zlote dziecko i nie chce was dobijac moimi postami bo naprawde nie mam na co narzekac. Wszystko jest inaczej i lepiej niż mi mowiono, straszono i na co sie nastawilam przed porodem.
Teraz w weekend przyjeżdza mój P.A od 10 kwietnia czeka nas 10 dni w Warszawie z Kornelią.
Mała mi trzymam mocno kciuki zeby twój synuś jak najszybciej wyzdrowiał.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 11:11
Sue, mala_mi1982, asia888, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosiak, to jest piękna rzecz jak dziecko Cie rozpoznaje. Moja juz od jakiś 3 tyg wysyła świadome usmiechy., najczęściej rano po przebudzeniu jak mnie zobaczy. Zawsze wtedy łzy mi napływają do oczu ze szczęścia i wzruszenia. Wciąż nie mogę uwierzyć ze mam dziecko i ze dla niej jestem najważniejszą osoba na swiecie. Wspaniale uczucie!
A Gosiak, nie doczytalas pewni, bo bylas w Warszawie: moja mala ma vit D na oleju kokosowym
U nas zbawienny okazał się lezaczek-bujaczek z Fiszer price. Jak mala zaśnie mi na rekach to ja tam wkładam, wlaczam kołysanie i ona dalej myśli ze to moje ręce ja bujaja.takze jeśli ktoś może sobie pozwolić na większy wydatek to polecam!
Wczoraj dostalam ogromny karton ciuszkow od koleżanki. Od jutra zaczynam strojenie Zoji
Słoneczna, dawno mowilam, ze ten aspirator do odkurzacza to fantastyczny wynalazek! I wcale to nie jest takie straszne jak wyglada, a efekt jest rewelacyjny, prawda?
MalaMi, trzymam kciuki za Tymusia. Dobrze ze jesteście w szpitalu, to będą Was odpowiednio kontrolować.
Moja córka przechodzi skok rozwojowy. Śpi całymi dniami, a wieczorem nie chce i mamy noszenie na rekach przez 2-3 godz. W dzien ma jedna dłuższa aktywnosc to wtedy się bawimy, bo super reaguje na zabawki, gada do nich i się śmieje, a przy tym wali takie miny ze posikac się mozna. A ręce i nogi to tak biegaja ze szok.mala_mi1982, słoneczna 85, Fedra lubią tę wiadomość
-
a moje Dziecie sobie upatrzylo moje góralskie korale:) wisiały na szafce nad przewijakiem i tak sie spodobały ze Maly nigdzie sie nie uspakajał tylko tam, nie wiedzialam dlaczego az sie zorientowalismy ze to korale:) wiec korale od wczoraj sa mobilne:) wisze aktualnie na łożeczku na szczebelkach i Staś jak w hipnozie...patrzy i gada coś do siebie:)
a tu Moj prawie 2 miesięczniak
http://wrzucaj.net/images/2015/04/01/CAM01645.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 11:33
Suri97, Lara 82, dorocia2324, megg, mala_mi1982, Fedra, Penelope lubią tę wiadomość